- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Ekli dosyayı görüntüle 8197
İnanılmazSeneye kadroya girecek biri daha.Hatta bu sene rotasyonda oynatmaya başlayacağım
Ekli dosyayı görüntüle 8198
Adamın dibi ya![]()
Derhal alayim ben bunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 8197
İnanılmazSeneye kadroya girecek biri daha.Hatta bu sene rotasyonda oynatmaya başlayacağım
Ekli dosyayı görüntüle 8198
Adamın dibi ya![]()
Şuanki 11'im;
![]()
Görüşlerinizi bekliyorum. İkinci sezon üçüncü haftadayım.![]()

Ward Prowse'u Deep Lying Playmaker olarak oynat Support rolünde. Genelde Schneiderlin'i tercih et derim ama. Zaman zaman Schneiderlin'i defansif oynatıp yanına Prowse'u da koyabilirsin.
Clyne da baya iyiydi neden Richards'ı aldın ki, dribblingi falan kötü bildiğim kadarıyla. Clyne'ı sattıysan ayrı tabi.Lovren da iyiydi.
Sol kanada yedek olarak Falque'yi alabilirsin.
Broadfoot'u alabilirsin yedek olarak, sağ bek ve stoper oynayabiliyor, hep iyi performans gösterdi bende.
![]()
Tam kadrom da budur Talha.![]()
Tamamdır, çok iyiymiş :ka19:
Kaleci sıkıntısı çekecek olursan Jeronimo Rulli'yi al çalışma izni çıkarsa. Şu anda bile gayet iyi, potansiyeli de 4 yıldız görünüyor.
Salvio kiralık, pekte iyi oynamıyor. Onun yerine sağ kanat önerin var mı? Sol kanatta olur, Candreva'yı sağa çekerim.
Falque sol kanat, onu alıp Candreva'yı sağa çekebilirsin. Ama Falque en fazla yedek olur bence.
Mohamed Salah iyi, bütçeyi belki aşabilir, bilmiyorum. Tek kötü tarafı çok bencil olması, bazen çok işe yarıyor, yoktan yere gol atıyor falan ama bazen de saç baş yolduruyor. Genel olarak verimli ama.
Vitinho'yu oynatmıyor musun? O çok iyi, Candreva da sağda kalır yine hem.
Schneiderlin, Lovren ve Ramirez'den sağlam para kazandım.
50 milyon bütçem var, ona göre.![]()
Honda her eve lazim bir oyuncu neredeyse, abartisiz her kariyer yapan ilk is onu aliyor
Nesta ve Reveillere de yasli kurt sevdasindan mi geliyo acaba? Gallas ve Drogba'yi aldim bende.