- 21 Ocak 2010
- 72.876
- 51.304
- 5.003
Yok ben yalan söylemiyim real bildiğin madara etti sahamızdan hiç çıkmadı o maç evire çevire yendi yani .
Bu videoyu izleyince sahan geliyor aklıma
Yok ben yalan söylemiyim real bildiğin madara etti sahamızdan hiç çıkmadı o maç evire çevire yendi yani .
Luka Jovic bir bak eğer pot 170 ve üzeri ise müthiş bir poacher oluyor. Ben de fm15 de sağ içe kat eden kanat olarak senede 50 gol atıyordu çok ilginç bir adam .3. sezona geçtim, forvet arıyorum bulamadım, önerisi olan var mı beyler
Hadi bakalım Steam indirimini görünce dayanamayıp aldım.
Kaça geldi bende D&R'dan aldım 2-3 hafta önce 50 liraya.
yuh ! 50 ye inmiş ben de geçen hafta dnr'da 59 a aldım o kadar da bekledim steam'i inmedi şerefsizler..boşuna kargo yolu bekledik bir haftaHadi bakalım Steam indirimini görünce dayanamayıp aldım.
Ne tarz bi forvet arıyosun bilmiyorum ama ben mental ve fiziği sağlam pivot forvet oynatıyorum. Arjantinden Alario(ben 2. Sezon elimden kaçırdım değeri uçtu şu an), yine Arjantinden Rinaldi, Sociedat'tan Jonathas pivot için fizik ve mentali sağlam ucuz yollu adamlar. Yerli olarak Enes Ünal kiralık ve opsiyonlu gelebiliyo 3.sezonda. Ayrıca başta çok pahalı olanlardan Slimani, Milik, Bas Dost, Lassoga bu dönemde ucuzladı ben de.3. sezona geçtim, forvet arıyorum bulamadım, önerisi olan var mı beyler
![]()
Juve CL'de 6 gol yemiş 5 tanesini ben attım zaten Leverkusen deplasmanında puan kaybetseydi 1. çıkma şansımız vardı. Bize Psg çıktı onlara Molde :38573:
0-1ve 1-1 lik skorlarla elendik psgye
3. sezona geçtim, forvet arıyorum bulamadım, önerisi olan var mı beyler
3. sezona geçtim, forvet arıyorum bulamadım, önerisi olan var mı beyler
Mayke sende nasıl? Ben Galatasaray'a aldım, iki yönlü bek oynatıyorum harikalar yaratıyor.bu da benden gelsin,
Wallace ve Thiago Maia yı stopere devşirin çok fena oluyor ^^
![]()
Mayke son 3 oyundur bana gore oyunun en iyi sag beklerinden biri. Genelde alabilirsem Fabinho yu aliyorum, alamazsam 2. tercihim Mayke oluyor. Su an ligin ortasindayim 15 ya da 16 asist civari bi katkisi vardi.Mayke sende nasıl? Ben Galatasaray'a aldım, iki yönlü bek oynatıyorum harikalar yaratıyor.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi