- 5 Eylül 2014
- 85.716
- 71.856
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
save buldun heralde![]()
Yok yahu ben sattım, transferin son günü baktım adamların 100 milyon bütçesi duruyor, dedim bunu kesin harcarlar :asd22:
yok yok onu demedim, save bozuldu demiştin ya onu buldun heralde dedim![]()
adamın biri 1000 yıl ilerlemiş. şop falan değilse soyle paylasımları var
![]()
![]()
![]()
adam 3000li yıllara gelmiş şampiyonlar ligi gol rekoru hala ronaldo 13-14 sezonunda attığı 17 golfake değildir ama 1000 yılda hiç mi kimse kıramadı bu rekoru

beyler belçika ligini açıcam takım önerisi olan varmı brugge genk liege filan? şöyle alt yapısı iyi genç yetenekleri olan bir takım olsun
play off olması beni cezbediyor belçika liginde
beyler belçika ligini açıcam takım önerisi olan varmı brugge genk liege filan? şöyle alt yapısı iyi genç yetenekleri olan bir takım olsun
play off olması beni cezbediyor belçika liginde
1000 yıllık kariyere beşiktaş damgası
![]()
... Bunu yapan adama plaket vs verilmeli verdiği emekle neler yapardı kim bilir ?Oha... Bunu yapan adama plaket vs verilmeli verdiği emekle neler yapardı kim bilir ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne emeği var tatile çık butonu dışında ?
Zaman gerekiyor her türlü. Mesela ben 2023 yılındayım oynama saatim 16 güne yaklaştı. Ama ben transfer sezonlarını vs . ağırdan alırım ayrıca database large .. Tüm dünya ligleri açık 10-11 lig de oynanabilir yaptım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kendi kariyerimde de sürekli takip ediyorum Galatasaray'ı nasıl gidiyor diye. Bu kadar gerçekçi olur ki Hamzaoğlu deli ediyor resmen adamı, doğru düzgün transfer yapmıyor her sene aynı kadro 4-4-1-1 ile oynuyor ve berbat yönetiyor takımı.
Adama oyunda dahi rahat yok. Ben de Manchester United'ın başına geçti adam. :dAdd new manager yapip direk kovduruyorum ben hamza'yi.