- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Son güncelleme ne zaman oldu?
D5803 cihazımdan gönderildi
devrearası transferleri vs var. yeni wonderkidler. FM16 Transfer & Data Update Packs by pr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son güncelleme ne zaman oldu?
Ben güncellemeleri steam otomatik yüklüyo sanıyodum, link için teşekkürlerdevrearası transferleri vs var. yeni wonderkidler. FM16 Transfer & Data Update Packs by pr
Resmi güncelleme değil herhalde zaten oBen güncellemeleri steam otomatik yüklüyo sanıyodum, link için teşekkürler
Football Manager 2016 [v 16.2.0] Adam mıdır?
En kötü 4 yıldız seviyesinde fitness uzmanı getir 2 tane, fizyoterapistlerin de 17-18 değerlerinde kaliteli olsun, bakalım değişim yaşayacak mısın (tabi hangi takımdasın ve bu koçları getirebilir misin bilmiyorum)
David Fevre'i kap o zaman head physio olarak. Werner Leuthard da fitness olarak idare eder.
Oyun orjinal mi? Herkes Kevin'i min 11-15 e satıyor. Adam ocaka kadar cezalı görülüyor. O duruma rağmen mi o fiyata satılıyor bu adam hiç düşmüyor mu değeri? Öyleyse bütün transfer planlamamı değiştiririm.Galatasaray 2. sezon transferlerim. Kadroyu komple değiştirdik. En zayıf bölge defans oldu sanırım çünkü alacak adam bulamadım. Leverkusen'de ki Papadopoulos'u 15 milyon euro'ya alacaktık, kulübüyle anlaştık sonra oyuncu gelmek istemedi. Devre arasına kadar Denayer - Serdar / Semih - Serdar defans hattıyla idare edeceğiz. Devre arasında sağlam birini almayı düşünüyorum.
Oyun orjinal mi? Herkes Kevin'i min 11-15 e satıyor. Adam ocaka kadar cezalı görülüyor. O duruma rağmen mi o fiyata satılıyor bu adam hiç düşmüyor mu değeri? Öyleyse bütün transfer planlamamı değiştiririm.![]()
Resmi güncelleme değil herhalde zaten o
Oyun orjinal mi? Herkes Kevin'i min 11-15 e satıyor. Adam ocaka kadar cezalı görülüyor. O duruma rağmen mi o fiyata satılıyor bu adam hiç düşmüyor mu değeri? Öyleyse bütün transfer planlamamı değiştiririm.![]()

logo paketsiz nasıl oynuyosunuz labenim ilk yaptıgım iş logo paketini yuklemek