Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray 2.sezondayım. İlk sezon sonu Muslera Monaco'ya gitmek isteyince saldım. İkinci sene sonu Rajkovic serbest kalma bedelini verdiler o da gitti. Durmadan Onur'u öneriyo scoutlar da :-S

D5803 cihazımdan gönderildi

Galatasaray 2.sezondayım. İlk sezon sonu Muslera Monaco'ya gitmek isteyince saldım. İkinci sene sonu Rajkovic serbest kalma bedelini verdiler o da gitti. Durmadan Onur'u öneriyo scoutlar da :-S

Rulli ile anlaşsaydın keşke. Sözleşmesi bitiyordu. Ben kendi kariyerimde almıştım, 3. sezon başında 35 milyon euro teklif gelmişti.

Timo Horn'a felan bakmanı öneririm.

yerli kaleci iyidir. 15 yaşında aldım, Musleraya teklif gelince satıp oynatıyorum ilk 11, yabancı kontenjanı harcamıyorum.

Rulli ile anlaşsaydın keşke. Sözleşmesi bitiyordu. Ben kendi kariyerimde almıştım, 3. sezon başında 35 milyon euro teklif gelmişti.

Timo Horn'a felan bakmanı öneririm.
Muslera gidişi süpriz olduğundan alamadım yoksa Rulli aklımdaydı. Ama Rajkovic te çok iyiydi 28 civarına gitti milana. Şu anda Zoet, Schuffet gibi milli takım potansiyeli olan genç kalecilere bakınıyorum. Horn biraz pahalı şu anda.

Bizim takımın finansını düzeltecekler büyük ihtimal yeni güncellemede. Bence de düzeltilmesi lazım. Benim kariyerimde 2. sezon başı Dursun'un verdiği bütçe şöyleydi;

54zourEd.png

yerli oyuncu lazım varmı önerisi olan
Kaleye Eray ve İsmail, Emre Çolak ve Sabri'yi takımda tut 4 klüpten yetişme oluyo zaten (sabri sezon sonu düşük maaşla yeniliyo). Bunların yanına Serdar Aziz, Volkan Şen, Adem Büyük, Ahmet Çalık, İsmail Köybaşı aldım ben

Kaleye Eray ve İsmail, Emre Çolak ve Sabri'yi takımda tut 4 klüpten yetişme oluyo zaten (sabri sezon sonu düşük maaşla yeniliyo). Bunların yanına Serdar Aziz, Volkan Şen, Adem Büyük, Ahmet Çalık, İsmail Köybaşı aldım ben

Saydığın 4 oyuncuyu da yolladım :D

İlk sezon ligde şampiyon oldum, ZTK'yı kazandım. Şampiyonlar Ligi'nde ise 3. olarak elendik ve Avrupa Ligi'nde ilk turda Liverpool geldi. Arena'da 1-1 berabere, deplasmanda 2-0 yenildik ve elendik. Zaten Liverpool'da kupayı aldı.

Şuan ikinci sezon transfer dönemindeyim. Dursun bana tam 30 milyon euro bütçe verdi. :oley: Şenlik olabilir. Bugün sabah 5'e kadar transfer yapacağım. :D

İlk sezon ligde şampiyon oldum, ZTK'yı kazandım. Şampiyonlar Ligi'nde ise 3. olarak elendik ve Avrupa Ligi'nde ilk turda Liverpool geldi. Arena'da 1-1 berabere, deplasmanda 2-0 yenildik ve elendik. Zaten Liverpool'da kupayı aldı.

Şuan ikinci sezon transfer dönemindeyim. Dursun bana tam 30 milyon euro bütçe verdi. :oley: Şenlik olabilir. Bugün sabah 5'e kadar transfer yapacağım. :D

Ben CL'de yarı finale çıktım bayerni burada 1-0 yendik Alianz Arenada 3-0 yenilerek elendik yarı finale kadar biraz kura balıyla çıktık demek yanlış olmaz :D

Grup:

Benfica
Shaktar
GSaray
V.Plzen

grubu 1. bitirdik sonra sırasıyla Sevilla ve Manu geldi daha sonrada Bayern

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt