Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
9 yediğin maçtada kalede bu arkadaş yok mu ? Ben mi yanlış görüyorum ?
O maçta kırmızı görmüştü.Yedekte kaleci yoktu böyle olunca tarihi fark olmuştu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 yediğin maçtada kalede bu arkadaş yok mu ? Ben mi yanlış görüyorum ?
The Truly TIKI-TAKA - by kun
unutma sol öndekı adamımız kılıt adam korner ve duran topları asla kullanmayacak![]()
TamamdırBenim taktik yalan oldu takım çok gol yiyor.
@Ozan Tokgöz Bir Forest kariyeri beklerdik senden abi, beni kovdular. O da yetmezmiş gibi takım 6'da 6 yaptı sonra. Gerçi sonra yine ortaladılar durumu ama olsun.![]()
Eskiden çok oynuyordum Arda. Ve genelde bir rutin olarak Forest ile başlıyordum. Boş zaman bulursam başlar ve paylaşırım zira Yiğit'in başlığına kaynamak bile keyif veriyorHayırlısı bakalım
![]()
Ben ilk sezon 1 puanla çıkamadım. İkinci sezon da takım dibe vurdu, kovuldum. Şimdi yeni açiyim diyorum ama Forest'tan başka takım da hiç oynayasım gelmiyor.
3. denemeni yap. Lige çıkarsan sonrası gelir. Avrupa zaferlerine geri döndür camiamızı![]()
belli bi süre sonra patlıyor maalesef taktikler ya. adamlar önlem alıyor![]()
Ben bu oyunu çözemiyorum. Bu sene özellikle aşırı gol oluyor maçlarda.
Mesela oynarken 2-0 geriden 2-2 yapıyorum, hemen rakip taktik değiştirdiği gibi 3-2 oldu.
Takım kötü giderken rakibin her vurduğu giriyor kaleye, anlamıyorum.
Kariyer sayfası açiyim diyorum da işte güvenemiyorum.
Aynen öyle vallaSenin taktik çok ters zamana geldi.Yinede devam edicem topla oynama yüzdesi felan baya arttık ilk maçta.Sanırım korner taktiği için sol kanata sağlam adam almam lazım.Benim adam bitiremiyor
![]()
Hamle yapa yapa takıma uygun taktiği buluyorsun aslında. Bir seferinde mübalağa yapmıyorum. Lige başladım Forest ile ilk 8 maç berabere kaldımİçeride dışarıda rakibin gücü fark etmiyor sürekli berabere kalıyordum. Sonra ufak tefek değişiklikler sonrası toparladık
Bence aç kariyer sayfanı. Forest başlığımızın yanına güzel durur. Netice de maksat eğlenmek ve vakit geçirmek. Ha takımı küme düşürürsen döverim o kısım ayrı
![]()
Küme düşüremem zaten. Düşüremeden kovuyorlar direk.
Düşüneyim bunu ben o zaman, ama zaman ne kadar ayırabilirim bilmiyorum. Bu ara biraz rahatım sadece.
Rahatken başla sonrasına bakarsın. Girişi yap sonra ara arada olsa güncellersin![]()