Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pendikspor ile bir kariyere başladım oyuncuları falan tanıdığım için müthiş zevkli geçiyor. Son 2-3 senedir en çok zevk alarak oynadığım kariyer diyebilirim.

Oyunun tek kötü yanı çok fazla sakatlık olması, geniş kadronuz yoksa iş çok zor. 1 maçta 2 stoper sakatlanabiliyor.

İndirime girse de satın alsam ya canım çekti.

Ligde şu anda durum bu ;
W6Aygq.png

Ziraat Türkiye Kupası'nda da Gaziantep BŞB Spor'u son derece gergin bir maç neticesinde yenerek gruplara kaldım. Şu anda rakiplerimi bekliyorum. Çok iyi bir gelir 2.lig takımı için.
2YmRj0.png

Ligde şu anda durum bu ;
W6Aygq.png

Ziraat Türkiye Kupası'nda da Gaziantep BŞB Spor'u son derece gergin bir maç neticesinde yenerek gruplara kaldım. Şu anda rakiplerimi bekliyorum. Çok iyi bir gelir 2.lig takımı için.
2YmRj0.png
canım çekti valla , işten güçten vakit bulduğum an açacağım sağlam bir kariyer ;)

bu arada database full mü açtığın oyunda bilmiyorum ama Zonguldakspor'dan Okan Eken ve Hüseyin Yılmaz'ın profillere bakabilir misin ?

Benimde aklıma düşürdünüz, akşam bir Demirspor kariyerine başlayayım.

canım çekti valla , işten güçten vakit bulduğum an açacağım sağlam bir kariyer ;)

bu arada database full mü açtığın oyunda bilmiyorum ama Zonguldakspor'dan Okan Eken ve Hüseyin Yılmaz'ın profillere bakabilir misin ?

Database büyük ama Kömürspor'un kadrosunda bu oyuncular var sadece.

MP5bdQ.png

Ligde şu anda durum bu ;
W6Aygq.png

2YmRj0.png

Malatyaspor'um! :D İkinci olman dileğiyle... :D

Ocak ayından sonra oynayabilirim sanırım...

O skorlar, gol ve asist sayıları ne öyle ya, oyun iyice cozutmuş.

Southampton ile 2015/16 sezonunu bitirmek üzereyim. Ligi mucize olmazsa Chelsea'nin 1 puan ardında 2. sırada tamamlayacağım. Federasyon kupası 6. turunda ve Capital One yarı finalinde de Chelsea'ye elendim. Önceki sezon 4. olarak katıldığım şampiyonlar liginde ise çeyrek finalde Atletico'ya elendim. Sezonlar ilerledikçe hedefler büyüyordu ki ne olduysa yeni gelen başkanla oldu. Ligde şampiyonluğa oynayabilecek, şampiyonlar liginde de final görebilecek bir takım yaratmak için birkaç bölgeye kaliteli oyuncu transferine ihtiyacım vardı ancak başkan alınan bonservislerin transfer bütçesine aktarım yüzdesini %10'a düşürünce ve sözleşme uzatmam gereken iyi oyuncularıma önereceğim maaş bütçesini oldukça düşürünce işler değişti. Ligin bitimine iki maç kaldı ve son maçtan sonra istifamı verip yeni maceralara atılmak niyetindeyim.

Çok çalıştık, çok iyi mücadele ettik. Zorlu ve gergin bir sezonun ardından PTT 1.Lig'e ilk senemizde yükseldik. Bu gurur hepimizin.
Hedefimiz ilk etapta PTT 1.Lig'de kalıcı olmak.

2Y7YRL.png

fm15'te bildiğiniz iyi asistan menejr&kondsyoner var mı?,varsa tavsiye etsenize bana.

Fm 14 berbattı eski tadı vermiyor artık.Maç moturunda sürekli hatalar var herşeyi geçtim en enterasanı yiyeceğin golü önceden bilmek.

Fm 14 berbattı eski tadı vermiyor artık.Maç moturunda sürekli hatalar var herşeyi geçtim en enterasanı yiyeceğin golü önceden bilmek.
FM 15 çok az oynadım da zamanım olmadığı için oynayamam fazla. Aç bari bir forest kariyeri. :D
Assombalonga yardırır herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt