Boğaç Bozkurt
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2014
- 3.476
- 2
- 608
Fm değil de efsane CM 01/02 anılarımız var. Futbolun en güzel, yıldızın bol olduğu zamanlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM 15 çok az oynadım da zamanım olmadığı için oynayamam fazla. Aç bari bir forest kariyeri.
Assombalonga yardırır herhalde.
Şu an normalde de iyi gol atıyor.Oyunu indirmedim resmi güncellemeler yerli yerine otursun indiririm acelemiz yokAssombalonga burda konusu açılmıştı galiba enteresan bir topçuydu Fm 14 de denemiştim alt liglerde gol kralı olmuştu.Basıp giden bir forvetten başka ne isteyebilirsin ki
![]()
Çok kötü yalnız maç motoru, en azından bu pozisyonda.
Birkaç hafta önce indirmiştim oyunu Arsenal ile kariyer açtım bugün. Balanta, Lucas Romero, Depay gibi gençleri aldım. Depay ilk maçında (hazırlık) 4 gol attı 3'u forvet 1'i sol kanattan.
3 resmi mac oynadım. İlk mac Community Shield'da City'ye karşıydı. Koscielny, Ospina, Szczezny,Welbeck, Giroud ve birkaç sakat daha vardı. Kaleye U21'den bi adam koydum. 1-1 bitti, penaltılarda kaybettim.
Ligin ilk maçını Swansea ile oynadım evde. Ozil attı 1-0 kazandım.
CL on elemesinde Lille ile oynadığımız ilk maçta erken bi golle geriye düştük. İlk yarının ortalarında beraberliği yakaladik. Welbeck dünyaları kaçırınca Giroud'yu aldım oyuna. 2-1 yaptı. Podolski'yi de aldım sonradan o da girdikten kisa sure sonra gol attı. Giroud 87'de skoru tayin etti 4-1.
Simdilik keyif alıyorum oyundan. Boyle devam ederse satın alacağım. 13 ve 14'ten sonra önce deneyip sonra almaya karar verdim, ikisini de pek oynamadim ve almadim, zevkli değildi.
N5
boldlu elemanları bütcen varsa ilk sezon mutlaka alcanBirkaç hafta önce indirmiştim oyunu Arsenal ile kariyer açtım bugün. Balanta, Lucas Romero, Depay gibi gençleri aldım. Depay ilk maçında (hazırlık) 4 gol attı 3'u forvet 1'i sol kanattan.
3 resmi mac oynadım. İlk mac Community Shield'da City'ye karşıydı. Koscielny, Ospina, Szczezny,Welbeck, Giroud ve birkaç sakat daha vardı. Kaleye U21'den bi adam koydum. 1-1 bitti, penaltılarda kaybettim.
Ligin ilk maçını Swansea ile oynadım evde. Ozil attı 1-0 kazandım.
CL on elemesinde Lille ile oynadığımız ilk maçta erken bi golle geriye düştük. İlk yarının ortalarında beraberliği yakaladik. Welbeck dünyaları kaçırınca Giroud'yu aldım oyuna. 2-1 yaptı. Podolski'yi de aldım sonradan o da girdikten kisa sure sonra gol attı. Giroud 87'de skoru tayin etti 4-1.
Simdilik keyif alıyorum oyundan. Boyle devam ederse satın alacağım. 13 ve 14'ten sonra önce deneyip sonra almaya karar verdim, ikisini de pek oynamadim ve almadim, zevkli değildi.
N5
boldlu elemanları bütcen varsa ilk sezon mutlaka alcan
psgle acınca wonderkid arastırması yapmadan sadece icgüdüsel olarak aldım bu üclüyü
depay lavezziyi kesti, balanta cok iyi bir rotasyon oyuncusu, romero da banko 11 elemanı oldu
Gecen seneye gore daha çok hoşuma gitti. Ayni takımdaki oyuncuların birbirleriyle çarpışarak topu kaybetmeleri ve istisnasız her mac kalede tehlike yaratan ortalar hala var ama.Maç motoru nasıl,beğendin mi _?
Galatasaray'a geldim.Sneijder formsuz diye satayım dedim taraftarla aram çok bozuldu .Şimdi yalakalık yapıyorum Sneijder'e süper futbolcudur iyidir falan diye![]()
Galatasarayımızın td si oldum ilk sene kötüydüm zorla şampiyon oldum.ikinci sezon sadece anderlechtten Praet i aldım bedelsiz olarak maliyetli takım olduğumuzdan.34 te 28 yada 29 maç aldım nağmağlup sezonu bitirdim.CL de Leverkuseni yendim kupayı getirdim şuanda 3.sezondayım![]()
Valla hocam ilk sezon dayanabilirsen helal olsun. Takımda çöpler dolu yav. Bir türlü tempo uyduramıyorlar.
Praet çok iyi gerçekten. Bedelsiz olması da cabası.
Evet deplasmanlar da çok zorlanıyorum.Atletik bir takım değiliz oyunda.Bjk çok iyi.Transfer şart.
Oyunda kazanamak çok mu kolay ve fazlaca gol mü oluyor yoksa bana mı öyle geliyor?
Ona göre alacağım oyunu.
lucasla balanta 14te de vardı balanta 14te daha iyiydi lucas 15te daha iyiAynen. Ben de Depay ve Balanta'yi 14'ten hatırlıyorum zaten. Lucas'i da bi arkadaşım tavsiye etti acayip çalışkan bi orta saha oldu. Balanta müthiş oldu özellikle Koscielny'nin sakatlığında. Depay da zora dustugumde goller atıyor. Biraz önce Tottenham maçında son dakikalara 3-2 yenik girdim, Depay kurtardı. :016:
Gecen seneye gore daha çok hoşuma gitti. Ayni takımdaki oyuncuların birbirleriyle çarpışarak topu kaybetmeleri ve istisnasız her mac kalede tehlike yaratan ortalar hala var ama.
N5
Oyunda kazanamak çok mu kolay ve fazlaca gol mü oluyor yoksa bana mı öyle geliyor?
Ona göre alacağım oyunu.