Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
280EqA.png

CL'de namağlup üst tura çıktık rakip Sevilla

Benim taktiğim budur

Kanatsız sistem Fm de her daim iyidir

Takımın Beyni olacak oyuncunun baya iyi oyun görüşü olması lazım

Oyuncu özelliklerine falan yapılmış güzel bir günceleme var mı nette? İndireyim de başlayayım bir kariyere.

İlk sene kolayca lig ve kupayı aldım, uefa'ya düşüp ilk turda elendim.

vn3mAD.png

Gross'u çok iyi paraya okuttuk, Amartey'i Barca ve PSG istedi zor tuttuk takımda.

8Djk5d.png

VvjARR.png

Dursun transfer bütçesini 20 milyon kadar arttırdı ayrıca oyuncu satışından gelen payı %100 yaptı. :D

QZjJnA.png

Son düzenleme:
18/19 sezonundayım Semih Kaya'ya Newcastle €15MN verdi ama altyapıdan çıkan oyuncu lazım diye satamıyorum. İlk 11'de en az 10 yabancı oynuyor, sonra kulübe çöp oluyor oyuncu değiştirmeye çekiniyorum. Kenarda oturtacak yerli yok diye Tarık Çamdal'ı, Cenk'i, Koray'ı hala satamadım. Sırf kulübeyi güçlendirmek için Nuri'yi, Kerim Frei'yı, Muhammet Demir'i, hatta 31 yaşındayken Arda'yı bile aldım 7 milyon euro verip de.

Sneijder belese gitti lan :(

Wallace, Amartey, Kranevitter ve Thorgan Hazardi alabildim sadece...

TR ligiyle oynamak berbat.

Zayıf takımlarla bile belli bir süre sonra ligi domine etmeye başlıyorsunuz.

En güzeli Premier Lig. Rekabet üst düzeyde.

XLZ0LD.png

mind fuck yaşıyorum şuan
Gros oyunda baya iyi ben bu kadar yüksek olmasa da senin gibi beklenmedik bi fiyata sattım. Bruma ve Telles te efsane bu arada oyunda. Brumayla 25 milyon serbest kalma bedeliyle kontrat yeniledim aynı sezon devre arası manu benle muhattap olmadan parayı verdi aldı.

D5803 cihazımdan gönderildi

Gros oyunda baya iyi ben bu kadar yüksek olmasa da senin gibi beklenmedik bi fiyata sattım. Bruma ve Telles te efsane bu arada oyunda. Brumayla 25 milyon serbest kalma bedeliyle kontrat yeniledim aynı sezon devre arası manu benle muhattap olmadan parayı verdi aldı.

şimdide chedjou gitmek istiyor takımdan peşinde arsenal, monaco felan var

şimdide chedjou gitmek istiyor takımdan peşinde arsenal, monaco felan var
Devre arasındaysan milanlı Zapata'nın kontratı bitiyo. Direk devre arasına 700k civarına bitiyo Ceju'yu yolla gitsin bana kalırsa. Aynı bölgeye mentali çok iyi adam arıyosan italyan Bianchetti de 1-2 arasına bitiyo. Bu arada Zivkovic ve Lucas Romero da ilk sene serbest kalıyo fena topçular kaçırma.

Rajkovic dışında kaleci önerebilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt