Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Iyi gitmis, benim kariyerlerimde hep kasimpasa ya falan gidiyor bi cacil olmuyor ondan
Envoyé de mon MI 4LTE en utilisant Tapatalk
Bende 30 a gitti bi kere PSG ye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi gitmis, benim kariyerlerimde hep kasimpasa ya falan gidiyor bi cacil olmuyor ondan
Envoyé de mon MI 4LTE en utilisant Tapatalk
Bruma ucuza gitmiş biraz onun harici iyi
Nasıl aldın o adamları?
Herhangi bi sey kullanmadım
Tapatalk
Yama vardır o zaman oyunun kendi şartlarında imkansız

Roberto Pereyra çok net bug. Beleşe alıyorsun zaten istersen 30'a sat istersen kalsın. Lozano'da 8 opsiyon olması da güzel.Oyunun bugu:Bernardo Silva
Monaco satılık listesine koyuyor ilk sene 15 ten fln teklif gelmiyor doğal olarak sonraki sene 3,5 dan fln satiyorlar.Potansiyel flnda fena
He birde şöyle birşey var.Bence saçmalık ama diyelim bir teklif yaptın 1 m avro peşim + 50 maç forma giyerse 25 milyon avryuncuyu 49.maç oynattın,50.maçı oynatmadın sonra sattın o parayı ödemeden kasaya tonlarca para sokabilirsin
Roberto Pereyra çok net bug. Beleşe alıyorsun zaten istersen 30'a sat istersen kalsın. Lozano'da 8 opsiyon olması da güzel.
Oyunun bugu:Bernardo Silva
Monaco satılık listesine koyuyor ilk sene 15 ten fln teklif gelmiyor doğal olarak sonraki sene 3,5 dan fln satiyorlar.Potansiyel flnda fena
He birde şöyle birşey var.Bence saçmalık ama diyelim bir teklif yaptın 1 m avro peşim + 50 maç forma giyerse 25 milyon avryuncuyu 49.maç oynattın,50.maçı oynatmadın sonra sattın o parayı ödemeden kasaya tonlarca para sokabilirsin
Oyunda en uyuz olduğum forvet : Papiss Cisse
Herifin bir gram özelliği yok 15 golden aşşa atmıyor
20 milyon euro ya PSG almış ilk sezonun sonunda benim oyunda.