Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gümbür gümbür geliyoruz. Beni kovan Pendikspor yönetimi ibretle izliyordur umarım. Hell yeaahh!!!

[attachment=4904:erciyes.jpg]

Ekli dosyalar

• erciyes.webp
    erciyes.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 76
4 maçta liderliği garantiledik. :D Hep yedek kadroyla çıktım hem de.

1xWYEsd.png

Bu sezon oynadığımız resmi maçlar:

ZlO8oHm.png

20 maçta 4 mağlubiyet 2 beraberlik gayet iyi ama keşke ligde 3 mağlubiyet + 2 beraberlik almasaydık :( Aston Villa maçında Wanyama malca bi kırmızı kart almasaydı rahat yenerdik. Ki çok da yaklaştık.

Lig tablosu:

dfNEdt9.png

2 gün önce aldım oyunu. Klasik olarak Galatasaray ile başladım. Şu lanet yabancı sınırı yüzünden ligde büyük sıkıntılar yaşıyorum. Avrupada fena değiliz.

Kadrom(gözükmeyen kısımda Muslera ve Eray var):

Oynadığım maçlar:

Puan Durumu:

Ş.L. durumu:

Transferler:

2. sezona gireceğiz. Geçen sezonun flaş ismi Amrabat'ı satmayacaktım Töre'yle dönüşümlü oynar diyordum. Amrabat için gelen teklifleri reddettim, daha sonra Nani veya Navas fırsatı çıkınca da satamadım. Transferler bunlar:

[attachment=4905:fm.png]

Kadromuzun son hali de bu, Töre için şartları zorluyoruz.

[attachment=4906:fm1.png]

Ekli dosyalar

• fm.webp
    fm.webp
    47 KB · Görüntüleme: 159
  • fm1.webp
    fm1.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 156
Şu oyunda hiç hazır taktik kullanmadım. Oyuncuların potansiyellerine de bakmıyorum. Güzelliği orada zaten.

Bazen hatalı transfer yapacaksın, bazen de çok gelişeceğini göreceğin oyuncular. Taktik de aynı şekilde.

Şu oyunda hiç hazır taktik kullanmadım. Oyuncuların potansiyellerine de bakmıyorum. Güzelliği orada zaten.

Bazen hatalı transfer yapacaksın, bazen de çok gelişeceğini göreceğin oyuncular. Taktik de aynı şekilde.

+1

12'de hazır taktik kullanıyordum, önüme geleni yeniyordum da sıkıcı oluyordu. :D Bu sefer baya zevkli. Bi de orta/düşük sınıf takım = zevkli :ka19:

Hazır taktik kullananlara diss attınız başınıza bela aldınız.

oyunu indirdim kurdum, açıyorum saçma sapan kadrolar çıkıyor gerçek oyuncular yok. nası yapıyoruz ?

oyunu indirdim kurdum, açıyorum saçma sapan kadrolar çıkıyor gerçek oyuncular yok. nası yapıyoruz ?

oyuna başlarken lig seçtiğin ekran (bi sonrası veya öncesi olabilir) alt taraflarda gerçek oyuncuları kullan kutucuğunu işaretlememiş olabilirsin hacım.

O sorunu arastir onun icinde ilaclar var. Ben henüz kurmadigim icin tam nerede bilmiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt