Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray 2.sezondayım. İlk sezon sonu Muslera Monaco'ya gitmek isteyince saldım. İkinci sene sonu Rajkovic serbest kalma bedelini verdiler o da gitti. Durmadan Onur'u öneriyo scoutlar da :-STakım - sezon?
Galatasaray 2.sezondayım. İlk sezon sonu Muslera Monaco'ya gitmek isteyince saldım. İkinci sene sonu Rajkovic serbest kalma bedelini verdiler o da gitti. Durmadan Onur'u öneriyo scoutlar da :-S
D5803 cihazımdan gönderildi
Rajkovic dışında kaleci önerebilecek var mı?
Muslera gidişi süpriz olduğundan alamadım yoksa Rulli aklımdaydı. Ama Rajkovic te çok iyiydi 28 civarına gitti milana. Şu anda Zoet, Schuffet gibi milli takım potansiyeli olan genç kalecilere bakınıyorum. Horn biraz pahalı şu anda.Rulli ile anlaşsaydın keşke. Sözleşmesi bitiyordu. Ben kendi kariyerimde almıştım, 3. sezon başında 35 milyon euro teklif gelmişti.
Timo Horn'a felan bakmanı öneririm.
Rajkovic dışında kaleci önerebilecek var mı?
Irfan Mart forvet bende olcukda iyiydi sende bilmem . Kerem Demirbay da iyi dusuk butcelere transfer yapilabiliyor defansa alternatif olarak Ahmet Calik ve Selim Ay'i aldim ben .yerli oyuncu lazım varmı önerisi olan
Irfan Mart forvet bende olcukda iyiydi sende bilmem . Kerem Demirbay da iyi dusuk butcelere transfer yapilabiliyor defansa alternatif olarak Ahmet Calik ve Selim Ay'i aldim ben .
Kaleye Eray ve İsmail, Emre Çolak ve Sabri'yi takımda tut 4 klüpten yetişme oluyo zaten (sabri sezon sonu düşük maaşla yeniliyo). Bunların yanına Serdar Aziz, Volkan Şen, Adem Büyük, Ahmet Çalık, İsmail Köybaşı aldım benyerli oyuncu lazım varmı önerisi olan
Trde yetişmiş olması lazm
Kaleye Eray ve İsmail, Emre Çolak ve Sabri'yi takımda tut 4 klüpten yetişme oluyo zaten (sabri sezon sonu düşük maaşla yeniliyo). Bunların yanına Serdar Aziz, Volkan Şen, Adem Büyük, Ahmet Çalık, İsmail Köybaşı aldım ben
Şampiyonlar liginde 25lik kadroda en az 4 tane klüpten yetişme adam istiyo nasıl hallediyosunkiSaydığın 4 oyuncuyu da yolladım![]()
Şampiyonlar liginde 25lik kadroda en az 4 tane klüpten yetişme adam istiyo nasıl hallediyosunki![]()
bu makina (laptop) oynar mi bu oyunu?
![]()
İlk sezon ligde şampiyon oldum, ZTK'yı kazandım. Şampiyonlar Ligi'nde ise 3. olarak elendik ve Avrupa Ligi'nde ilk turda Liverpool geldi. Arena'da 1-1 berabere, deplasmanda 2-0 yenildik ve elendik. Zaten Liverpool'da kupayı aldı.
Şuan ikinci sezon transfer dönemindeyim. Dursun bana tam 30 milyon euro bütçe verdi.ley: Şenlik olabilir. Bugün sabah 5'e kadar transfer yapacağım.
![]()