Serkan F. Yılmaz
Kırmızı Üye
- 6 Mayıs 2010
- 2.050
- 24
- 1.308
Oyunun fiyatı Aral, Teknosa, D&R'da 60 TL'ye kadar düştü, bilgilerinize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi oyun
![]()
Beyler bu takım neden gol yemiyor ya?
Şike hile
hala 2015 takılıyorum ben. en sevdiğim ikili Schalke&Belçika kariyeri yapıyorum. 2 sene GS sonra belçikada devam ederken schalkeden teklif geldi dayanamadım fm deki göz ağrıma döndümBelçika ile de 2018 dünya kupasına katılacaz
schalkede işler kötü gibi ama toparlayacaz
Guiessepe Rossi tam bir reis.
Şu güncelleme gelse de oynasak.
FM'ye her şubat transfer dönemi sonrası xx.3 güncellemesi gelir.FM devre arası güncelleme çıkarmıyor bildiğim kadarıyla ama sortitoutsi işe el attı. 3-4 saatte bir tüm dünyadaki transferleri güncelliyorlar.
https://sortitoutsi.net/football-manager-data-update
hala 2015 takılıyorum ben. en sevdiğim ikili Schalke&Belçika kariyeri yapıyorum. 2 sene GS sonra belçikada devam ederken schalkeden teklif geldi dayanamadım fm deki göz ağrıma döndümBelçika ile de 2018 dünya kupasına katılacaz
schalkede işler kötü gibi ama toparlayacaz
Guiessepe Rossi tam bir reis.
![]()
Hocam bu kadroyla neler yapılır?![]()
ilk başta fazla transfere harcama. yuksek yıllık alanlardan kurtulmaya calıs. sonra duzluge cıkıyon.
goretzka , meyer, draxler kulubun mali emniyeti onları oynat ne olursa olsun. höwedes-nastasic güzel ikili stopere. shaqiri tarzı bir kanat almanı öneririm. kiralık adamlara da bak. alt yapı antrenörlerine önem ver. güzel gençler cıkıyor.
ben kariyerimde goretzkayı 60 milyona okuttum![]()
FM devre arası güncelleme çıkarmıyor bildiğim kadarıyla ama sortitoutsi işe el attı. 3-4 saatte bir tüm dünyadaki transferleri güncelliyorlar.
Football Manager Transfer Update - Data Update for Football Manager
Bu sene oyuna bir türlü ısınamadım. İnşallah forvet ve kanat alırız da Şubat güncellemesi ile güzel bir kariyer yaparım.
hayat çok acı bazenbaya güzele benziyor. 2015 için direk en son surumunu indirsek oluyor mu acaba? illa öncekileri indirmek sart değil heralde?
baya güzele benziyor. 2015 için direk en son surumunu indirsek oluyor mu acaba? illa öncekileri indirmek sart değil heralde?
Evet hocam en son çıkanı indirsen yeterlidir.