Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AĞLAMAK İSTİYORUM ! çeyrek finalde yine çıktı karşımıza real madrid. ilk maç arenada 0 - 0 . İkinci maç cr7 ilk 10 dakika da 2 0 yaptı. Yılmadık soyunma odasına 2 0 yenik girsekte ayaktaydık. İkinci yarı 5 gol attık real madrid e hemde madrid te. Oyunumda her hangi bir hile hurda para çalma taktik çalma yoktur. cm 01-02 den beri oynarım bu oyunu böyle ihya olmadım.[attachment=5532:Adsız.jpg]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 96
kullandığım taktik ve kadrom (kadrom son real maçı kadrosudur. ikinci yarı wesley çıkıp umut girmiştir.)[attachment=5533:Adsız1.jpg]

Ekli dosyalar

• Adsız1.webp
    Adsız1.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 105
maçlarımız puan durumu[attachment=5535:Adsız3.jpg]

Ekli dosyalar

• Adsız2.webp
    Adsız2.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 94
  • Adsız3.webp
    Adsız3.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 90
  • Adsız4.webp
    Adsız4.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 93
Emirates te 1-1 Arena'da 0-0 la şampiyonlar liginde finaldeyiz ! Ancak melo kırmızı gördü ceza verdim atarlandı. Bende satılacaklar listesine koydum. Umarım satılık listesine koyulmakdan vazgeçer ve aramızı düzeltiriz neyse. Hala inanamıyorum. Rakip Barcelona.Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır !

Var mı daha iyisini yapabilen.

vb3lu.jpg

şakamı bu yahu ben 24 maçta neredeyse 15 mağlubiyet aldım nasıl oluyor bu

benim oyundamı sorun var anlamadım dün fenere 5 atan bir arkadaşın kadro taktik herşeyini yaptım bende 2 -0 yenildi yahu nasıl oynuyorsunuz ne yapıyorsunuz bir anlatın hele

kontrollü ve akıcı oynuyordum direktif vermedim hiç hangisi ne işe yarar bilmediğimden

Bende 10-15 direktif var. Genel olarak birbirine uygun direktifler vermelisin. Mesela alan daraltarak oynuyorsan savunmayı önde kurman gerek. Bu durumda arkaya çok top atabilirler bu durumda kalecin birebirlerde iyi olmalı vs.

Bende 10-15 direktif var. Genel olarak birbirine uygun direktifler vermelisin. Mesela alan daraltarak oynuyorsan savunmayı önde kurman gerek. Bu durumda arkaya çok top atabilirler bu durumda kalecin birebirlerde iyi olmalı vs.

ben o yüzden yenildim hep o zaman hiç direktif felan vermiyordum adamlar her geldiğinde gol atıyordu felan muslera saçma sapan goller yiyordu savunmayı nasıl önde kuruyorsun öyle bir seçenek göremedim ?

ben o yüzden yenildim hep o zaman hiç direktif felan vermiyordum adamlar her geldiğinde gol atıyordu felan muslera saçma sapan goller yiyordu savunmayı nasıl önde kuruyorsun öyle bir seçenek göremedim ?

Ayrı ayrı seçenekler var. Hücuma çıkış, tempo, genişlik gibi. Şimdi oyunu açıp benim direktiflere bakamayacağım ama 2. sırada aşağı tarafta olması lazım savunmayı ileri çıkart gibi bir şey.

Diğerlerini de ona uygun seçersin, daha düşük tempo, daha yaratıcı oyna, katı, hücum vs.

Ayrı ayrı seçenekler var. Hücuma çıkış, tempo, genişlik gibi. Şimdi oyunu açıp benim direktiflere bakamayacağım ama 2. sırada aşağı tarafta olması lazım savunmayı ileri çıkart gibi bir şey.

Diğerlerini de ona uygun seçersin, daha düşük tempo, daha yaratıcı oyna, katı, hücum vs.

büyük maçlar ne olacak ? fb le bjkle felan yada bursa deplasmanı ts deplasmanı birde şu kanatlara yay olayını anlamadım kanatlardan oyna dersen göbekten gitmiyormu sneijder etkisiz eleman felanmı oluyor

merak ettiğim birşey daha var bir oyuncuyu satarken satılık listesine koyarakmı daha iyi teklif alırız yoksa önererekmi mesela bonservisi 4m 6m e felan öneriyorsun 5 teklif geliyor bazen felan ama listeye koyunca değeri kadar gönderiyorlar sanırım

direktiflerin etkisi ney ben hiç kullanmıyorum o kısmı acaba ondanmı gelen giden koyuyor

Kardesim valla bende kullanmadan once sonuc husrandi ardindan takima ve sisteme uygun direktifleri oturttum sonuc ortada aksama fener basket macindan geldikden sonra birde barcayla final yapicam hayirlisiyla

Kardesim valla bende kullanmadan once sonuc husrandi ardindan takima ve sisteme uygun direktifleri oturttum sonuc ortada aksama fener basket macindan geldikden sonra birde barcayla final yapicam hayirlisiyla

akif taktik attı direftifler felan hepsi ayarlı gelene gidene koyuyorum o biçim baya etkisi varmış yahu :D ondan yeniliyormuşum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt