Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L10poj.png

Adamların kuyruk acısı beyler. :D

NrdAyY.png

Beyler bu takım neden gol yemiyor ya?

Sabırsızlıkla güncellemeyi bekliyorum Galatasaray' taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmıcam ;) feda değil veda edecek parazitler bir bir !!!

hala 2015 takılıyorum ben. en sevdiğim ikili Schalke&Belçika kariyeri yapıyorum. 2 sene GS sonra belçikada devam ederken schalkeden teklif geldi dayanamadım fm deki göz ağrıma döndüm :D Belçika ile de 2018 dünya kupasına katılacaz
schalkede işler kötü gibi ama toparlayacaz

Guiessepe Rossi tam bir reis.

hala 2015 takılıyorum ben. en sevdiğim ikili Schalke&Belçika kariyeri yapıyorum. 2 sene GS sonra belçikada devam ederken schalkeden teklif geldi dayanamadım fm deki göz ağrıma döndüm :D Belçika ile de 2018 dünya kupasına katılacaz

FM'de oyuncuların vazgeçemediği bir takım elbet oluyor. Mesela bu sene Galatasaray kariyeri yapıyordum 4 sezon falan geçti, hatta Pogba'yı dahi kadroya kattım o derece iyi ilerliyordu. Yine de yarım bırakıp Hull City ile yeni kariyere başladım. Her sene ister Championship'te olsun ister Premier League'de, Hull City'e dönüş yapıyorum. Kulüp çekiyor resmen. Büyük takımlar zaten gram zevk vermiyor.

RovD5G.png

Hocam bu kadroyla neler yapılır? :D

RovD5G.png

Hocam bu kadroyla neler yapılır? :D

ilk başta fazla transfere harcama. yuksek yıllık alanlardan kurtulmaya calıs. sonra duzluge cıkıyon.

goretzka , meyer, draxler kulubun mali emniyeti onları oynat ne olursa olsun. höwedes-nastasic güzel ikili stopere. shaqiri tarzı bir kanat almanı öneririm. kiralık adamlara da bak. alt yapı antrenörlerine önem ver. güzel gençler cıkıyor.

ben kariyerimde goretzkayı 60 milyona okuttum :D

ilk başta fazla transfere harcama. yuksek yıllık alanlardan kurtulmaya calıs. sonra duzluge cıkıyon.

goretzka , meyer, draxler kulubun mali emniyeti onları oynat ne olursa olsun. höwedes-nastasic güzel ikili stopere. shaqiri tarzı bir kanat almanı öneririm. kiralık adamlara da bak. alt yapı antrenörlerine önem ver. güzel gençler cıkıyor.

ben kariyerimde goretzkayı 60 milyona okuttum :D

transfersiz girdim belki bir sol bek alırım, draxler wolfsburg'ta inanılmaz fazla maaş veriyor takım, sezon sonu bundan kurtulurum. Bütçe'de var seneye şampiyonluğa oynatırım heralde. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt