Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
bu yabancı sınırı saçmalığını kaldıramıyormuyuz yahu ? beni zorlamıyor ligi alıyorum her türlüde manyak oyuncular denk geliyor 8 yabancım olduğu için alamıyorum çok koyuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok fırsat bulamıyorum , yeni başladım Galatasarayımız ile ;
Bruma'yı çok iyi fiyata almışssın.Ben kariyerimde City'e 30 milyon pound'a satmıştım.
yahu ben anlamadım bu fm2014 ü yeni oynamaya başladım cimbomu aldım ligde gelene gidene koyuyordum cl dede öyle hatta cl de gruptan 1.çıktım ama ligde bir yenilgi serisi başladı abartısız söylüyorum 5 6 maç yenildim 5 yediğim oldu 4 yediğim oldu neden böyle oldu anlamadım ama ligden koptum avrupada devam ediyorum şimdilik avrupada olmasa kovulurdum kesinkadro bildiğin çöp
Ben Galatasaray,Fiorentina,Dormuntla toplamda 60 maç yapmışımdır birine mana bulup öbürünü aldım takımda sorun vardır diye toplamda 45 mağlubiyet almışımdır,en son Kayseriden kendi evimde 6,Gençlerden deplasmanda 4-0 dan 6-4 kaybedince gelmişe geçmişe söverek oyunu sildim,nasıl çözdün oyunu.
fener ve bayern 4-4 vay be
![]()
![]()
taktik ve o taktiğe uygun oyuncuları ve direktifleri verince çözüyorsun işin özü burda forumdan bir arkadaş öğretti bana
istiyorsan gel özele
Aynen öyle capsleri de paylaşmıştım, 4 2 3 1 galatasaray la uygun direktiflerle şampiyonlar ligi tr ligi tr super kupa avrupa super kupa aldım bir türkiye kupasını elendim. tr ligini yenilgisiz aldım. tabi direktiflerle takım örtüşmeli. Ben direktifsiz bir oyniyayım dedim akhisar bana barca gibi geldi...![]()