Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WK8oJVt.png

save buldun heralde :D

adamın biri 1000 yıl ilerlemiş. şop falan değilse soyle paylasımları var
xMaXZyk.jpg

jhdTqlx.jpg

jd0hq6G.jpg

beyler belçika ligini açıcam takım önerisi olan varmı brugge genk liege filan? şöyle alt yapısı iyi genç yetenekleri olan bir takım olsun

play off olması beni cezbediyor belçika liginde

adam 3000li yıllara gelmiş şampiyonlar ligi gol rekoru hala ronaldo 13-14 sezonunda attığı 17 gol :) fake değildir ama 1000 yılda hiç mi kimse kıramadı bu rekoru

evet o da var ama bjk nın rekoru da kırılmıs ben ona takıldım. :asd:

beyler belçika ligini açıcam takım önerisi olan varmı brugge genk liege filan? şöyle alt yapısı iyi genç yetenekleri olan bir takım olsun

play off olması beni cezbediyor belçika liginde

alt yapısı iyi olan genk anderlecht, kadrosu iyi olan brugge, anderlecht genk yada brugge al :D

Bu Fierro nasıl bir adamdır böyle nefret ettirdi her maçımda gol atıyor bana. :red:

Ne emeği var tatile çık butonu dışında ?

Zaman gerekiyor her türlü. Mesela ben 2023 yılındayım oynama saatim 16 güne yaklaştı. Ama ben transfer sezonlarını vs . ağırdan alırım ayrıca database large .. Tüm dünya ligleri açık 10-11 lig de oynanabilir yaptım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaman gerekiyor her türlü. Mesela ben 2023 yılındayım oynama saatim 16 güne yaklaştı. Ama ben transfer sezonlarını vs . ağırdan alırım ayrıca database large .. Tüm dünya ligleri açık 10-11 lig de oynanabilir yaptım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senden belkide daha az zaman harcamıştır

Yerel kupa ve şampiyonluk sayısı çok yüksek. 2019 gibi Galatasaray'ı finansal açıdan oldukça sağlam hale getirebiliyorsunuz. Muhtemelen bu arkadaş da belli bir süre uğraşıp sonra tatile git seçeneğinden istifa etmiştir.

Selçuk menajerliğe fenerde başlıyor. :mad:

lSIdTSs.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt