cagatay say
Cezalı
- 14 Mayıs 2011
- 1.059
- 0
- 996
Yabancilari da su sekilde kisadan göstereyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hile yamaları var. Taktik, diziliş, sınırsız yabancı ne ararsan var. Belki yamayla bu şekilde olabilir.
GT-I9300 Tapatalk
Türkiye Ligi'nde 4-2-3-1 en ideal taktik. Murhan'ın da dediği gibi istersen paf takımı çıkar evinde yeniyorsun. Rize maçında takım yorgundu, full rotasyon yaptım 3-0 aldık maçı.
Galatasaray ile Türkiye'yi ve Avrupa'yı domine edince pek hevesim kalmadı, zaten yabancı sınırı çok sıkıyordu ve bende Avrupa'ya açılmaya karar verdim. Aklıma Bayer Leverkusen ve S. Lizbon geldi. Leverkusen açmaya karar verdim. Bakalım nasıl bir kariyer olacak.. İlerleyen saatlerde haberleri paylaşacağım.![]()
Aynı şekilde yeni bir heyecan amacıyla Premier League'de küme düşen Hull City'ye başvuruda bulundum. Önce bir şaşkınlık-gururlanma haberleri çıktı Hull cephesi için, hatta "Galatasaray ile sözleşme fesih bedelinizi ödeyemeyiz" bile dediler (7 milyon pound). Ben de istifa ettim direk çağırdılar. Bence sıfırdan açmak yerine kaldığın yerden bir kulüp bulmayı dene böyle. :encouragement:
![]()
Wesley Sneijder 2022 yazı itibariyle kariyerini noktaladı, kulübe olan sadâkatinden ötürü de sürekli oynatarak karşılık verdim. Böylece kariyer toplamında 500 maçı devirdi. Görevi artık u19 menajer yardımcılığı.
![]()
Personel özelliklerini gösteren sayfasını da atabilir misin?
Hangi facepack bu?
Hangi facepack bu?
Cut-Out Megapack 7.02, update'ler dahil
İlk sene nasıl oynattın takımı? Hangi taktik ile yani.