Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
CL'de namağlup üst tura çıktık rakip Sevilla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
CL'de namağlup üst tura çıktık rakip Sevilla
Taktiğini beğenmedim
Orta sahaya destek 0
Oyuncu özelliklerine falan yapılmış güzel bir günceleme var mı nette? İndireyim de başlayayım bir kariyere.
Gros oyunda baya iyi ben bu kadar yüksek olmasa da senin gibi beklenmedik bi fiyata sattım. Bruma ve Telles te efsane bu arada oyunda. Brumayla 25 milyon serbest kalma bedeliyle kontrat yeniledim aynı sezon devre arası manu benle muhattap olmadan parayı verdi aldı.![]()
mind fuck yaşıyorum şuan
Gros oyunda baya iyi ben bu kadar yüksek olmasa da senin gibi beklenmedik bi fiyata sattım. Bruma ve Telles te efsane bu arada oyunda. Brumayla 25 milyon serbest kalma bedeliyle kontrat yeniledim aynı sezon devre arası manu benle muhattap olmadan parayı verdi aldı.
D5803 cihazımdan gönderildi
Devre arasındaysan milanlı Zapata'nın kontratı bitiyo. Direk devre arasına 700k civarına bitiyo Ceju'yu yolla gitsin bana kalırsa. Aynı bölgeye mentali çok iyi adam arıyosan italyan Bianchetti de 1-2 arasına bitiyo. Bu arada Zivkovic ve Lucas Romero da ilk sene serbest kalıyo fena topçular kaçırma.şimdide chedjou gitmek istiyor takımdan peşinde arsenal, monaco felan var
Rajkovic dışında kaleci önerebilecek var mı?
D5803 cihazımdan gönderildi