Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Football Manager 2016 [v 16.2.0] Adam mıdır?

En kötü 4 yıldız seviyesinde fitness uzmanı getir 2 tane, fizyoterapistlerin de 17-18 değerlerinde kaliteli olsun, bakalım değişim yaşayacak mısın (tabi hangi takımdasın ve bu koçları getirebilir misin bilmiyorum)

David Fevre'i kap o zaman head physio olarak. Werner Leuthard da fitness olarak idare eder.

sakatlık sürelerinde gözle görülür bir azalama var fakat sakatlık sıklığı hala aynı

Sıkıldım tek başıma ya. Kaldırılmadık kupa bırakmadım Galatasaray ile. Yok mu şöyle ortak kariyer yapacak biri ? :D

Galatasaray 2. sezon transferlerim. Kadroyu komple değiştirdik. En zayıf bölge defans oldu sanırım çünkü alacak adam bulamadım. Leverkusen'de ki Papadopoulos'u 15 milyon euro'ya alacaktık, kulübüyle anlaştık sonra oyuncu gelmek istemedi. Devre arasına kadar Denayer - Serdar / Semih - Serdar defans hattıyla idare edeceğiz. Devre arasında sağlam birini almayı düşünüyorum.

A5pEbv.jpg

Galatasaray 2. sezon transferlerim. Kadroyu komple değiştirdik. En zayıf bölge defans oldu sanırım çünkü alacak adam bulamadım. Leverkusen'de ki Papadopoulos'u 15 milyon euro'ya alacaktık, kulübüyle anlaştık sonra oyuncu gelmek istemedi. Devre arasına kadar Denayer - Serdar / Semih - Serdar defans hattıyla idare edeceğiz. Devre arasında sağlam birini almayı düşünüyorum.
Oyun orjinal mi? Herkes Kevin'i min 11-15 e satıyor. Adam ocaka kadar cezalı görülüyor. O duruma rağmen mi o fiyata satılıyor bu adam hiç düşmüyor mu değeri? Öyleyse bütün transfer planlamamı değiştiririm.:D

Oyun orjinal mi? Herkes Kevin'i min 11-15 e satıyor. Adam ocaka kadar cezalı görülüyor. O duruma rağmen mi o fiyata satılıyor bu adam hiç düşmüyor mu değeri? Öyleyse bütün transfer planlamamı değiştiririm.:D

Kevin konusunda mallık yapan bi benim sanırım :) Şimdi oyuna baktım 9a satmışım değeri 26 milyon olmuş.

FM 2016'da ilk kariyerimi her zaman yaptığım gibi Galatasaray ile açtım :)

Bugüne kadar bir işe yaramayan teknik ekip personellerini budamaya başladım. 4-5 tane yer kaplayan adamı şutladım. Özellikle scout ekibi başkanı Emre Utkucan'ı şutladım :D Yerine sağlam adamlar aldım. Aynı şekilde fizyoterapist, kondisyoner vs bölümlerine de işinin eri, sağlam adamlar aldım.

Efsanelerimize sahip çıktım :D Futbol Direktörü olarak Hakan Şükür, asistan menajer olarak da Hasan Şaş'ı aldım yanıma :) Hasan'dan bana yardımının yanında genç takımla ilgilenmesini de istedim. Hakan'a da transferle ilgili görevler verdim. Benim almak istediğimle Dursun'la birbirimize girdikten sonra nasıl oldu anlamadım ama transfer için Hakan Arjantin'e gitti. İlk ve tek transferimiz olan Martin Benitez'i 3.5m€'ya kadromuza katıp geldi :D Kadromuzdaki gereksiz adamları da şutladım. Umud, Tarık gibi. Koray'ı da gelişmesi için Bundesliga'ya kiraladım. Hamid'i de şutlamak istedim ama alan olmadı.

Martin Benitez'i geldiği gibi özel antrenmanlara başlattım. Burak'tan saha içi ve dışında Benitez ile ilgilenmesini istedim :red: Bitiricilik çalıştırmasını da istedim ayrıca. Benitez'i maç kondisyonu kazanması için u21 karşılaşmasına çıkardım ve 2 gol 1 asistlik performans gösterdi :) Aynı şekilde son hazırlık maçımızda da oyunu sonradan girdi(sağ açığa koydum) ve Podolski'nin soldan bindirmesi sonucu kestiği ortayı arka direkte tamamladı ve golünü attı :) Aslanlar gibi oynuyor, nazar değmesin.

Bakalım devamı gelecek mi? :)

Vvb0WR.jpg

vnqbWD.jpg

1MXLOb.jpg

L1Ly5z.jpg

7M4q3r.jpg

PPg0Jb.jpg

nLBR0a.jpg

gZBqMQ.jpg

lvVd5p.jpg

16.3 yaması ve transfer güncellemeleri gelsin de başlayalım seriye. Özledik St Pauli'yi.

Güncellemeyi yaptıktan sonra oyun biraz zorlaştı benim adıma. Zivkovic'i Juventus'a kaptırdım, eldeki çöplerin hepsini satamadım, doğru düzgün personel bile alamadım, bu sezon eldekilerle yetinip önümüzdeki sezon yeniden kadro kuracağız. Dursunla aramız limoni, ligde lideriz, mali yapıyı düzeltiyoruz ama istediğim antrenör ekibi ile müzakere bile edemiyorum. Şampiyon liginde de zor gruba düştük. Hedef Avrupa Ligine kalmak.

Bir yandan sakatlıklarla uğraşırken, diğer yandan taktiğe uyum sağlamaya çalışıyoruz. Yukarıda Zivkovic'i Juventus'a kaptırdığımızı söylemiştik. Sakatlanmış ve 8 ay sahalarda uzak kalacakmış. Onlara da yar olmadı adamım :)

Son düzenleme:
logo paketsiz nasıl oynuyosunuz la :D benim ilk yaptıgım iş logo paketini yuklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt