Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^

Helal sana be ne vizyonlu adamsın

Hamza hoca örnek alsın

Bir kulüp böyle yönetilir işte

Oyunu kurdum crash dumps hatası verdi :D

Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı ?

fm 2015 yükleniyor,ilk defa fm oynayacağım :D
önceden öyle 1saat oynamıslıgım anca vardır

Galatasarayın çok borcu var ya :D 2044 e kadar kredi ödeniyordu. Editöre girip borcu sileceğim. Sonra başlarım :)

280tbvl.jpg

İki sezon üst üste playoffa kaldım ama elendim. Bu sefer çok iyi gidiyoruz ama kulüp çok fakir. Maaş bütçesi 11M'la gidiyoruz ve boştaki oyuncuları bile alamıyorum.
İmza parası 5bin Euro bile olsa para yok diye kalıyor. 18-19 adamla yola devam ediyoruz. Premier lige çıksak muhtemelen geri düşer bu takım. :D

Borçları silip takımı daha 2017-2018'de bütün kupaları toplayacak seviyeye ulaştırmak zevkli mi sence? :D

2017-2018 de ulaştıramam sanırım :) FM 2014 te 2019 yılında CL de final kaybetmiştim. 2021 de kupayı almıştım. sonra tadı kalmadı zaten :) borçlar duruyordu ama. Transfer bütçesi iyiydi. En sevmediğim özellik kredi borçları :D yani orda da keşke yetki verilse yeniden yapılandırmaya gidebilsek veya erken ödesek :D Fifa managerde herşeye müdahale edebiliyordun, bilet ücretleri altyapı akademisi falan. :)

Galatasaray FM 2015 oyununda belini çok zor doğrultuyor. Her sene mali kriz.
UEFA'da çeyrek yapamayacak takım ile Şampiyonlar Ligi finali oynuyorsun, ertesi sene 3 milyon transfer bütçesi veriyor

29ellpz.jpg

Bundan sonra nasıl bir yol izliyim, kadrom premier lig için yetersiz her türlü.
Taktik veya transfer olarak tavsiye bekliyorum.

29ellpz.jpg

Bundan sonra nasıl bir yol izliyim, kadrom premier lig için yetersiz her türlü.
Taktik veya transfer olarak tavsiye bekliyorum.

Bence kadroyu fazla bozma. 3-4 takviye yapabiliyorsan aynı sistemle devam. İlk yıl orta sıralarda olursan diğer sezon yine 3-4 takviye yaparsın. 3 yıl sonra CL'ye gidersin muhtemelen :)

CEoeqBn.jpg

Düşmemeye oynarım derken çok iyi gidiyor takım. Bozulur mu bilemem ama yolunda şu anda.

Son maçlarda takım yine saçmalamaya başladı, 12. liğe kadar düştüm. Maç da kazanamıyorum.

schalkeyle şampiyon olmuştum her oyuncuma teklif geldi yaklaşık 60milyon euroluk oyuncu sattım aldıklarımda tutmadı 4.bitirdim inter manciniyi kovunca hemen istifa ettim inter kabul etti :)

Şu oyunu bazen hiç anlamıyorum. İyi de adamlar alıyorum ama bazen maçın başında 2-3 tane yiyoruz.
Taktik desen, son maç çok iyi oynayıp kazanmışız zaten. Kaybetsek bile niye mahkum oynuyor bu kadar takım anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt