Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk sezon bitti, 2. yarı sorunlar yaşamasak daha iyi olurdu.

[attachment=4889:ilh.png]

İstatistikler, Amrabat'a dikkat :D

[attachment=4890:sds.png]

Ekli dosyalar

• ilh.webp
    ilh.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 104
  • sds.webp
    sds.webp
    55 KB · Görüntüleme: 108
Baya bi transfer yaptık, sanırım daha yapmayız, kısa bir zaman var zaten. Belki bir forvet alırım.

Motta'yı sırf başkanın fantezileri yüzünden kiraladım, kendi ırkından topçu istiyormuş beyefendi. :ka21:

Dæhli'yi alıp kulübüne geri kiraladım, potansiyelli bir AMC imiş.

Falque'yi geçen sezon için almıştım ama meğerse bu sene katılıyormuş takıma :redface: Gereksiz oldu ama ucuz en azından.

Salvio'yu kadro derinliği için transfer ettim.

Matic hiç aklımda yoktu, satılık oyunculara baktım karşımda harika vaziyette duruyordu :) 4.2m€ da iyi yani. Yıllık ücreti de 1.6m€ falan.

Caulker'ı ilk günden beri almaya çalışıyordum ama çok niyetli değildim yine de. Sonra kadromdaki as stoperlerimden biri (Erazo) gitmek isteyince Caulker takımıma katıldı.

Xvef1Db.png

Sezonun ilk 2 resmi maçında UEFA Kupası 3. öneleme turunda Rijeka adlı takımla oynadık. İlk maçı evimizde 3-0, ikinci maçı 2-1 kazandık ve PlayOff'larda oynamaya hak kazandık. 2 maçta da goller Quagliarella ve Ramirez'den geldi. Quagliarella ilk maçta 2, 2. maçta 1 gol atarken, Ramirez iki maçta da birer gol attı. Ruddy baya iyi gibi bu arada.

Medya bizim 8. olmamızı bekliyor, bir kez daha yanıltırız onları umarım daha üst sıralarda bitirerek. İlk lig maçımız evimizde Everton'a karşı.

İlk yarının fikstürü şimdilik şu şekilde:

VJ0zR6r.png

Salaha çok para vermişsin reyiz.Onun dışındaki transferlerini beğendim.Potansiyelleri yazayım fikrin olsun :D

Daehli:162

Vitinho:169

Salah:162

Ruddy:160

Caulker:165

Matic:162

Iago:148

Adamlar Wellington, Valencia begenmiyor biz 35 yasindaki Pantelic'i yildiz diye getiriyoruz St.Pauli'ye :(

Bu sene transferlerde baya saçmalık var.Diego, Fernandes, Victor Valdes, Quaresma gözüme çarpan boştaki oyuncular.Valencia 3.5 milyon euro'ya satılıyor.Giroud, Benteke gibi çıkışta veya yeni alınmış oyuncular da transfer listesinde.

Monaco /

Yedek takımla olan ilk hazırlık maçımızı kazandık. J-Rodriguez ve Kondogbia harika performans gösterdiler. Falcao hayal kırıklığına uğrattı beni. İlk şutunu 86. dakikada gönderdi kaleye ve o da ormana gitti zaten.

Takıma en acilinden sağ/sol kanat, sağ/sol bek ve bir tane sağlam bi stoper şart. 47m€ bütçe var. Gaitan ve kulübüyle anlaştık. Honda'da da imza aşamasına geldik. Şartları kabul ettik. Ocak'ta katılacak takımımıza.

Sx0jT3H.png

Normalde 20 şut çekerim 2 tane atarım bu sefer 7 tane attık. :D Yedek kadroyla oynuyordum hem de :D

Seria A da en sevdigim takım Lazio ama ezeli rakibi Romayla kariyer actım . Kendimi bir garip hissediyorum . Vicdan azabı da var hafiften :( Ama ligteki tek sarı kırmızı takım oydu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt