Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman Uzdu Gökhan Sancak ;

Higuain deneyim dedim de oralı bile olmadı kulübü heralde Calleri ve Batşu'yu alıp forvet hattını böyle yapacam. Orta sahalar da Romero geldi diğer isimler belli değil daha

Osman Uzdu Gökhan Sancak

v8apkr.png
Kanat rotasyonu için olur mu beyler ucuza geliyor?

Gereksiz bence. Carlos var genç 20 yaşında, onu al.

Bu arada bende başladım kariyere, Van Gaal bütün oyuncularıma sulanıyor. Lamela'nın aklını çeldi. :(

Calleri'de Porto'yu tercih etti, benden az az vermelerine rağmen. Carlos'a bakayım Batşu Romero transferlerim bundan sonra kadro seviyesini artıracak isimleri alacam

Calleri'de Porto'yu tercih etti, benden az az vermelerine rağmen. Carlos'a bakayım Batşu Romero transferlerim bundan sonra kadro seviyesini artıracak isimleri alacam

8.25'e aldım ben Calleri'yi. Şu ana kadar Nordtveit (4.2MN), Lucas Romero (4.5MN), Calleri (8.25MN) ve Cummings (1MN) aldım.

4.Hafta'daki Everton maçımızda inanılmaz bir futbol sergiledik, pas desen pas, oyun kontrolü maçın başından sonuna kadar bizde, en büyük sorunumuz kaleye yaklaşmamız da ve şutların kaleyi bulmamasında.

R9gZ9o.png

bundesliga kariyeri yapan var mı? schalke ne durumda

Nasıl durumlar? Son maçında dizilişini, taktiğini falan at bakalım :D

Durumlar iyi ya, forvet sıkıntım vardı ya gittim bi Bou diye bir forvet aldım.

q8AXdq.png

7XBGBP.png

İnanılmaz bir performans gösteriyor helal olsun valla gol vuruşları inanılmaz.
Ligte durumlar iyi gidiyor Avrupa'da rahat takımlar geldi.

QYPdyv.png

yoGOj9.png

burak umut sabri ilk gün satılık listesine koydum burak 6.5m. euro ya sabri ve umut'ta iki basımlık esot kartı fiyatına gittiler.

tek forvet oynuyorum. brezilya dan ileriye bi genç aldım sakatlandı. poldi sakatlandı. elimde orada oynatabileceğim bi sinan gümüş kaldı.
sinan;
süper kupa'da golünü attı.
cl de ilk maç stau ye karşı 3 gol attı
şuan kasımpaşa ya karşı 1 gol 1 asist ile oynuyor.

fizik gücü yetersiz ama sinan çok iyi.

ayrıca olcan adın sol bekte yaldır yaldır yardırıyor. jem karacan ise iyi bir yedek. selçuk-jose ikili ortasahası olumlu. sneijder herzamanki gibi. yasin'e ayar oluyorum.

edit. bu arada cl de diğer iki rakip manu ve bayern.

Son düzenleme:
burak umut sabri ilk gün satılık listesine koydum burak 6.5m. euro ya sabri ve umut'ta iki basımlık esot kartı fiyatına gittiler.

tek forvet oynuyorum. brezilya dan ileriye bi genç aldım sakatlandı. poldi sakatlandı. elimde orada oynatabileceğim bi sinan gümüş kaldı.
sinan;
süper kupa'da golünü attı.
cl de ilk maç stau ye karşı 3 gol attı
şuan kasımpaşa ya karşı 1 gol 1 asist ile oynuyor.

fizik gücü yetersiz ama sinan çok iyi.

ayrıca olcan adın sol bekte yaldır yaldır yardırıyor. jem karacan ise iyi bir yedek. selçuk-jose ikili ortasahası olumlu. sneijder herzamanki gibi. yasin'e ayar oluyorum.

edit. bu arada cl de diğer iki rakip manu ve bayern.

Cimbom sarmıyor bu sene pek ya

Cimbom sarmıyor bu sene pek ya
Aynen ama kadroyu baya erittim. Selcuk Semih Hamit Bilal Cemali vs maas butcesi duzeldi yerlerinede iyi ucuz gencler buldum ligde puan farkiyla gidiyorum. Zevkli hale geldi

Ya gerci tum serilerde Galatasarayla oyunu ogrenene kadar gidiyorum daha sonra ingiltere alt lig takimlarinda devam ediyorum hep. Bu yil taktik ekrani arayuz falan baya degismis. Ogreniyim iyice zaten zorlu bi oyun acarim

Aynen ama kadroyu baya erittim. Selcuk Semih Hamit Bilal Cemali vs maas butcesi duzeldi yerlerinede iyi ucuz gencler buldum ligde puan farkiyla gidiyorum. Zevkli hale geldi

Ya gerci tum serilerde Galatasarayla oyunu ogrenene kadar gidiyorum daha sonra ingiltere alt lig takimlarinda devam ediyorum hep. Bu yil taktik ekrani arayuz falan baya degismis. Ogreniyim iyice zaten zorlu bi oyun acarim

Bende Torquay aldım İngiltere'den sürünüyoruz yavvvv. Ama İngiltere inanılmaz zevkli bir lig

gözlemci ağını ve antrenörleri sağlam tut gerisini dert etme :asd:

aynen zenci forvet bulmaya çalışıyorum onlar yardırıyor, cefa çekiyorum, Pereira gibi sağlam savunma git gol at gel maç başı 5 6 şutumuz var yani :D 14. olarak tahmin ediyor medya zaten bizi iyi gidiyoruz yine de.

ZQm5D3.png

keylerin fiyatı niye dusmedi yav. 90 liraya key mi satılır

aynen zenci forvet bulmaya çalışıyorum onlar yardırıyor, cefa çekiyorum, Pereira gibi sağlam savunma git gol at gel maç başı 5 6 şutumuz var yani :D 14. olarak tahmin ediyor medya zaten bizi iyi gidiyoruz yine de.

ZQm5D3.png

skorlara bakınca forvetten öte taktikte yerleşmemiş daha :asd:bu yıl play off yalan olmuş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt