Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
upload_2013-11-19_13-4-17-png.8105

[attachment=5009:upload_2013-11-21_0-13-51.png]

Ne olursa olsun takımın bel kemiği.Hatalarında bile alkışlıyoruz.

Bu İngiltere'de ki çalışma izni kadar saçma birşey yok.Fierro ücretsiz anlaştım çalışma izni çıkmıyor :redface: Arkadaş 1 sene öncesi anlaştım ben bu adamla o zaman çıkmıştı.Şimdi çıkmıyor :mad-49:

Bu İngiltere'de ki çalışma izni kadar saçma birşey yok.Fierro ücretsiz anlaştım çalışma izni çıkmıyor :redface: Arkadaş 1 sene öncesi anlaştım ben bu adamla o zaman çıkmıştı.Şimdi çıkmıyor :mad-49:

Önünü kesmeye çalışıyorlar demek ki.

[attachment=5010:upload_2013-11-21_0-27-13.png]

[attachment=5011:upload_2013-11-21_0-27-24.png]

veee bombaaaa

[attachment=5012:upload_2013-11-21_0-27-51.png]

Samsunspor ile ilk sezon süper lige çıktım, Mondragon'u transfer ettim müthiş oynuyor :D

:D :D :D

ur6y2.png

kalan takımlara bakınca bi karar veremedim hangısı gelsın dıye ama chelsea diğer ıkısıne göre iyidir. ingilizle devam etmiş oluruz hem

ur7zt.png

barçayı barça olduğu için istemedim. Chelsea yı ıngılız dıye ıstedim. Bayern benım taktiğe yakın bı taktıkle oynuyor dıye ıstemedım hatta barca ya razıydım bayern yerıne. ya bozguna uğrarım, ya cok kolay elerım. ortası yok

ur833.png

[attachment=5013:upload_2013-11-21_0-46-39.png]

Bu taktik bildiğin hile ya :D 4 golde kornerden geldi :D

su maçın yıldızı hakan balta gerisini siz düşünün :D

tolga ciğerci ve hakan balta dehset oynadılar. finali düşünmeye başlayalım artık..

ur8qt.png

[attachment=5014:upload_2013-11-21_1-23-8.png]

Şu maçla birlikte kullanmaya başladığım yeni taktikle takım çoştu.Tutamıyoruz efendim :D Gollerin hemen hemen hepsi korner taktiğiyle geldi.

[attachment=5015:upload_2013-11-21_1-24-15.png]

Taktikten önce 1 golü vardı.Yeni taktikle evrim geçirdi resmen :)

Finaldeyiz.

2 maçta da sol beklerımın macın adamı secılmesı tesaduf değil. tek oradan gelebılıyorlardı ıyı kıtledık..

Barça zamanı

ur8yh.png

kaybettik sağlık olsun. mağlubiyette payı olan asistan menajerimin başarısı bu 2.lik

eşşek kafalı herif şampiyonluğu almısız lıge lıgın son maçına ideal 11 le çıkıp oyuncuların pertını cıkarmıs. Eboue(sakatlamıs) ,Drogba,Honda,Semih,Kara falan hep yuzde 85lerle basladı oyuna. Final maçına kadar nereden tatıle gıttım arkadas.

ur9cr.png

ulan bide böyle bişey var. Allah korusun gerçek hayatta 100 yılda bi kez avrupa da final oynuyoruz zaten denk gelirde o gunu görürsem ve o fınalı kaybedersek çok pis üzülürüm ya. harbi harbi acı çekerim ağlarım.

kaybettik sağlık olsun. mağlubiyette payı olan asistan menajerimin başarısı bu 2.lik

eşşek kafalı herif şampiyonluğu almısız lıge lıgın son maçına ideal 11 le çıkıp oyuncuların pertını cıkarmıs. Eboue(sakatlamıs) ,Drogba,Honda,Semih,Kara falan hep yuzde 85lerle basladı oyuna. Final maçına kadar nereden tatıle gıttım arkadas.

ur9cr.png

ulan bide böyle bişey var. Allah korusun gerçek hayatta 100 yılda bi kez avrupa da final oynuyoruz zaten denk gelirde o gunu görürsem ve o fınalı kaybedersek çok pis üzülürüm ya. harbi harbi acı çekerim ağlarım.

Oraya kadar geldikten sonra kazansaydın be reyiz.Hakkındır :D

Bayern'i elimizden kaçırdık, her şeyi kurtardı hayvanoğlu hayvan.

3aovGeY.png

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı gruba düştük. :D D veya F grubunu istiyordum zaten, en kolay gruplardan biri geldi.

9KQXuFH.png

Ligde 3 maçta 3 beraberlik aldık. Aston Villa ve Stoke deplasmanları ile Manchester City ile evimizde oynadığımız maçlarda kazanan çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt