Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Telles ve Bruma genelde 2. sezon takıma geri dönüyor. Üzerlerine düşüp 1-2 sezon full oynatırsanız ve iyi performans gösterirlerse sağlam paralara gidiyorlar. İkisi toplam 51m pound (70m €) kazandırdı, fazlasına da satılabilirler

İlk sezonu bitirdim.Avrupa'da battık,Lig kolaydı.Muslera son hafta 6-7 aylık sakatlığa yakalandı.Bütçe abartılmış:D

arkadaslar fm 16 orjınal oyun var bende maclar 2d gozukuyor tercıhlerde macı 3d goster tik i isaretlenmıyor bıle 2015te fılan rahat rahat oynardım ekran kartı son surumde sıkıntı nerde olabılır?

2d gıbısı yok ya ben hala 2d oynarım. pc kaldırıyor ama cm den gelen alıskanlık.15 de deneyım dedım bi kaç sezon ama yok 16 da gene 2d devam.

2015-16 GS kadrom

Muslera
M.Scigglio Denayer Chedjou Carole/Telles
Selçuk M. Krenevitter
Carillo. Sneijder. Zivkovic
Pato
Yedeklerim
Cenk
Hakan Balta
Gino Peruzzi
Kaan Ayhan(kira)
J.Rodriguez
Matt Philips
Podolski

Sabri'yi ve Umuta transfer dönemi sonuna kadar teklif veren olmadı serbest bıraktım. Burağı iyi okuttum. Semih+Para ile Scigglio aldım. Brumayı sattım. Telles belirsiz.Bakalım ilk 4 hafta 3G 1B.

Son düzenleme:
Bu sene oyuna bir türlü ısınamadım. İnşallah forvet ve kanat alırız da Şubat güncellemesi ile güzel bir kariyer yaparım.

İnter'le Mancini'nin yolundan devam ediyorum :D

pB54Pn.png

Ben de benim kariyeri özetleyeyim.

7MBmQm.jpg

Kariyere 2 ay önce falan başladım. Başlarken kadroda Linnes yoktu yani, transfer gündemimizde bile yoktu. Taraftar sağ beksizlikten o kadar bıkmış olacak ki gördüğünüz gibi 2 sezonda 7 kupa alan, 16/17 sezonunda CL gruplarından çıkarıp Juventus'a toplamda 1-0 yenilerek elenen ben bile daha sevilenlerdeyken, Linnes daha 16/17 sezonunun başında kulüp efsanesi oldu :asd:

Yönetim bütçe vermediğinden ilk sezonu sırf oyuncu kiralayarak takımın eksiklerini kapatabildim. Shane Long, Muhamed Besic, Linnes, Garmash ve Ismaily'i kiraladım. Devre arası için Banfield'dan Juan Cazares diye bir kanat oyuncusuyla anlaştım sözleşme bitimine 6 aydan az kalmıştı. Yine devre arası 50 maça çıktıktan sonra 2M euro vermek şartıyla Zivkovic'i de bonservissiz aldım.

Takım bildiğiniz gibi rezalet olduğundan Man City, Wolfsburg ve PSV ile eşleştiğim CL'de sadece Arena'da PSV'yi yenebildim ve 5 yenilgi alarak elendim. Ligde de 66 puan toplayabildim ama işin ilginç yanı burası, 66 puanla şampiyon oldum. Çünkü Fener ve BJK sıçtı sıvadı. Fener 48 puanla 8., Beşiktaş 54 puanla tahmin ettiğiniz gibi 3. bitirdi :D

İkinci sezonun başında serbest kalan Ben Arfa'yı imza attırdım. Garmash'ın kulübüyle sözleşmesi bitmişti onu da bedelsiz aldım. Linnes'in bonservisini de 1 milyon euroya aldım. 7 milyona Balanta, 4 milyona Sven Bender ve 1.8 milyona da Pato'yu alarak kadroyu oldukça güçlendirdim. Tabi bunu Bruma'yı 27.5 MN euroya Bayern'e satmış olmanın rahatlığıyla yapabildim. Sezonu rahat bir şekilde 3 kupayla tamamladım. Çünkü benim kariyerde Fener ve BJK beni hiç mi hiç zorlamıyor ve ikisi de oldukça çöp bir takıma dönüştü. ZTK ve süper kupa finallerini Bursa ve Kayserispor ile oynadım. Erken turlarda eleniyorlar habire.

Bu da 17/18 sezonu yaz transfer dönemi. Aysal başganın değerini bulan her oyuncu satılabilir felsefesini uyguladım :D

jVqJ99.jpg

Son olarak da Linnes'in istatistikleri:

15/16 - 43 maç - 1 gol - 9 asist - 7.53
16/17 - 46 maç - 0 gol - 16 asist - 7.70 ort puan
17/18 - 15 maç - 0 gol - 6 asist - 7.91 ort puan (sezon devam ediyor)

Edit: Fazla transfer takım kimyasını bozmuş olacak ki, 17/18 sezonuna ligde iyi bir giriş yapamadım 11 maçta 4G 6B 1Y ile 4. sıradayım. Lider Osmanlıspor :D
Ama CL'de işler yolunda. İlk 4 maç sonuçları:

Galatasaray 2-2 Bayern
Anderlecht 2-3 Galatasaray
Benfica 3-0 Galatasaray
Galatasaray 3-0 Benfica
Bayern - Galatasaray
Galatasaray - Anderlecht

1. Bayern 8 puan
2. GS 7 puan
3. Benfica 6 puan

Mucize olmazsa Anderlecht'i yenerek gruptan çıkabiliyoruz.

Son düzenleme:
JnVdpB.png

Ne zaman fark atıcaz diye bağırsak
kursağımızda kalıyor
Söylesene bize hoca takım niye fark atmıyor?
Söylesene bize hoca takım niye fark atmıyor?

Ben de benim kariyeri özetleyeyim.

7MBmQm.jpg

Kariyere 2 ay önce falan başladım. Başlarken kadroda Linnes yoktu yani, transfer gündemimizde bile yoktu. Taraftar sağ beksizlikten o kadar bıkmış olacak ki gördüğünüz gibi 2 sezonda 7 kupa alan, 16/17 sezonunda CL gruplarından çıkarıp Juventus'a toplamda 1-0 yenilerek elenen ben bile daha sevilenlerdeyken, Linnes daha 16/17 sezonunun başında kulüp efsanesi oldu :asd:

Yönetim bütçe vermediğinden ilk sezonu sırf oyuncu kiralayarak takımın eksiklerini kapatabildim. Shane Long, Muhamed Besic, Linnes, Garmash ve Ismaily'i kiraladım. Devre arası için Banfield'dan Juan Cazares diye bir kanat oyuncusuyla anlaştım sözleşme bitimine 6 aydan az kalmıştı. Yine devre arası 50 maça çıktıktan sonra 2M euro vermek şartıyla Zivkovic'i de bonservissiz aldım.

Takım bildiğiniz gibi rezalet olduğundan Man City, Wolfsburg ve PSV ile eşleştiğim CL'de sadece Arena'da PSV'yi yenebildim ve 5 yenilgi alarak elendim. Ligde de 66 puan toplayabildim ama işin ilginç yanı burası, 66 puanla şampiyon oldum. Çünkü Fener ve BJK sıçtı sıvadı. Fener 48 puanla 8., Beşiktaş 54 puanla tahmin ettiğiniz gibi 3. bitirdi :D

İkinci sezonun başında serbest kalan Ben Arfa'yı imza attırdım. Garmash'ın kulübüyle sözleşmesi bitmişti onu da bedelsiz aldım. Linnes'in bonservisini de 1 milyon euroya aldım. 7 milyona Balanta, 4 milyona Sven Bender ve 1.8 milyona da Pato'yu alarak kadroyu oldukça güçlendirdim. Tabi bunu Bruma'yı 27.5 MN euroya Bayern'e satmış olmanın rahatlığıyla yapabildim. Sezonu rahat bir şekilde 3 kupayla tamamladım. Çünkü benim kariyerde Fener ve BJK beni hiç mi hiç zorlamıyor ve ikisi de oldukça çöp bir takıma dönüştü. ZTK ve süper kupa finallerini Bursa ve Kayserispor ile oynadım. Erken turlarda eleniyorlar habire.

Bu da 17/18 sezonu yaz transfer dönemi. Aysal başganın değerini bulan her oyuncu satılabilir felsefesini uyguladım :D

jVqJ99.jpg

Son olarak da Linnes'in istatistikleri:

15/16 - 43 maç - 1 gol - 9 asist - 7.53
16/17 - 46 maç - 0 gol - 16 asist - 7.70 ort puan
17/18 - 15 maç - 0 gol - 6 asist - 7.91 ort puan (sezon devam ediyor)

Edit: Fazla transfer takım kimyasını bozmuş olacak ki, 17/18 sezonuna ligde iyi bir giriş yapamadım 11 maçta 4G 6B 1Y ile 4. sıradayım. Lider Osmanlıspor :D
Ama CL'de işler yolunda. İlk 4 maç sonuçları:

Galatasaray 2-2 Bayern
Anderlecht 2-3 Galatasaray
Benfica 3-0 Galatasaray
Galatasaray 3-0 Benfica
Bayern - Galatasaray
Galatasaray - Anderlecht

1. Bayern 8 puan
2. GS 7 puan
3. Benfica 6 puan

Mucize olmazsa Anderlecht'i yenerek gruptan çıkabiliyoruz.

16 asist biraz fazla kaçmamış mı ya? :oley:

Takımımız ligte 13 maç sonra ilk kez bir maçı 2 fark ve üstü kazanmış bulunmakta. :asd: :asd:

yLGPQk.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt