Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'yı ilk sezon düzenli oynatmanız lazım. 20+ maç yaparsa ve şampiyonlar liginde falan oynarsa talibi çıkıyor.

Oyunun bugu:Bernardo Silva

Monaco satılık listesine koyuyor ilk sene 15 ten fln teklif gelmiyor doğal olarak sonraki sene 3,5 dan fln satiyorlar.Potansiyel flnda fena

He birde şöyle birşey var.Bence saçmalık ama diyelim bir teklif yaptın 1 m avro peşim + 50 maç forma giyerse 25 milyon avro.Oyuncuyu 49.maç oynattın,50.maçı oynatmadın sonra sattın o parayı ödemeden kasaya tonlarca para sokabilirsin

Bruma'yı 1 sene oynatıp 17'ye satmıştım. 2 sene arka arkaya transfer oldu son bonservisi 38'di.

Burak'ı 400 bin euro'ya Leichester City'e satmıştım adam gidip Premier Ligde gol krali olmuştu o günden beri oynamıyorum :asd:

Monaco satılık listesine koyuyor ilk sene 15 ten fln teklif gelmiyor doğal olarak sonraki sene 3,5 dan fln satiyorlar.Potansiyel flnda fena

He birde şöyle birşey var.Bence saçmalık ama diyelim bir teklif yaptın 1 m avro peşim + 50 maç forma giyerse 25 milyon avro.Oyuncuyu 49.maç oynattın,50.maçı oynatmadın sonra sattın o parayı ödemeden kasaya tonlarca para sokabilirsin
Roberto Pereyra çok net bug. Beleşe alıyorsun zaten istersen 30'a sat istersen kalsın. Lozano'da 8 opsiyon olması da güzel.

20 milyon euro ya PSG almış ilk sezonun sonunda benim oyunda.

Oyunda en uyuz olduğum forvet : Papiss Cisse

Herifin bir gram özelliği yok 15 golden aşşa atmıyor

119m25w.jpg

20 milyon euro ya PSG almış ilk sezonun sonunda benim oyunda.

Ben genelde sadece İngiltereye açıyorum onunla ilgisi olabilir.

Birde Everton Ribeiro var o ikinci sezonun devre arası boşta alıyorum,bonservisi 30 milyon avro olarak geliyor yarım dönem oynatıyorum en kotu 20 teklif geliyor :D

ya ağalar oyun sizi sarıyor mu artık ya, ben saçmalıklardan bıktım aynı yazılardan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt