Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
ya ağalar oyun sizi sarıyor mu artık ya, ben saçmalıklardan bıktım aynı yazılardan![]()
https://www.gscimbom.com/forum/f79-gsc-sozluk/unsal-vardar-125162/
ne diyorlar senin hakkında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ağalar oyun sizi sarıyor mu artık ya, ben saçmalıklardan bıktım aynı yazılardan![]()
Dengesizlikhamza hoca meloyla sneijderi kadro dışı bırakmış galatasarayda hahaha dengeoğlu oyundada farkını gösterdi takımın en çok kazanan 2 oyuncusunu a2ye yollamış![]()
hamza hoca meloyla sneijderi kadro dışı bırakmış galatasarayda hahaha dengeoğlu oyundada farkını gösterdi takımın en çok kazanan 2 oyuncusunu a2ye yollamış![]()
bende o yönden bişe diyemem 3 sene 2 şampiyonluk ve her sene transferde +da ama hala selçuk burak 33 oldu vazgeçemedi sneijder melo kadro dışı adam valla gerçekle aynıKendi kariyerimde de sürekli takip ediyorum Galatasaray'ı nasıl gidiyor diye. Bu kadar gerçekçi olur ki Hamzaoğlu deli ediyor resmen adamı, doğru düzgün transfer yapmıyor her sene aynı kadro 4-4-1-1 ile oynuyor ve berbat yönetiyor takımı.
Benim oynadığım kariyerlerin hepsinde Dengeoğlu kovulduhamza hoca meloyla sneijderi kadro dışı bırakmış galatasarayda hahaha dengeoğlu oyundada farkını gösterdi takımın en çok kazanan 2 oyuncusunu a2ye yollamış![]()
Bu oyunda niye her maç en az 1 oyuncumu sakatlık yüzünden değiştirmek zorunda kalıyorum? 3 farklı takımla kariyer yaptım en az 5 senelik hepsinde durum aynıydı.
Oyuncu da çok iyi, gol kralı oldu EPL'de 31 golle.üzgünse biraz performansı düşüyor sonra toparlıyor ama peşin 60 olsaydı sat derdim primler sıkıntı olur biraz