Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuanki 11'im;

urpbh.png

Görüşlerinizi bekliyorum. İkinci sezon üçüncü haftadayım. :)

Ward Prowse'u Deep Lying Playmaker olarak oynat Support rolünde. Genelde Schneiderlin'i tercih et derim ama. Zaman zaman Schneiderlin'i defansif oynatıp yanına Prowse'u da koyabilirsin.

Clyne da baya iyiydi neden Richards'ı aldın ki, dribblingi falan kötü bildiğim kadarıyla. Clyne'ı sattıysan ayrı tabi. :D Lovren da iyiydi.

Sol kanada yedek olarak Falque'yi alabilirsin.

Broadfoot'u alabilirsin yedek olarak, sağ bek ve stoper oynayabiliyor, hep iyi performans gösterdi bende.

Bernhard reis de iyidir, gittiğim her yerde alırım :ka21:

8z9FgMK.jpg

[attachment=5023:upload_2013-11-21_17-15-31.png]

Ahahaa.Diğer yeteneklere bakarken gözüme ne çarptı :D Yetenekleri kötüymüş tüh :)

Ward Prowse'u Deep Lying Playmaker olarak oynat Support rolünde. Genelde Schneiderlin'i tercih et derim ama. Zaman zaman Schneiderlin'i defansif oynatıp yanına Prowse'u da koyabilirsin.

Clyne da baya iyiydi neden Richards'ı aldın ki, dribblingi falan kötü bildiğim kadarıyla. Clyne'ı sattıysan ayrı tabi. :D Lovren da iyiydi.

Sol kanada yedek olarak Falque'yi alabilirsin.

Broadfoot'u alabilirsin yedek olarak, sağ bek ve stoper oynayabiliyor, hep iyi performans gösterdi bende.

Schneiderlin'i Barca'ya sattım.

Clyne ilk sezon fıtık etti beni. Berbat oynadı. Bende dayanamadım bu sezon Richards'ı aldım.

Lovren'i Atletico'ya satıp, 4 milyona transfer listesindeki Sakho'yu aldım. Şuanda sakat olduğu için Jonas Olsson oynuyor.

:)

Başgan sağolsun 12m€ transfer bütçesi ekledi. Pek gerek yoktu ama bütçenin çok olması iyidir.

Tamamdır, çok iyiymiş :ka19:

Kaleci sıkıntısı çekecek olursan Jeronimo Rulli'yi al çalışma izni çıkarsa. Şu anda bile gayet iyi, potansiyeli de 4 yıldız görünüyor.

Salvio kiralık, pekte iyi oynamıyor. Onun yerine sağ kanat önerin var mı? Sol kanatta olur, Candreva'yı sağa çekerim.

Salvio kiralık, pekte iyi oynamıyor. Onun yerine sağ kanat önerin var mı? Sol kanatta olur, Candreva'yı sağa çekerim.

Falque sol kanat, onu alıp Candreva'yı sağa çekebilirsin. Ama Falque en fazla yedek olur bence.

Mohamed Salah iyi, bütçeyi belki aşabilir, bilmiyorum. Tek kötü tarafı çok bencil olması, bazen çok işe yarıyor, yoktan yere gol atıyor falan ama bazen de saç baş yolduruyor. Genel olarak verimli ama.

Vitinho'yu oynatmıyor musun? O çok iyi, Candreva da sağda kalır yine hem.

Falque sol kanat, onu alıp Candreva'yı sağa çekebilirsin. Ama Falque en fazla yedek olur bence.

Mohamed Salah iyi, bütçeyi belki aşabilir, bilmiyorum. Tek kötü tarafı çok bencil olması, bazen çok işe yarıyor, yoktan yere gol atıyor falan ama bazen de saç baş yolduruyor. Genel olarak verimli ama.

Vitinho'yu oynatmıyor musun? O çok iyi, Candreva da sağda kalır yine hem.

Schneiderlin, Lovren ve Ramirez'den sağlam para kazandım.

50 milyon bütçem var, ona göre. :)

Honda her eve lazim bir oyuncu neredeyse, abartisiz her kariyer yapan ilk is onu aliyor :)

Nesta ve Reveillere de yasli kurt sevdasindan mi geliyo acaba? Gallas ve Drogba'yi aldim bende.

Yalnız ikinci yıla berbat başladım.

Kendi evimde City mağlubiyeti,

Deplasman Fulham beraberliği,

Evimde Newcastle hezimeti.

Bu Kolarov tam hıyar. :D Sarı kartı varken gidip 90+2'de faul yaptı (kontratağı önledi orada çok kızmadım) hakem uyarıyla geçiştirdi, oyun başlar başlamaz hayvan gibi faul yaptı bu sefer de, 2. sarıdan atıldı. :D

En azından sorun olmadı, maç tekrar başlar başlamaz bitirdi hakem.

TfIRaMy.png

Galatasaray'la el ele çıkacağız gibi. Burak Yılmaz 90+2'de kurtardı 1 puanı orda. :)

Bir sonraki maçımı kazanıp liderliği garantilerim (Benfica maçı), Galatasaray da Milan'a yenilirse son maçta bilerek yenilirim. :D

Ogbonna ve Coentrao'yu almislar. Kalecide degismis. Benim hamlelerime benziyor.

Melo'dan sonra dağıldık :(

[attachment=5024:upload_2013-11-21_19-0-27.png]

Ekli dosyalar

• upload_2013-11-21_19-0-27.webp
    upload_2013-11-21_19-0-27.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 81
Luke Shaw gitmek istiyor, sol bek lazım. :( Regen olmazsa olmaz ama, ötekiler çöp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt