Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayern acti farki gitti beklenilen uzere
schalkeym ben, wolfsburg ile 2. lik savasi veriyoz :red:

Son düzenleme:
Bütçeniz yeterse Danilo ve Alex Sandro'yu alin. 12'den beri oynuyorum (13 ve 14'ü pek oynamasam da) beklerin bu kadar katkı sağladığını görmedim.

Arsenal ile 2. sezonumda Süper Kupa, lig, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu kazandım bu arada.

N5

rezilligi kes :red:
transfer butcesi yoktu. mali sikintilardan ancak kiralik osvaldo ve kiralik ashley young ile idare ettik. huntelaar ve boatengi satmak zorunda kaldik. cl vizesi aldik sukur :(

edit: boatengin parasiyla depayi aldik bi de

Son düzenleme:
5.sezonumu bitirdim. Galatasaray ile bir UEFA bir de Şampiyonlar Ligi aldım. Oyun bir yerden sonra çözülüyor. İstatistikler falan baya saçmalaşıyor. Bruma'yı Bayern'e satıp Depay'ı aldım. 40 golle bitirdi son sezonu. Serinin son oyunlarına göre baya kolay olmuş. Zaten 14'ü saymıyorum, tamamen rezaletti. Ama nedense bu baya sardı hatalara rağmen.

Bütçeniz yeterse Danilo ve Alex Sandro'yu alin. 12'den beri oynuyorum (13 ve 14'ü pek oynamasam da) beklerin bu kadar katkı sağladığını görmedim.

Arsenal ile 2. sezonumda Süper Kupa, lig, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu kazandım bu arada.

N5

Kariyere Southampton ile başladım ilk sezon 4. oldum ve ikinci sezon 2 puan farkla Chelsea'nin önünde lider olarak sezonun son maçında Stamford Bridge'e gittim. Sanırım 5-0 kaybederek 2. oldum. Bu sonuçtan sonra da istifa ettim Wenger de Arsenal'i 7. yapıp emekli olunca topçuların yeni patronu ben oldum. 2016/17 sezonundayım sağ bek transferi yapmadım Chambers gayet iyi oyuncu bence.

yeni sezon kadrom. iddialiyiz bakalim

heyecan dolu son 9 hafta. geriden takip ediyorz :red: devre arasi shaqiriyi aldik

Kariyere Southampton ile başladım ilk sezon 4. oldum ve ikinci sezon 2 puan farkla Chelsea'nin önünde lider olarak sezonun son maçında Stamford Bridge'e gittim. Sanırım 5-0 kaybederek 2. oldum. Bu sonuçtan sonra da istifa ettim Wenger de Arsenal'i 7. yapıp emekli olunca topçuların yeni patronu ben oldum. 2016/17 sezonundayım sağ bek transferi yapmadım Chambers gayet iyi oyuncu bence.
Chambers çok iyi cidden de Danilo uzaylı resmen. Sezonda 50 mac yaptığım için ikisi de devamlı sans buluyor ama.

Bu arada Szczezny'i 41'e satıp 40'a Courtois'yi aldım. Jan Oblak'i alacaktim aslında ama sözleşme uzattı hıyar.

Ox-lad baya iyi bu arada. 2. sezonumun sonlarında "beni oynatmazsan gidecem" diyince oynattim baya. Son 5 maçta 9 gölü vardı.

N5

Savitskiy çok iyi bu arada Depay'a yedek arayanlar veya Depay'a parası yetmeyenler için. 15/16 sezonunda serbest kalıyormuş. Ben 11milyona aldım.

N5

Bir kulüp mali olarak nasıl geliştirilir:

bi özet geçeyim.

1. kaan ayhan 15m alındı ----- 12,5 satıldı (satmasam 20m bonus ödemek zorunda kalacaktım)
  2. orkan çınar 1,5m alındı-----7,25 satıldı
  3. bakkali bedelsiz alındı ---- 0,950m satıldı
  4. parades bedelsiz alındı-----4,1m satıldı
  5. berisha bedelsiz alındı------2,1 satıldı
  6. t.hazard bedelsiz alındı ----- 5m satıldı
  7. rekik bedelsiz alındı----2,6m satıldı
  8. byram bedelsiz alındı-----4m satıldı
  9. kenan karaman 5m alındı-----10m satıldı
  10. luccheta bedelsiz alındı----37,5 satıldı
  11. kalas bedelsiz alındı----14m satıldı
  12. benteke bedelsiz alındı------25m satıldı
  13. fofana bedelsiz alındı------0,375m satıldı
  14. song bedelsiz alındı----10m satıldı
  15. milito bedelsiz alındı-----3m satıldı
  16. nathan 2,8 alındı-----13,75 satıldı
  17. cariou bedelsiz alındı------34m satıldı
  18. ISCO bedelsiz alındı-----58m satıldı
  19. traore bedelsiz alındı----36m satıldı
  20. kenedy 4m alındı------40m satıldı
  21. murphy bedelsiz alındı-----11m satıldı
  22. tonny vilhena bedelsiz alındı-----30m satıldı
  23. zulu 14m alındı-------45m satıldı
  24. pacheco 3m alındı------4m satıldı
  25. denis bedelsiz alındı-----30m satıldı
  26. bernard bedelsiz alındı----18m satıldı
  27. chamberlain bedelsiz alındı----35m satıldı

bu oyuncular için toplamda 45M para harcayıp satışlarından 517M para kazanmışım.

origi 5m alındı----takasda kullanıldı 51m değerine saydı manu üstüne 57m daha vererek JANUZAJ aldım.

heredia bedelsiz alındı şu anda hala bende değeri---- 18m
lair bedelsiz alındı şu anda hala bende değeri----20,5m
lundgren bedelsiz alındı şu anda hala bende değeri---- 17m
lawless bedelsiz alındı şu anda hala bende değeri---- 20m

onur kıvrak 2,9 alındı(sözleşmesi bitimine 6 ay kala para verdim, yoksa başka takım transfer edecekti)

ayrıca aşağıdada gördüğünüzz gibi ne ekstra bir lig açtım nede oyun içi editörü kullandım...

Son düzenleme:
Bilen biliyordur ama bilmeyen varsa söyleyeyim.Bir nevi hile aslında. İlk oyunu açtığınızda Ajer(30k),Savitskiy(70k),Adem(600k),Jovic(700k),Humam Tarıq(350k) wonderkidleri 1,8milyon gibi alıp zamanında iyi takımlara toplam 200-250 milyona satılabiliyor.

Size bir adam önereyim gençler. Erten Erenler. Yalnız gerçek mevkisi stoper, ancak oyunda mevkisini ayarlamamışlar her kariyerde farklı bir mevkide oynuyor gözüküyor. Bende Defansif Orta Saha gözüküyor.
Sol bek arayanlara ise Para isimli arkadaşı öneririm. Temsilcisini ortaklığa teşvik edersiniz 5-6m gibi bir fiyata alabilirsiniz. Yaşına göre çok yetenekli.

Ben de Galatasaray kariyerimi açtım. Yeteneksiz ve fazlalık gördüğüm isimleri yolladım. Savitsky'e imzalattım, Ocak 2015'te takıma katılacak. Teknik ekibi baştan aşağı yeniledim. Özellikle 15 tane gözlemci vardı, normalde en fazla 8 gözlemci olması lazım. Hepsi vasatın altındaydı 6-7 tanesini yolladım 2 tane gözlemci aldım ve 8 gözlemci'yi tamamladık. Bir de futbol direktörü aldım.

A0TENLr.png

Transfer Geçmişi
HLtF13e.png

ZlMQzrm.png

Arjantinli bir sağ kanat vardı FM 14'te bayağı potansiyelliydi neydi onun adı? River, Velez gibi takımlardan birinde oynuyordu ama Allione değil. Romero muydu Rodriguez miydi öyle bişeydi ama hatırlayamadım.

hedef macinda dortmunda yenildik iyi mi :( yine 3. olacaz yuzde 90. istifa yakin sezon sonunda :(

teklif geldi mi başka takımlardan merak ettim,bana türkiye ligi başarılarıyla baya teklif geliyodu
yok gelmedi. schalkeyle 2. senemin sonlarindayim. ilk sene kotuydu guc bela 3. oldum. bu sene de dortmund-munih-ben samp kovaladik son haftalarda koptum. cl de yari finaldeyim.

Arjantinli bir sağ kanat vardı FM 14'te bayağı potansiyelliydi neydi onun adı? River, Velez gibi takımlardan birinde oynuyordu ama Allione değil. Romero muydu Rodriguez miydi öyle bişeydi ama hatırlayamadım.

Rodrigo Gomez vardı dehşet bir adamdı. Onu mu diyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt