Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm değil de efsane CM 01/02 anılarımız var. Futbolun en güzel, yıldızın bol olduğu zamanlar.

FM 15 çok az oynadım da zamanım olmadığı için oynayamam fazla. Aç bari bir forest kariyeri. :D
Assombalonga yardırır herhalde.

Oyunu indirmedim resmi güncellemeler yerli yerine otursun indiririm acelemiz yok :) Assombalonga burda konusu açılmıştı galiba enteresan bir topçuydu Fm 14 de denemiştim alt liglerde gol kralı olmuştu.Basıp giden bir forvetten başka ne isteyebilirsin ki :D

Oyunu indirmedim resmi güncellemeler yerli yerine otursun indiririm acelemiz yok :) Assombalonga burda konusu açılmıştı galiba enteresan bir topçuydu Fm 14 de denemiştim alt liglerde gol kralı olmuştu.Basıp giden bir forvetten başka ne isteyebilirsin ki :D
Şu an normalde de iyi gol atıyor.

Birkaç hafta önce indirmiştim oyunu Arsenal ile kariyer açtım bugün. Balanta, Lucas Romero, Depay gibi gençleri aldım. Depay ilk maçında (hazırlık) 4 gol attı 3'u forvet 1'i sol kanattan.

3 resmi mac oynadım. İlk mac Community Shield'da City'ye karşıydı. Koscielny, Ospina, Szczezny,Welbeck, Giroud ve birkaç sakat daha vardı. Kaleye U21'den bi adam koydum. 1-1 bitti, penaltılarda kaybettim.

Ligin ilk maçını Swansea ile oynadım evde. Ozil attı 1-0 kazandım.

CL on elemesinde Lille ile oynadığımız ilk maçta erken bi golle geriye düştük. İlk yarının ortalarında beraberliği yakaladik. Welbeck dünyaları kaçırınca Giroud'yu aldım oyuna. 2-1 yaptı. Podolski'yi de aldım sonradan o da girdikten kisa sure sonra gol attı. Giroud 87'de skoru tayin etti 4-1.

Simdilik keyif alıyorum oyundan. Boyle devam ederse satın alacağım. 13 ve 14'ten sonra önce deneyip sonra almaya karar verdim, ikisini de pek oynamadim ve almadim, zevkli değildi.

N5

Birkaç hafta önce indirmiştim oyunu Arsenal ile kariyer açtım bugün. Balanta, Lucas Romero, Depay gibi gençleri aldım. Depay ilk maçında (hazırlık) 4 gol attı 3'u forvet 1'i sol kanattan.

3 resmi mac oynadım. İlk mac Community Shield'da City'ye karşıydı. Koscielny, Ospina, Szczezny,Welbeck, Giroud ve birkaç sakat daha vardı. Kaleye U21'den bi adam koydum. 1-1 bitti, penaltılarda kaybettim.

CL on elemesinde Lille ile oynadığımız ilk maçta erken bi golle geriye düştük. İlk yarının ortalarında beraberliği yakaladik. Welbeck dünyaları kaçırınca Giroud'yu aldım oyuna. 2-1 yaptı. Podolski'yi de aldım sonradan o da girdikten kisa sure sonra gol attı. Giroud 87'de skoru tayin etti 4-1.

Simdilik keyif alıyorum oyundan. Boyle devam ederse satın alacağım. 13 ve 14'ten sonra önce deneyip sonra almaya karar verdim, ikisini de pek oynamadim ve almadim, zevkli değildi.

N5

Maç motoru nasıl,beğendin mi _?

N5
boldlu elemanları bütcen varsa ilk sezon mutlaka alcan
psgle acınca wonderkid arastırması yapmadan sadece icgüdüsel olarak aldım bu üclüyü
depay lavezziyi kesti, balanta cok iyi bir rotasyon oyuncusu, romero da banko 11 elemanı oldu

boldlu elemanları bütcen varsa ilk sezon mutlaka alcan
psgle acınca wonderkid arastırması yapmadan sadece icgüdüsel olarak aldım bu üclüyü
depay lavezziyi kesti, balanta cok iyi bir rotasyon oyuncusu, romero da banko 11 elemanı oldu

Aynen. Ben de Depay ve Balanta'yi 14'ten hatırlıyorum zaten. Lucas'i da bi arkadaşım tavsiye etti acayip çalışkan bi orta saha oldu. Balanta müthiş oldu özellikle Koscielny'nin sakatlığında. Depay da zora dustugumde goller atıyor. Biraz önce Tottenham maçında son dakikalara 3-2 yenik girdim, Depay kurtardı. :016:
Maç motoru nasıl,beğendin mi _?
Gecen seneye gore daha çok hoşuma gitti. Ayni takımdaki oyuncuların birbirleriyle çarpışarak topu kaybetmeleri ve istisnasız her mac kalede tehlike yaratan ortalar hala var ama.

N5

Galatasaray'a geldim.Sneijder formsuz diye satayım dedim taraftarla aram çok bozuldu .Şimdi yalakalık yapıyorum Sneijder'e süper futbolcudur iyidir falan diye :D

Galatasaray'a geldim.Sneijder formsuz diye satayım dedim taraftarla aram çok bozuldu .Şimdi yalakalık yapıyorum Sneijder'e süper futbolcudur iyidir falan diye :D

Valla hocam ilk sezon dayanabilirsen helal olsun. Takımda çöpler dolu yav. Bir türlü tempo uyduramıyorlar.

Galatasarayımızın td si oldum ilk sene kötüydüm zorla şampiyon oldum.ikinci sezon sadece anderlechtten Praet i aldım bedelsiz olarak maliyetli takım olduğumuzdan.34 te 28 yada 29 maç aldım nağmağlup sezonu bitirdim.CL de Leverkuseni yendim kupayı getirdim şuanda 3.sezondayım :D

Galatasarayımızın td si oldum ilk sene kötüydüm zorla şampiyon oldum.ikinci sezon sadece anderlechtten Praet i aldım bedelsiz olarak maliyetli takım olduğumuzdan.34 te 28 yada 29 maç aldım nağmağlup sezonu bitirdim.CL de Leverkuseni yendim kupayı getirdim şuanda 3.sezondayım :D

Praet çok iyi gerçekten. Bedelsiz olması da cabası.

İtalyan stoper Monteleone'yi alıp 5 sezon fazlasıyla verim aldıktan sonra 30 milyon Euro'ya Chelsea'ye sattım. Haliyle taraftar bana fazlasıyla tepki gösterdi. Ardından Fabio Braun isimli 19 yaşında bir Belçikalı stoperi aldım (regen oyuncu). Sadece 1 yıl sonra, alırken 12 milyon Euro'ya aldığım Braun'u henüz 20 yaşındayken PSG'ye sattım ve elde ettiğim bonservis bedeli "86.000.000 €"

Yeminle gözüm parladı parayı görünce :D :D

Şimdi de onun yerine Allan diye bir defans oyuncusu aldım. Brezilyalı. 18 yaşında. Bakalım onunla nasıl bir macera yaşayacağız...

Praet çok iyi gerçekten. Bedelsiz olması da cabası.

Valla bende yedek kalıyor bayagıdır şaşırılacak şekilde Amrabat Umut hatta ligde yasin ara ara Aydın bile çok iyi.Kolasinac ve arjantinden genç bir çocuk aldım onlar oynuyor :D

Birde Bjk altyapıca Mesut Akçay var bir bakın derim benim oyunda çok iyi özellikleri var ve daha 17 yaşında

Evet deplasmanlar da çok zorlanıyorum.Atletik bir takım değiliz oyunda.Bjk çok iyi.Transfer şart.

Bilic maç kaybetmiyor. :)

Bende Tottenham'dayım. Transfer geçmişimiz şu şekilde;

2L4yGHj.png

kfN4yZo.png

Tuchel'i altyapı sorumlusu olarak getirdik. Hayatımın en iyi adımı oldu diyebilirim, en az benim kadar yetkili olacak Tuchel. Ona çok güveniyorum. :)

yRqIA0t.png

Hazırlık maçlarımız. Takım çok iyi performans gösterdi gerçekten.. Sezonu West Ham deplasman ile açacağız.

PQ0NUSc.png

Aynen. Ben de Depay ve Balanta'yi 14'ten hatırlıyorum zaten. Lucas'i da bi arkadaşım tavsiye etti acayip çalışkan bi orta saha oldu. Balanta müthiş oldu özellikle Koscielny'nin sakatlığında. Depay da zora dustugumde goller atıyor. Biraz önce Tottenham maçında son dakikalara 3-2 yenik girdim, Depay kurtardı. :016:

Gecen seneye gore daha çok hoşuma gitti. Ayni takımdaki oyuncuların birbirleriyle çarpışarak topu kaybetmeleri ve istisnasız her mac kalede tehlike yaratan ortalar hala var ama.

N5
lucasla balanta 14te de vardı balanta 14te daha iyiydi lucas 15te daha iyi
depay ise 15te patladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt