Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10.sezonu geride bıraktım Galatasaray ile. Süper Lig ve Türkiye Kupası gibi yerel başarıları hiç yazmıyorum bile.

2 UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
1 UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu
1 UEFA Avrupa Ligi Finali
3 UEFA Süper Kupa Finali (Bir Türlü alamadım şu kupayı)
2 Dünya Kulüpler Şampiyonası Şampiyonluğu

Liderler tablosunda dünya sıralamasında 600 lerdeyim.

ya bizim takımı görsen varya durumumu anlarsın ya ben heralde 3 4 yıl bu ligte devam ederim böyle :D

yav enazından play off falan tutturda bidahaki sene için yönetim bütçe ayırmaya çalıssın. transferi falan düşünme şimdi sal sen gözlemcileri taktiğini oturtmaya yooğunlaş yoksa sürekli mücadele sürekli başarısızlıkta sıkıyor oyundan :asd:

10.sezonu geride bıraktım Galatasaray ile. Süper Lig ve Türkiye Kupası gibi yerel başarıları hiç yazmıyorum bile.

2 UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
1 UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu
1 UEFA Avrupa Ligi Finali
3 UEFA Süper Kupa Finali (Bir Türlü alamadım şu kupayı)
2 Dünya Kulüpler Şampiyonası Şampiyonluğu

Liderler tablosunda dünya sıralamasında 600 lerdeyim.

taktiğin nasıl bişey hacım?

yav enazından play off falan tutturda bidahaki sene için yönetim bütçe ayırmaya çalıssın. transferi falan düşünme şimdi sal sen gözlemcileri taktiğini oturtmaya yooğunlaş yoksa sürekli mücadele sürekli başarısızlıkta sıkıyor oyundan :asd:

aynen öyle bakalım olmadı üst liglere geçeyim ya kanser olmaktan iyidir

Oyun geleceği görmüş

ObRgZdi.png

Bizimkilerle kariyer açtım. İlk iş Hamza'nın çöplerini temizlemek oldu. En kötü personele bile tazminat olarak 500 bin euro bayıldım ama değdi. Yardımcıdan fizyoterapiste kadar olabildiğince temizledim.

Dursun'a ne kadar yalvarsamda fayda etmedi, 1 lira bütçe vermedi. Umut'la Olcan'ı düşük ücretlere sattım. Pekarik, Bakayoko ve Gayle'ı kiraladım. İnsafa gelen Dursun sonlara doğru biraz maaş bütçesi verdi de Adebayor'u alabildim sona doğru. Şimdi adamı 18'e dahi alamıyorum, kondisyonu sıfır.

Süper Kupa'yı penaltılarla müzemize götürdük.Ligde namağlup ikinciyim. FB ile 1-1 berabere kaldık, CL'de Zenit'ten 4 yedik, gittik Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yendik. CL'de Plzen deplasmanında 1-0 gerideydik ama 442ye dönünce rahat yendik. Antrenmanları hücüma yönelik yaptırınca maçlarda sonuç almaya başladım.

Şuan biraz Podolski'den memnun değilim, gol atma konusunda bir türlü faydalı olamadı.

İlk 11'imiz şu şekilde:

Muslera
Pekarik Chedjou Denayer Hakan/Carole
Bakayoko Selçuk
YasinSneijder Podolski
Gayle/Burak

Sonra Adebayor gelecek, Yasin de papatya falı gibi istikrarsız. Maç içinde çift forvete dönüyorum duruma göre.

semih,yasin ve burak'ı para ediyorken çıkarsaydın keşke elinden.
grobs a da epl den 10m civarı teklif geliyor mutlaka. cemaili,hamit falanda şutlanınca çok yer açılıyor maaş bütçesinde ordan da zaten transfer bütçesine aktarım yapıp istedğin gibi şekillendirebilirsin kadronu

semih,yasin ve burak'ı para ediyorken çıkarsaydın keşke elinden.
grobs a da epl den 10m civarı teklif geliyor mutlaka. cemaili,hamit falanda şutlanınca çok yer açılıyor maaş bütçesinde ordan da zaten transfer bütçesine aktarım yapıp istedğin gibi şekillendirebilirsin kadronu
Personeli şutlayınca Hamit'in gitmesine izin vermedi Dursun. Kiradakilerden Salih malını da hemen verdim Trabzon'a uğraşmadan. Yasin'i de gönderip sözleşmesi bitecek olan Young Boyslu Steffen'ı bir şekilde kiralamak için ikna ettim ama Schalke ortaya cash para koyunca uçtu gitti, Yasin de bana kaldı.

Şu Adebayor tutarsa ilk iş çöpçüler kralından kurtulmak olacak zaten. Kendisine bayılmıyorum. 93.dakikada bile ofsayata yakalanıyor.

Carole baya leşmiş yanlız, para da etmiyor. Sabri-Tarık leşlerine 1-2 maç katlanmak zorunda kaldım da 6.20nin üstünü göremedi çapsızlar. Bunları da sildim şimdiden.

Personeli şutlayınca Hamit'in gitmesine izin vermedi Dursun. Kiradakilerden Salih malını da hemen verdim Trabzon'a uğraşmadan. Yasin'i de gönderip sözleşmesi bitecek olan Young Boyslu Steffen'ı bir şekilde kiralamak için ikna ettim ama Schalke ortaya cash para koyunca uçtu gitti, Yasin de bana kaldı.

Şu Adebayor tutarsa ilk iş çöpçüler kralından kurtulmak olacak zaten. Kendisine bayılmıyorum. 93.dakikada bile ofsayata yakalanıyor.

Carole baya leşmiş yanlız, para da etmiyor. Sabri-Tarık leşlerine 1-2 maç katlanmak zorunda kaldım da 6.20nin üstünü göremedi çapsızlar. Bunları da sildim şimdiden.

oyunda da mı aynı burak yav :asd: en az 6.5 m ye gidiyor . aklında yerine başkası var mı bilmiyorum ama yuri mamute yi öneririm ilk yıl 2.5m ye geliyordu. 2. yıl bende altın ayakkabı aldı.20 yaşında falan. bonservis ödemelerinde çok sıkıntı yaşarsan sırbistan,norveç,danimarka,izlanda gibi takımların genç takımlaırna bak çok sağlam gençler var ucuza.

carol için sabret az maliyeti var biraz antrenaman yedirirsen sağ bek pozisyonu için joker olarak rotasyonda çok işine yarar. aynı şekilde tarıkta. bu ikisini kıyıma kurban etme uzun vaadede rotasyona iyi geliyorlar.

tabi sen bilirsin ama tek hatayı bana göre yasin'i tutup olcan'ı yollamakla yapmıssın. olcan az antrenman yediğinde sağ bek oynuyor ilerde ters ayakta oynuyor sol çizgi de komple yardırıyordu. onu yolladğın için tarık ve carol'u hemen harcama. sabret az. zaten telles ve bruma gelince kadron baya rahatlıyacak.

yeni oyunda altyapı ve gençlik yetiştirme tesislerinin gelişimi sürekli geri çevriliyor. hatta kimi takımlarda antrenman tesislerinin geliştirilmesi bile yönetimler tarafından geri çevriliyor.
istediğin kadar zengin ol cevapları kaynaklarımızı hazır oyuncu almaktan yana kullanmayı tercih ederiz oluyor sürekli.

11 m de 30 maç oynayınca gelecek bale nin rekorunu kıracak :asd:
Vv23my.png

Yüce Arsenal'e forvet önerisi beyleeeeeeeeeeeer

Telles Melo ileride cok iyi teknik direktor olacak surekli fm oynuyor diyordu hakliymis surekli snap atiyor :asd:

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt