Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2020 yılına geldiğim efsane bir HULL kariyerim vardı, mâlesef kayıtlı oyun zarar gördüğü için heba oldu. Yeniden başladım ve 4 sezonda dünya zirvesine yerleştim. Bu oyundaki Premier League kalitesi, itibarı, gelirleri İngiliz takımlarını bu hâle getirmek için çok uygun. Ayrıca bu oyunda ultra zengin bir kulüple başlamıyorsanız ticaret yapmak şart.

dFuYFfz.png

.
UyqexnG.png

.
lpEvBRi.png

TRANSFER KÂRLARI:

YL6Rojl.png

^ Şu kadroya almayı istediğim tek bir isim kaldı o da Hazard. Sağ kanada yerleştireceğim ancak Chelsea'ye 100m pound (o kadar bütçem yok, deneme amaçlı) teklif ettim yine kabul etmediler.

2016'da yılın futbolcusu ödülünü aldı, altın ayakkabıda 2. oldu. Sözleşmesini 1 sene daha uzatacağım, sonra bırakır herhalde :D

pojAlL.jpg

Son düzenleme:
Oyunun klasik saçmalamaları bıraktı, bırakacağım bu gidişle.
Yine 2021'e geldik :D

Bütün oyuncular aynı anda kazmalaşır ve sürekli sakatlık olur.
Bunun üstüne rakip her bulduğu pozisyonu gol yapar.

hamza hoca meloyla sneijderi kadro dışı bırakmış galatasarayda hahaha dengeoğlu oyundada farkını gösterdi takımın en çok kazanan 2 oyuncusunu a2ye yollamış :D

hamza hoca meloyla sneijderi kadro dışı bırakmış galatasarayda hahaha dengeoğlu oyundada farkını gösterdi takımın en çok kazanan 2 oyuncusunu a2ye yollamış :D

Kendi kariyerimde de sürekli takip ediyorum Galatasaray'ı nasıl gidiyor diye. Bu kadar gerçekçi olur ki Hamzaoğlu deli ediyor resmen adamı, doğru düzgün transfer yapmıyor her sene aynı kadro 4-4-1-1 ile oynuyor ve berbat yönetiyor takımı.

Kendi kariyerimde de sürekli takip ediyorum Galatasaray'ı nasıl gidiyor diye. Bu kadar gerçekçi olur ki Hamzaoğlu deli ediyor resmen adamı, doğru düzgün transfer yapmıyor her sene aynı kadro 4-4-1-1 ile oynuyor ve berbat yönetiyor takımı.
bende o yönden bişe diyemem 3 sene 2 şampiyonluk ve her sene transferde +da ama hala selçuk burak 33 oldu vazgeçemedi sneijder melo kadro dışı adam valla gerçekle aynı

FM14'de yeni yıldızım alt yapıdan çıkardım 4. yılını oynuyor 2 yıldır as oyuncu olarak oynatıyorum.Dehşet bir şey oluyor acayip iyi bir forvet oldu Performansı 61'i sonradan oyuna girerek 170 maç, 122 gol 31 asist ile oynuyor

6kQOqW.png

Benim oynadığım kariyerlerin hepsinde Dengeoğlu kovuldu :D

Bu oyun ileri görüşlü ve gerçekçi bence

Hamza hoca gerçek hayatta hala ders almamaya devam ederse kasım ayını göremeyecek

Bu oyunda niye her maç en az 1 oyuncumu sakatlık yüzünden değiştirmek zorunda kalıyorum? 3 farklı takımla kariyer yaptım en az 5 senelik hepsinde durum aynıydı.

Benim Ongenda'yı City istiyor. Toplam 60 M teklif ettiler primlerle, oyuncu üzgün ama gitsin istemiyorum.
Şutlamalı mıyım?

üzgünse biraz performansı düşüyor sonra toparlıyor ama peşin 60 olsaydı sat derdim primler sıkıntı olur biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt