Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni oyun önceki yıllara göre biraz geç çıkacak sanırım.
öyleki önceden oyun çıkardı çoğu yaz dönemi transferlerini güncelleme veya yama ile hallederdik.

Adama oyunda dahi rahat yok. Ben de Manchester United'ın başına geçti adam. :d

Bende de Fatih Terim milli takimi birakip sirasiyla Arsenal ve Barcelona basina gectiydi. Oyun iyice sacmaladi dedim yeni oyun baslattim :)

yeni oyun önceki yıllara göre biraz geç çıkacak sanırım.
öyleki önceden oyun çıkardı çoğu yaz dönemi transferlerini güncelleme veya yama ile hallederdik.

Son senelerdir hep Kasim ayinda cikiyor oyun zaten. Daha da mi gec cikacak mis?

UGvwXWH.png

Genelde sezona iyi başlayamazdım. Sanırım bunun sebebi iyi teklif gelen oyuncuları satmamdı. Birbirini tanıyan, oturmuş kadroyu koruyunca güzel başlangıç oldu. Hedef namağlup şampiyonluk.

Arkadaşlar benim bu oyunla ilgili sıkıntım şu: kadroyu kurunca tam takım sağlam bir şey. Süper Ligde gidene gelene 5-6 atmaya başlıyorum ve gram zevk almıyorum 34 maç 110 gol 34 maç 120 gol hiç gerçekçi değil. Yok mu şöyle 2 den fazla atma tarzı bir komut bir yama yoksa Süper Lig oynanmaz bu oyunda çok zayıf. 96 premier managerden beri oynuyorum. 2000-2001 de Türkiye ligi oynanabilir oldu lakin bu hep böyleydi.

Arkadaşlar benim bu oyunla ilgili sıkıntım şu: kadroyu kurunca tam takım sağlam bir şey. Süper Ligde gidene gelene 5-6 atmaya başlıyorum ve gram zevk almıyorum 34 maç 110 gol 34 maç 120 gol hiç gerçekçi değil. Yok mu şöyle 2 den fazla atma tarzı bir komut bir yama yoksa Süper Lig oynanmaz bu oyunda çok zayıf. 96 premier managerden beri oynuyorum. 2000-2001 de Türkiye ligi oynanabilir oldu lakin bu hep böyleydi.
İyi teklif gelen oyuncuları sat, yerlerini altyapı ürünleri ile doldur. Yeni bir kültür yaratmış olursun hem.

İşte o da şöyle bir durum oluşturuyor, regen doluyor kadro o da gerçekçiliğe balta vuruyor. Ben nette görmüştüm bir kez canlı tatile çık tarzı bir şey vardı sen maç içinde tatile çıkabiliyordun 2 fark at bırak tarzı bir seçeneği vardı. Ama bulamadım rast gelemedim bir daha. Olmadı Portsmouth kariyeri yapacağım yine. Galatasarayla oynamak haram sanki. İlk senem 32 G 2 M 0 B 109 gol attım 11 gol yedim. Bu nasıl bir saçmalıktır ya.

Son düzenleme:

Super lig gercekten cok kolay ya. En fazla 2 sene sonra domine ediyorsun ligi zevk vermiyor.

COTeD6dUAAAZdLB.png

FM 16 da bu güzel olacak gibi :D

bu ongenda yı sizler hangi rolde oynatıp rekor kırıyorsunuz?
adamı bir oynatamadım pas oyununda yok. fırsatcı golcü oynatayım diyorum ee bu pas oyunu çöküyor en uçtaki adam forvet arkası oynayan oyuncumun ve kanatların iyi oynamasını sağlayan adamdı. pas oyununda yok kafa toplarında yok. özellikleri iyi ama deli etti beni yahu. ilkkez bi oyuncudan bukadar illallah geldi. önceden alıyordum anekeyi koyuyordum ileri komple forvet özelliğini veriyordum yardırıp duruyordu saolsun.

o degilde yeni transfer database ile fm göz ağrım schalkeyle yeni kariyer açasım var ama yukardaki kadroyu da bırakmak istemiyorum :D

kadroyu aynen şalkeye taşı hacı, ben genelde öyle yapıyorum.

schalkede para yok ya ilk 2 sene tırt :D
zaten o kadro hep kiralık. belki kiralık denenebilir. database yama oldugu için mi acaba hep transferlerde sorun olmadı. orjinal database ile oynasam gelmezlerdi bunlar buyuk ihtimal. 2 sezonun basında aldım bunları hep

edit: guarin ve shaqiri kira degil

Son düzenleme:
schalkede para yok ya ilk 2 sene tırt :D
zaten o kadro hep kiralık. belki kiralık denenebilir. database yama oldugu için mi acaba hep transferlerde sorun olmadı. orjinal database ile oynasam gelmezlerdi bunlar buyuk ihtimal. 2 sezonun basında aldım bunları hep
parayla al diyen yok zaten. oynadığı takımı alıp moralini boz, sonrada beleş teklif yap. bu oyunun zevki hileden, şikeden geçer müdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt