Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onun için alt yapı tesisleri genç yetiştirime bilmem neysi ve gözlemci ağın iyi olması lazım. ancak enaz bunlar kadar iyi olması gereken şey alt yapı sorumlusu olacak şahıs. çok iyi birini bulup genç oyuncu bulma görevlerini verirseniz bahtiyar olursunuz. bu yıl Galatasaray ile oynarken yönetim gençlik tesislerini geliştirmeme hiç izin vermedi. hazır oyuncu istiyoruz salla dediler defalarca. onun dışında sürekli akhisar ile oynuyoırum işleri rayına koyana kadar o tren zaten kaçıyor. bu işi oyunda da en iyi altınordu yapıyor.

onun için alt yapı tesisleri genç yetiştirime bilmem neysi ve gözlemci ağın iyi olması lazım. ancak enaz bunlar kadar iyi olması gereken şey alt yapı sorumlusu olacak şahıs. çok iyi birini bulup genç oyuncu bulma görevlerini verirseniz bahtiyar olursunuz. bu yıl Galatasaray ile oynarken yönetim gençlik tesislerini geliştirmeme hiç izin vermedi. hazır oyuncu istiyoruz salla dediler defalarca. onun dışında sürekli akhisar ile oynuyoırum işleri rayına koyana kadar o tren zaten kaçıyor. bu işi oyunda da en iyi altınordu yapıyor.

terim hocama oyuncu yetiştirmeye devam :D

korayı satın aldım adam milli takıma çağırılmadı bende şimdi yabancı statüsünde oynuyor hergele. hocama o konuda çok kırgınım aslında

iyi topçu değildir ondan yoksa terim hocam iyi futbolcunun kokusunu hemen alırdı

gerçi hocam dünyakupasına katılamadığı için kovuldu o yüzden korayı çağıracak fırsat bulamamıştır :(

lan yorumu daha göndermeden alıntı yaptın gece yarısı gece yarısı inmisin 3harflimisin töbe töbe.
kışt ulan

sağol

Ozan Tufan'ı almayı düşünüyorum. Selçuk'u Milan'a, Burak'ı da Aston Villa'ya sattım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben hep ana ligleri seçerim ve database ayarını özel yaparım. 100 bin oyuncu oluyor. Eğer acelen yoksa yarın sabah PC'ye geçince sana ayarlarımı atarım.

çok yavaş olmaz mı öyle 100.000 oyuncu? benim laptop performansı 4 yıldız. yeni kariyer açacağım şuan lig seçme ekranındayım hangi ligleri seçmeliyim

çok yavaş olmaz mı öyle 100.000 oyuncu? benim laptop performansı 4 yıldız. yeni kariyer açacağım şuan lig seçme ekranındayım hangi ligleri seçmeliyim
Benim de 4 yıldız. Pek yavaş olmuyor.

Hollanda - 1. ve 2. Lig
Almanya - 1. ve 2. Lig
İspanya - 1. ve 2. Lig
İngiltere - Skybet League 2'ye kadar seç.
Türkiye - 1. ve 3. Lig
İtalya - 1. ve 2. Lig
Portekiz - 1. ve 2. Lig
Fransa - 1. ve 2. Lig

Bunları seç hocam. Ben hep bunları seçerim.

Benim de 4 yıldız. Pek yavaş olmuyor.

Hollanda - 1. ve 2. Lig
Almanya - 1. ve 2. Lig
İspanya - 1. ve 2. Lig
İngiltere - Skybet League 2'ye kadar seç.
Türkiye - 1. ve 3. Lig
İtalya - 1. ve 2. Lig
Portekiz - 1. ve 2. Lig
Fransa - 1. ve 2. Lig

Bunları seç hocam. Ben hep bunları seçerim.

güney amarika?

tr ligi oynayacaksan datayı buyuk actığında ek olarak başka bi lig açmana gerek yok. sana tavsiyem sırbistan norveç danimarka izlanda vs gibi iskandinav ve doğu avrupa ülkeri genç oyuncularına göz atman.en kestirmesi bu ülke milli takımlarının u21 u23 takımlarına göz atman. acayip yetenekli ve ucuz oyuncular var. ek olarak bu oyunda çok kariyer yaptım ama brezilyalı yuri mamute gibi bitiriciliği müthiş olan oyuncu daha görmedim. burakmış selçukmuş elinde ne tür çer çöp var sat ilk iş bu adamı al. geri kalan bölgeleride deidğim ülkelerden çok ucuza aldığın yetenekli gençlerle doldurabilirsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt