Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne tarz bi forvet arıyosun bilmiyorum ama ben mental ve fiziği sağlam pivot forvet oynatıyorum. Arjantinden Alario(ben 2. Sezon elimden kaçırdım değeri uçtu şu an), yine Arjantinden Rinaldi, Sociedat'tan Jonathas pivot için fizik ve mentali sağlam ucuz yollu adamlar. Yerli olarak Enes Ünal kiralık ve opsiyonlu gelebiliyo 3.sezonda. Ayrıca başta çok pahalı olanlardan Slimani, Milik, Bas Dost, Lassoga bu dönemde ucuzladı ben de.

D5803 cihazımdan gönderildi
Alario'yu 2. sezon aldım qral'dan az verimliydi sattım. Arayışlar sonunda Belotti'yi aldım.

XLAP6D.png

EPL de oynarken bir keresinde İngiltere 6 takımla CL ye gitti

Nasıl oldu derseniz

ManU,Liverpool,Chelsea,Newcastle ilk 4 bunlar CL ye sıralamadan dolayı

Everton Uefa'yı kazandı

City CL'yi

:asd22:

Bende o kariyerde Southampton'dım ligi 9-10 mu ne bitirmiştim.Uefaya kalmıştım :D

Enes Ünal'ı alın bence. 2. sezon başında Galatasaray'a City'den €675B'a aldım, 3. sezon başında takıma katılacak.

EPL de oynarken bir keresinde İngiltere 6 takımla CL ye gitti

Nasıl oldu derseniz

ManU,Liverpool,Chelsea,Newcastle ilk 4 bunlar CL ye sıralamadan dolayı

Everton Uefa'yı kazandı

City CL'yi

:asd22:

Bende o kariyerde Southampton'dım ligi 9-10 mu ne bitirmiştim.Uefaya kalmıştım :D

lol

Ohaaa Dursun transfere + 25 milyon euro verdi lan ne oluyoruz.
:f50::f50:En büyük Başgan bizim Dursun Başgan:f50::f50:

Ohaaa Dursun transfere + 25 milyon euro verdi lan ne oluyoruz.
:f50::f50:En büyük Başgan bizim Dursun Başgan:f50::f50:

2. sene başında bana da 25 verdi. Takımı komple sattım ben (Mus, Wes hariç) maaş bütçesi, transferden gelen para derken 40 milyon euro'luk bir bütçem oldu. :D 40 milyon euro'luk satış yaptım, 50 milyon euro'luk oyuncu aldım. :D

2. sene başında bana da 25 verdi. Takımı komple sattım ben (Mus, Wes hariç) maaş bütçesi, transferden gelen para derken 40 milyon euro'luk bir bütçem oldu. :D 40 milyon euro'luk satış yaptım, 50 milyon euro'luk oyuncu aldım. :D

benim çöplerin çoğu duruyor. ilk sezonda 5 çöp satabildim. dengeyi bozmadk anlayacağın :) ama 2. sezonda çoğunu yenilemem lazım.

Muslera FM16 başka bir şey yahu.Geçmiş serilerde bu kadar fark yaratmazdı. ŞL de bir City deplasmanı oynadı. Bir 8i sağ eli bir 8i sol eli engelledi resmen.Ama Wesley ile bir türlü anlaşamadık. Geçmiş serilerde serbest oyuncu ile 15-15 ort tutturuyordum en az. Ama bu sene çok kötü performans gösterdi.

Calleri-Brandt ikilisi 2018 sezonunu 62 gol 28 asistle tamamladı.

Calleri 12.25+2.25m TL bonusla aldım
Brandt 2.5 kira 24m opsiyonlu olarak aldım.

Asistan menajerim de tanıdık Albert Roca , bizim eski kondisyonerimiz :)

2016-2017 sezonunun son haftasına girerken ligin altı ve üstü karışmış durumda. Bursayla berabere kalırsak ve trabzon kazanırsa şampiyonluk gidiyor ikili averajdan. Trabzon puan kaybederse, 1 gol farkı ile yenilirsek yine şampiyonuz. FB yenilir Sivas berabere kalırsa ezikler avrupaya gidemeyecek. Ligin dibi zaten karışmış, bakalım kimler düşecek :)

Edit:Rize feneri yenemezse kesin düşüyor :)

Son maç öncesi Sneijder emekli oldu. Bu ne lan :(

ilk defa görüyorum sezon bitmeden üstelik mayıs ayında emekli olan oyuncuları. editörle veya başka bi yama ile falan müdahale ettin mi oyuna azıcıkta olsa. genelde onlar sebep oluyor butür olaylara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt