Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk sezonu 10. sirada bitirdim St.Pauli ile.

Sonraki sezonlarda genelde düzeltiyorum ama hazir bi taktik var mi orta sinif bi ikinci lig takimi icin?

Üstteki Tiki-taka uygun olur mu?

@Ozan Tokgöz Bir Forest kariyeri beklerdik senden abi, beni kovdular. O da yetmezmiş gibi takım 6'da 6 yaptı sonra. Gerçi sonra yine ortaladılar durumu ama olsun. :D

@Ozan Tokgöz Bir Forest kariyeri beklerdik senden abi, beni kovdular. O da yetmezmiş gibi takım 6'da 6 yaptı sonra. Gerçi sonra yine ortaladılar durumu ama olsun. :D

Eskiden çok oynuyordum Arda. Ve genelde bir rutin olarak Forest ile başlıyordum. Boş zaman bulursam başlar ve paylaşırım zira Yiğit'in başlığına kaynamak bile keyif veriyor :D Hayırlısı bakalım :D

Eskiden çok oynuyordum Arda. Ve genelde bir rutin olarak Forest ile başlıyordum. Boş zaman bulursam başlar ve paylaşırım zira Yiğit'in başlığına kaynamak bile keyif veriyor :D Hayırlısı bakalım :D

Ben ilk sezon 1 puanla çıkamadım. İkinci sezon da takım dibe vurdu, kovuldum. Şimdi yeni açiyim diyorum ama Forest'tan başka takım da hiç oynayasım gelmiyor.

Ben ilk sezon 1 puanla çıkamadım. İkinci sezon da takım dibe vurdu, kovuldum. Şimdi yeni açiyim diyorum ama Forest'tan başka takım da hiç oynayasım gelmiyor.

3. denemeni yap. Lige çıkarsan sonrası gelir. Avrupa zaferlerine geri döndür camiamızı :D

bi ihtimal daha var,yarı final mi dersin

ur6y2.png

drogbasız cıktık böyle oldu içerde çok pis harcarım ben bunları.

3. denemeni yap. Lige çıkarsan sonrası gelir. Avrupa zaferlerine geri döndür camiamızı :D

Ben bu oyunu çözemiyorum. Bu sene özellikle aşırı gol oluyor maçlarda.

Mesela oynarken 2-0 geriden 2-2 yapıyorum, hemen rakip taktik değiştirdiği gibi 3-2 oldu.

Takım kötü giderken rakibin her vurduğu giriyor kaleye, anlamıyorum.

Kariyer sayfası açiyim diyorum da işte güvenemiyorum.

belli bi süre sonra patlıyor maalesef taktikler ya. adamlar önlem alıyor :D

Aynen öyle valla :D Senin taktik çok ters zamana geldi.Yinede devam edicem topla oynama yüzdesi felan baya arttık ilk maçta.Sanırım korner taktiği için sol kanata sağlam adam almam lazım.Benim adam bitiremiyor :(

Ben bu oyunu çözemiyorum. Bu sene özellikle aşırı gol oluyor maçlarda.

Mesela oynarken 2-0 geriden 2-2 yapıyorum, hemen rakip taktik değiştirdiği gibi 3-2 oldu.

Takım kötü giderken rakibin her vurduğu giriyor kaleye, anlamıyorum.

Kariyer sayfası açiyim diyorum da işte güvenemiyorum.

Hamle yapa yapa takıma uygun taktiği buluyorsun aslında. Bir seferinde mübalağa yapmıyorum. Lige başladım Forest ile ilk 8 maç berabere kaldım :D İçeride dışarıda rakibin gücü fark etmiyor sürekli berabere kalıyordum. Sonra ufak tefek değişiklikler sonrası toparladık :D Bence aç kariyer sayfanı. Forest başlığımızın yanına güzel durur. Netice de maksat eğlenmek ve vakit geçirmek. Ha takımı küme düşürürsen döverim o kısım ayrı :D

Aynen öyle valla :D Senin taktik çok ters zamana geldi.Yinede devam edicem topla oynama yüzdesi felan baya arttık ilk maçta.Sanırım korner taktiği için sol kanata sağlam adam almam lazım.Benim adam bitiremiyor :(

umut bulut bile iş yaptı bende. hız sut içe girebılme yeteneği olsun az yeter. olmadı oynatcagın oyuncuya antrenmanda içi katetme calıstır. oranın adamını zor oturtuyosun ama bulunca rahatsın

Hamle yapa yapa takıma uygun taktiği buluyorsun aslında. Bir seferinde mübalağa yapmıyorum. Lige başladım Forest ile ilk 8 maç berabere kaldım :D İçeride dışarıda rakibin gücü fark etmiyor sürekli berabere kalıyordum. Sonra ufak tefek değişiklikler sonrası toparladık :D Bence aç kariyer sayfanı. Forest başlığımızın yanına güzel durur. Netice de maksat eğlenmek ve vakit geçirmek. Ha takımı küme düşürürsen döverim o kısım ayrı :D

Küme düşüremem zaten. Düşüremeden kovuyorlar direk. :D

Düşüneyim bunu ben o zaman, ama zaman ne kadar ayırabilirim bilmiyorum. Bu ara biraz rahatım sadece.

[attachment=5006:upload_2013-11-21_0-5-45.png]

Osman Uzdu :005:

Arsenal maçında taktik meyvelerini vermeye başlamıştı.ManU yu içerde perişan ettik.Top yüzü göremediler :D

[attachment=5008:upload_2013-11-21_0-8-24.png]

Ligde uzun bir aradan sonra galibiyetle tanıştık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt