Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. sezona geçtim, forvet arıyorum bulamadım, önerisi olan var mı beyler
Luka Jovic bir bak eğer pot 170 ve üzeri ise müthiş bir poacher oluyor. Ben de fm15 de sağ içe kat eden kanat olarak senede 50 gol atıyordu çok ilginç bir adam .

Bozmadilarsa yine muthistir

?すべての鳥をファック?

Ne tarz bi forvet arıyosun bilmiyorum ama ben mental ve fiziği sağlam pivot forvet oynatıyorum. Arjantinden Alario(ben 2. Sezon elimden kaçırdım değeri uçtu şu an), yine Arjantinden Rinaldi, Sociedat'tan Jonathas pivot için fizik ve mentali sağlam ucuz yollu adamlar. Yerli olarak Enes Ünal kiralık ve opsiyonlu gelebiliyo 3.sezonda. Ayrıca başta çok pahalı olanlardan Slimani, Milik, Bas Dost, Lassoga bu dönemde ucuzladı ben de.

D5803 cihazımdan gönderildi

2015 istersen yazardım ama 2016 bilmiyorum

2. sezonumda böylesine zor bir gruptan yenilgisiz lider çıkmayı başardım. 1. Eleme Turu'nda City ile eşleştik.

lvljYQ.png

Transfer yapmış olma ihtimalleri yüksek ama; Breel Embolo, Divock Origi, Chuba Akpom takip listende olsun mutlaka. Cristian Pavón, Cristian Espinoza ve Hirving Lozano var kanat forvet tarzı da. Transfer listesi veya kiralık listesine konduklarında gayet uygun anlaşmalar yapabilirsin.

bu da benden gelsin,

Wallace ve Thiago Maia yı stopere devşirin çok fena oluyor ^^

92ygok.jpg

Mayke sende nasıl? Ben Galatasaray'a aldım, iki yönlü bek oynatıyorum harikalar yaratıyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mayke son 3 oyundur bana gore oyunun en iyi sag beklerinden biri. Genelde alabilirsem Fabinho yu aliyorum, alamazsam 2. tercihim Mayke oluyor. Su an ligin ortasindayim 15 ya da 16 asist civari bi katkisi vardi.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt