Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Yeni yamadan sonra oyundan soğudum sildim valla 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunda uğraşıyorum, olmuyor bende. Gol atmak zor oluyor, ama yemek her türlü kolay.![]()
Gol atma problemi hiç yaşamadım ama gol yeme problemini de çözemedim![]()
panpalar yabancı sınırlaması saçmalığı ile uğraşmamak için farklı bir lig düşünüyorum ajax nasıl olur
Galatasaray'la maksimum 2 sezon dayanabiliyorsun maalesef. Su yabanci siniri yüzünden inanilmaz kisitlama oluyor. Muslera'yi satip Onur, Ched-Dany satip Ömer Toprak'i almak mecburiyetindesin.
Ama sezonlar ilerledikce rakip takimlar cok gücsüzlesiyor. Sen tek hakim oluyorsun..

Oyunda ne yaparsan yap, ne kadar tedbir alırsan al bir şekilde duran toplardan gol yiyorsun, yani duran toplara çözüm neredeyse yok. Yenilen gollerin yüzde 80'i duran top oluyor genelde. Sabah akşam savunma duran topları idmanı yaptırsan dahi fayda etmiyor.
Steam'den son yamayı yüklediniz mi? Öncesinde Emre Ç ile kornerden direkt goller bile oluyordu. Maçlar iddia tabiriyle hep üst bitiyordu filan. Yamayla birlikte o sorunlar giderildi.
Oyunum orijinal değil ama 14.1.4'ü netten indirip kurmuştum. Şimdi de 14.2 çıkmış herhalde, onun indirme dosyasının çıkmasını bekliyorum![]()
Çıktı bile geç kalmışsın.