- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
keylerin fiyatı niye dusmedi yav. 90 liraya key mi satılır
çıkacak crack ile birlikte düşer reis. anlaşmalı gidiyorlar heralde ilkkez bukadar uzadı gerek fiyat düşmesi gerek crack cıkması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keylerin fiyatı niye dusmedi yav. 90 liraya key mi satılır
skorlara bakınca forvetten öte taktikte yerleşmemiş dahabu yıl play off yalan olmuş gibi
ya bizim takımı görsen varya durumumu anlarsın ya ben heralde 3 4 yıl bu ligte devam ederim böyle![]()

10.sezonu geride bıraktım Galatasaray ile. Süper Lig ve Türkiye Kupası gibi yerel başarıları hiç yazmıyorum bile.
2 UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
1 UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu
1 UEFA Avrupa Ligi Finali
3 UEFA Süper Kupa Finali (Bir Türlü alamadım şu kupayı)
2 Dünya Kulüpler Şampiyonası Şampiyonluğu
Liderler tablosunda dünya sıralamasında 600 lerdeyim.
yav enazından play off falan tutturda bidahaki sene için yönetim bütçe ayırmaya çalıssın. transferi falan düşünme şimdi sal sen gözlemcileri taktiğini oturtmaya yooğunlaş yoksa sürekli mücadele sürekli başarısızlıkta sıkıyor oyundan![]()
Personeli şutlayınca Hamit'in gitmesine izin vermedi Dursun. Kiradakilerden Salih malını da hemen verdim Trabzon'a uğraşmadan. Yasin'i de gönderip sözleşmesi bitecek olan Young Boyslu Steffen'ı bir şekilde kiralamak için ikna ettim ama Schalke ortaya cash para koyunca uçtu gitti, Yasin de bana kaldı.semih,yasin ve burak'ı para ediyorken çıkarsaydın keşke elinden.
grobs a da epl den 10m civarı teklif geliyor mutlaka. cemaili,hamit falanda şutlanınca çok yer açılıyor maaş bütçesinde ordan da zaten transfer bütçesine aktarım yapıp istedğin gibi şekillendirebilirsin kadronu
Personeli şutlayınca Hamit'in gitmesine izin vermedi Dursun. Kiradakilerden Salih malını da hemen verdim Trabzon'a uğraşmadan. Yasin'i de gönderip sözleşmesi bitecek olan Young Boyslu Steffen'ı bir şekilde kiralamak için ikna ettim ama Schalke ortaya cash para koyunca uçtu gitti, Yasin de bana kaldı.
Şu Adebayor tutarsa ilk iş çöpçüler kralından kurtulmak olacak zaten. Kendisine bayılmıyorum. 93.dakikada bile ofsayata yakalanıyor.
Carole baya leşmiş yanlız, para da etmiyor. Sabri-Tarık leşlerine 1-2 maç katlanmak zorunda kaldım da 6.20nin üstünü göremedi çapsızlar. Bunları da sildim şimdiden.
en az 6.5 m ye gidiyor . aklında yerine başkası var mı bilmiyorum ama yuri mamute yi öneririm ilk yıl 2.5m ye geliyordu. 2. yıl bende altın ayakkabı aldı.20 yaşında falan. bonservis ödemelerinde çok sıkıntı yaşarsan sırbistan,norveç,danimarka,izlanda gibi takımların genç takımlaırna bak çok sağlam gençler var ucuza.

BY17Yüce Arsenal'e forvet önerisi beyleeeeeeeeeeeer
BY17
Kweuke
Niasse
Mehmet Yildiz
Vizyon ve Prestijin yetiyorsa
Umut Bulut
Sent from my HTC One using Tapatalk
beni karıştırmaBY17
Kweuke
Niasse
Mehmet Yildiz