Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yabancı sınırı saçmalığını kaldıramıyormuyuz yahu ? beni zorlamıyor ligi alıyorum her türlüde manyak oyuncular denk geliyor 8 yabancım olduğu için alamıyorum çok koyuyor

Çok fırsat bulamıyorum , yeni başladım Galatasarayımız ile ;

İlk sezon , sezon başı itibariyle kadrom ;

302dab6234-29652.png

Her hafta bir yabancı rotasyona çıkacak , zaten sakatlık , ceza vs. ile bu işi rahatlıkla götürürüz diye düşünüyorum.

Maalesef Ali Adnan'a 20 Mn € istedi Rize ve bu kadro gerçekleşmedi.

İlk yarı puan durumu:

[attachment=5741:upload_2013-12-15_14-36-56.png]

Devre arasındaki ilk transferimizi gerçekleştirdik. Şu ana kadar pek gelişmese de potansiyelli olduğu için aldık şimdi hedefte Quintero var.

[attachment=5743:upload_2013-12-15_14-37-42.png]

Ekli dosyalar

• upload_2013-12-15_14-36-56.webp
    upload_2013-12-15_14-36-56.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 83
  • upload_2013-12-15_14-37-19.webp
    upload_2013-12-15_14-37-19.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 7
  • upload_2013-12-15_14-37-42.webp
    upload_2013-12-15_14-37-42.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 83
2.sezondayım ilk sezon ligi aldım bu sezonda alacağım farkı koydum lig hack oldu zaten clnin peşindeyim geçen sezon çeyrek finalde manuya elendim kıl payı şimdi 1.turda chelsea'yi çarptım evimde deplasmandanda çıkarım büyük ihtimal

1476787_595526210497045_1731992616_n.jpg

beyler forma paketi, yüz paketi falan gibi şeyleri yaptım ama oyunda görünmüyor

cache diye bi dosya zaten yok şu an football manager 2014 için, napmalı ben

yahu ben anlamadım bu fm2014 ü yeni oynamaya başladım cimbomu aldım ligde gelene gidene koyuyordum cl dede öyle hatta cl de gruptan 1.çıktım ama ligde bir yenilgi serisi başladı abartısız söylüyorum 5 6 maç yenildim 5 yediğim oldu 4 yediğim oldu neden böyle oldu anlamadım ama ligden koptum avrupada devam ediyorum şimdilik avrupada olmasa kovulurdum kesin :D kadro bildiğin çöp

Ben Galatasaray,Fiorentina,Dormuntla toplamda 60 maç yapmışımdır birine mana bulup öbürünü aldım takımda sorun vardır diye toplamda 45 mağlubiyet almışımdır,en son Kayseriden kendi evimde 6,Gençlerden deplasmanda 4-0 dan 6-4 kaybedince gelmişe geçmişe söverek oyunu sildim,nasıl çözdün oyunu.

Oyunda bir saçmalık var... Taş gibi kadro kuruyorum yine olmuyor yine olmuyor..Transferler desen hep fiyasko.. Eski fm serilerinde hangi takımda olursam olayım genelde oyuncunun ilk tercihi ben olurdum şimdi diğer kulüplerin üstünde rakam veriyorum yine benim takıma gelmiyorlar..K.çı kırık Argentinos oyuncusu Rodrigo Gomez ilk yıl Leverkusene gelmeyi reddediyor böyle saçmalık olabilir mi ? Oyuncu satışa çıkarıyorum zar zor talip oluyorlar benim talip olduğum oyuncular için fahiş fiyatlar isteniyor.. Bakalım biraz daha sabırla oynayacağım en son Levrkusen kariyeri başladım bakalım nasıl gidecek..

Bu arada İngiletere ligini almak başlı başına eziyet haline geliyor..Ulan sanki inşaata amele alıyoruz çalışma izni diye bir saçmalık var kimseye izin çıkmıyor nasıl işi anlamadım..

Ben Galatasaray,Fiorentina,Dormuntla toplamda 60 maç yapmışımdır birine mana bulup öbürünü aldım takımda sorun vardır diye toplamda 45 mağlubiyet almışımdır,en son Kayseriden kendi evimde 6,Gençlerden deplasmanda 4-0 dan 6-4 kaybedince gelmişe geçmişe söverek oyunu sildim,nasıl çözdün oyunu.

:D :D :D taktik ve o taktiğe uygun oyuncuları ve direktifleri verince çözüyorsun işin özü burda forumdan bir arkadaş öğretti bana :D istiyorsan gel özele

ilk sezonda çeyrek finalde elendim ama şimdi daha güçlüyüm adım adık finale 2.sezonda 1.tur ilk maç

1488431_595800113802988_242541201_n.jpg

:D :D :D taktik ve o taktiğe uygun oyuncuları ve direktifleri verince çözüyorsun işin özü burda forumdan bir arkadaş öğretti bana :D istiyorsan gel özele

Aynen öyle capsleri de paylaşmıştım, 4 2 3 1 galatasaray la uygun direktiflerle şampiyonlar ligi tr ligi tr super kupa avrupa super kupa aldım bir türkiye kupasını elendim. tr ligini yenilgisiz aldım. tabi direktiflerle takım örtüşmeli. Ben direktifsiz bir oyniyayım dedim akhisar bana barca gibi geldi...:)

Aynen öyle capsleri de paylaşmıştım, 4 2 3 1 galatasaray la uygun direktiflerle şampiyonlar ligi tr ligi tr super kupa avrupa super kupa aldım bir türkiye kupasını elendim. tr ligini yenilgisiz aldım. tabi direktiflerle takım örtüşmeli. Ben direktifsiz bir oyniyayım dedim akhisar bana barca gibi geldi...:)

aynen öyle direktifsiz ben 2 kariyeri çöpe attım ilk başladığımda :D

finalde barçaya 5 -1 yenildim :( sanırım standart veya kontrollü oynamalıydım her kontraları gol oldu yüklen dememeliydim 90 dakika 2.sezonda alsam güzel olacaktı cl yi 3.sezona kaldı neyse çıtayı yükseltiyoruz yinede ilk sezon çeyrek final 2.sezon final 3.sezonda alacağım :asd:

3.sezona başladım manyak bir forvetim var tüm özellikleri 17 18 19 ama bitiricilikte sıkıntı var nasıl işse :asd:

1492801_595937180455948_279258213_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt