- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
bayern acti farki gitti beklenilen uzere
schalkeym ben, wolfsburg ile 2. lik savasi veriyoz :red:
schalkeym ben, wolfsburg ile 2. lik savasi veriyoz :red:
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütçeniz yeterse Danilo ve Alex Sandro'yu alin. 12'den beri oynuyorum (13 ve 14'ü pek oynamasam da) beklerin bu kadar katkı sağladığını görmedim.
Arsenal ile 2. sezonumda Süper Kupa, lig, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu kazandım bu arada.
N5
Wenger de Arsenal'i 7. yapıp emekli olunca topçuların yeni patronu ben oldum. 2016/17 sezonundayım sağ bek transferi yapmadım Chambers gayet iyi oyuncu bence.Chambers çok iyi cidden de Danilo uzaylı resmen. Sezonda 50 mac yaptığım için ikisi de devamlı sans buluyor ama.Kariyere Southampton ile başladım ilk sezon 4. oldum ve ikinci sezon 2 puan farkla Chelsea'nin önünde lider olarak sezonun son maçında Stamford Bridge'e gittim. Sanırım 5-0 kaybederek 2. oldum. Bu sonuçtan sonra da istifa ettimWenger de Arsenal'i 7. yapıp emekli olunca topçuların yeni patronu ben oldum. 2016/17 sezonundayım sağ bek transferi yapmadım Chambers gayet iyi oyuncu bence.

Savitskiy çok iyi bu arada Depay'a yedek arayanlar veya Depay'a parası yetmeyenler için. 15/16 sezonunda serbest kalıyormuş. Ben 11milyona aldım.
N5
hedef macinda dortmunda yenildik iyi miyine 3. olacaz yuzde 90. istifa yakin sezon sonunda
![]()
yok gelmedi. schalkeyle 2. senemin sonlarindayim. ilk sene kotuydu guc bela 3. oldum. bu sene de dortmund-munih-ben samp kovaladik son haftalarda koptum. cl de yari finaldeyim.teklif geldi mi başka takımlardan merak ettim,bana türkiye ligi başarılarıyla baya teklif geliyodu
Arjantinli bir sağ kanat vardı FM 14'te bayağı potansiyelliydi neydi onun adı? River, Velez gibi takımlardan birinde oynuyordu ama Allione değil. Romero muydu Rodriguez miydi öyle bişeydi ama hatırlayamadım.
Rodrigo Gomez vardı dehşet bir adamdı. Onu mu diyorsun?