Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi için genç-tecrübeli karışımı kadro kurduk.

[attachment=5871:upload_2013-12-22_13-49-9.png]

2 genç transferimiz:

[attachment=5872:upload_2013-12-22_13-49-59.png]

[attachment=5873:upload_2013-12-22_13-50-9.png]

Ekli dosyalar

• upload_2013-12-22_13-49-9.webp
    upload_2013-12-22_13-49-9.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 88
  • upload_2013-12-22_13-49-59.webp
    upload_2013-12-22_13-49-59.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 86
  • upload_2013-12-22_13-50-9.webp
    upload_2013-12-22_13-50-9.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 86
Oyunda uğraşıyorum, olmuyor bende. Gol atmak zor oluyor, ama yemek her türlü kolay. :D

Oyunda ne yaparsan yap, ne kadar tedbir alırsan al bir şekilde duran toplardan gol yiyorsun, yani duran toplara çözüm neredeyse yok. Yenilen gollerin yüzde 80'i duran top oluyor genelde. Sabah akşam savunma duran topları idmanı yaptırsan dahi fayda etmiyor.

panpalar yabancı sınırlaması saçmalığı ile uğraşmamak için farklı bir lig düşünüyorum ajax nasıl olur

Galatasaray'la maksimum 2 sezon dayanabiliyorsun maalesef. Su yabanci siniri yüzünden inanilmaz kisitlama oluyor. Muslera'yi satip Onur, Ched-Dany satip Ömer Toprak'i almak mecburiyetindesin.

Ama sezonlar ilerledikce rakip takimlar cok gücsüzlesiyor. Sen tek hakim oluyorsun..

Galatasaray'la maksimum 2 sezon dayanabiliyorsun maalesef. Su yabanci siniri yüzünden inanilmaz kisitlama oluyor. Muslera'yi satip Onur, Ched-Dany satip Ömer Toprak'i almak mecburiyetindesin.

Ama sezonlar ilerledikce rakip takimlar cok gücsüzlesiyor. Sen tek hakim oluyorsun..

allah belasını versin bu adamın yahu oynadığımız oyuna bile etki etti 2017deyim ligi alıyorum başladığımdan beri ama zevki yok manyak oyuncular buluyor scoutlar alamıyorum sınırlama yüzünden zaten aldıklarımın 3ü hep kadro dışında kalıyor sırf bu yüzden yabancı sınırlaması olmayan bir ligin takımını alacağım gibi o kadar emek çöpe gitti

3. sezonda United'a ŞL Finali'nde 3-2 yenilerek kupayı kaybettim.3 sene ligde fazla bile diye düşündüm ve istifayı bastım.Dortmund'dan teklif geldi. Ama kadrosu biraz fazla iyi geldi, sıkılırım diye düşünme aşamasına aldım..Sizce napıym.

jbZum5b.png

Oyunda ne yaparsan yap, ne kadar tedbir alırsan al bir şekilde duran toplardan gol yiyorsun, yani duran toplara çözüm neredeyse yok. Yenilen gollerin yüzde 80'i duran top oluyor genelde. Sabah akşam savunma duran topları idmanı yaptırsan dahi fayda etmiyor.

Steam'den son yamayı yüklediniz mi? Öncesinde Emre Ç ile kornerden direkt goller bile oluyordu. Maçlar iddia tabiriyle hep üst bitiyordu filan. Yamayla birlikte o sorunlar giderildi.

Steam'den son yamayı yüklediniz mi? Öncesinde Emre Ç ile kornerden direkt goller bile oluyordu. Maçlar iddia tabiriyle hep üst bitiyordu filan. Yamayla birlikte o sorunlar giderildi.

Oyunum orijinal değil ama 14.1.4'ü netten indirip kurmuştum. Şimdi de 14.2 çıkmış herhalde, onun indirme dosyasının çıkmasını bekliyorum :)

Dortmund'un kadrosu çok iyiydi, zevk vermez diye kabul etmedim.Biraz daha bekleyince Newcastle'dan teklif aldım.Şu ana kadar bence başarılı sonuçlar aldık.

VFrlCqw.png

jI2m1xR.png

renkdaslar arkadasla onlıne oynarken maca gececegımız sırada oyundan atıp baslangıc sayfasına donuyor neden olabılır sızce?

2.yarı müthiş bir performansla üst üste 2.kez Cl finaline yükselmek için avantajı yakaladık.

vzrlt.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt