Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancilari da su sekilde kisadan göstereyim

yy0b1Xb.jpg
hP7AXU0.jpg
HmASXSn.jpg
2Le51xz.jpg
hFjjNKR.jpg

g42j1N.png

Normalde Muslera'yi kesmem ama ileride fazladan kullanayim diye kestim.

Yeni sezonu iyi bi sekilde actik
Yeni gelen yabancilar hic yabancilik cekmedi
Takim kaldigi yerden genc dinamizmilyle devam ediyor
FaoZiFN.jpg
Hg7Tvlm.jpg

Arsenal'de 18-19 sezonunda FA Cup hariç tüm kupaları aldım. Community Shield, UEFA Super Cup, FIFA Club World Cup, Capital One Cup, Premier Lig ve Champions League. Müthiş bi sene oldu.

Takim full regen olduğunda ve tek sezonda tüm kupaları kazandigimda yeni bi kariyere baslayacagim.

N5

Bu arada 15-16-17-18 sezonlarinda Prandelli şampiyon yapmış bizi. 19'da Karabük sampiyon olmuş :D Prandelli kovulan Rodgers'in yerine Liverpool'a gidince de bizimkiler Fuat Capa'yi almış.

N5

Bol gollü sonuçların hile vs. ile alakası yok tabi ki de, Sigames forumlarını incelerseniz bu tür sonuçlarla karşılaşan bir çok insan var. Tamamen taktik/oyun anlayışı ile ilgili bu durum.

Bu arada Türkiye Ligi diğer liglere göre oynaması daha kolay bir lig (eğer büyük takım yönetiyorsanız). Diğer liglerde mücadeleler daha zevkli ve çekişmeli geçiyor.

İç saha maçlarında saçma sapan kadro çıkarsan bile büyüklerle kazanıyorsun. İki deplasman alınca o gazla geliyor lig. Türkiye'de ofansif futbol gerçekte olduğu gibi zaferi getiriyor oyunda.

Türkiye Ligi'nde 4-2-3-1 en ideal taktik. Murhan'ın da dediği gibi istersen paf takımı çıkar evinde yeniyorsun. Rize maçında takım yorgundu, full rotasyon yaptım 3-0 aldık maçı.

Galatasaray ile Türkiye'yi ve Avrupa'yı domine edince pek hevesim kalmadı, zaten yabancı sınırı çok sıkıyordu ve bende Avrupa'ya açılmaya karar verdim. Aklıma Bayer Leverkusen ve S. Lizbon geldi. Leverkusen açmaya karar verdim. Bakalım nasıl bir kariyer olacak.. İlerleyen saatlerde haberleri paylaşacağım. :)

Türkiye Ligi'nde 4-2-3-1 en ideal taktik. Murhan'ın da dediği gibi istersen paf takımı çıkar evinde yeniyorsun. Rize maçında takım yorgundu, full rotasyon yaptım 3-0 aldık maçı.

Galatasaray ile Türkiye'yi ve Avrupa'yı domine edince pek hevesim kalmadı, zaten yabancı sınırı çok sıkıyordu ve bende Avrupa'ya açılmaya karar verdim. Aklıma Bayer Leverkusen ve S. Lizbon geldi. Leverkusen açmaya karar verdim. Bakalım nasıl bir kariyer olacak.. İlerleyen saatlerde haberleri paylaşacağım. :)

Aynı şekilde yeni bir heyecan amacıyla Premier League'de küme düşen Hull City'ye başvuruda bulundum. Önce bir şaşkınlık-gururlanma haberleri çıktı Hull cephesi için, hatta "Galatasaray ile sözleşme fesih bedelinizi ödeyemeyiz" bile dediler (7 milyon pound). Ben de istifa ettim direk çağırdılar. Bence sıfırdan açmak yerine kaldığın yerden bir kulüp bulmayı dene böyle. :encouragement:

dlEOZ0Q.jpg

Aynı şekilde yeni bir heyecan amacıyla Premier League'de küme düşen Hull City'ye başvuruda bulundum. Önce bir şaşkınlık-gururlanma haberleri çıktı Hull cephesi için, hatta "Galatasaray ile sözleşme fesih bedelinizi ödeyemeyiz" bile dediler (7 milyon pound). Ben de istifa ettim direk çağırdılar. Bence sıfırdan açmak yerine kaldığın yerden bir kulüp bulmayı dene böyle. :encouragement:

dlEOZ0Q.jpg

Öyle yapacaktım ancak sonra en baştan açayım dedim. En mantıklısı o aslında. :)

Wesley Sneijder 2022 yazı itibariyle kariyerini noktaladı, kulübe olan sadâkatinden ötürü de sürekli oynatarak karşılık verdim. Böylece kariyer toplamında 500 maçı devirdi. Görevi artık u19 menajer yardımcılığı.

4mq49pY.jpg

Personel özelliklerini gösteren sayfasını da atabilir misin?

Bu arada 2018 de hollanda bana milli takım yönetimini teklif etti biraz leş takım ama wesley reisi çağırdım hemen çaktı 90'a.İtalya'ya içerde dışarda koyduk ama ingiltere'ye yenildik şimdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt