Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

jw0j3.png

Ligde çok iyi gidiyor takım :)

Motherwell'i bilmem ama Liverpool = Ciğergölü... Hayvan gibi koştukları için zamanında....... :yenieek:

Dikkat ettiyseniz benim kariyere ligde Liverpool yok. Neden? Çünkü, düştüler. :D

formalite maçı olan gruptaki son maç , Valencia maçına yedek kadroyla çıktım yinede beşiktaş'ın rekorunu kıramadım :D

jw377.png

6 Hafta kala oluşan puan durumu :)

Şampiyonluk zora girdi.

Edin Dzeko efsane bir performans gösteriyor ligde :)

jw393.png

Sanırım indirim falan var ama bende oyun olduğu için incelemedim. :D

ara transferde McFadden'i Tottenham'a kaptırdım gerçi temiz para kaldırdım :D

forvet hattına Makukula'yı transfer ettim :D

ayrıca orta sahaya Harry Arter ve Hossam Ghaly'i transfer ettim ,

ligde 3. sıradayım , şampiyonlar liginde gruplardan sonra Benfica ile eşleştim.

jw7ht.png

Bu yıl CL'deyiz. CL'de iyi yerlere gelmeyi hedefliyorum :)

Şampiyonlar ligi son 16da ilk maçta evimde Benfica'ya 2-1 yenildim , sanırsam rüya burada son bulacak :D

Ligde son 5 haftaya girerken 1 maç eksikle Celtic'le aynı puandayım ve 1 gol averajla liderim.

ve rüya sona erdi :( şampiyonlar ligine son 16da veda ettim , ama sanırsam bu klup tarihindeki en büyük başarı :D

Not: Galatasaray , 1-0 / 3-2 lik skorlarla Chelsea 'yi eleyerek Şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldı.

bu arada ligde son 3 haftaya girilirken puanımı 62ye yükselttim , Celtic Ross deplasmanında puan kaybetti , 1-1 berabre kaldı , son 3 maç öncesi puan farkı 5 :D

şampiyonluk geliyor :D

Edit: Sezonun ilk kupası geldi , lig kupasında finalde Rangers'ı zorda olsa devirdim (3. ligde olduğuna bakmayın kadrosu fena :D )

sırada İskoçya kupası ve lig şampiyonluğu var :D

O averajla şampiyon olunmaz.

O averajla şampiyon olunmaz.

iş averaja kalmaz :D 31'i gerekirse 30a düşürürüz :D hem Celtic dağıldı (sağolsun İngiltere p.lig takımları fena dadandılar , ne var ne yok transfer ettiler adamlardan , adamlar dikiş tuıtmadı ) Aberdeen lede berabere kaldılar :D Hibernianı yenersem 2 hafta kala iş bitiyor :D

iş averaja kalmaz :D 31'i gerekirse 30a düşürürüz :D hem Celtic dağıldı (sağolsun İngiltere p.lig takımları fena dadandılar , ne var ne yok transfer ettiler adamlardan , adamlar dikiş tuıtmadı ) Aberdeen lede berabere kaldılar :D Hibernianı yenersen 2 hafta kala iş bitiyor :D

Ben niye yeniyorum arkadaş. Git kendin yen. Her şeyi benden bekleme :D

Fazladan FM13 key'i olan var mı? Sadece haftasonları offline olarak oynayabileceğim için ufak bi miktar da ödeyebilirim :)

Fazladan FM13 key'i olan var mı? Sadece haftasonları offline olarak oynayabileceğim için ufak bi miktar da ödeyebilirim :)

key derken ?

eğer steam üzerinden satın almak için gerekli kod ise maillerden bulabilirsem vereyim sana ama online durumdayken oynama :D hem kendini hem beni yakarsın :D

key derken ?

eğer steam üzerinden satın almak için gerekli kod ise maillerden bulabilirsem vereyim sana ama online durumdayken oynama :D hem kendini hem beni yakarsın :D

aynen abi, zaten online oynayamam o kadar zamanım yok

2 kişi oynayabiliyorsun toplamda aynı keyle, o yüzden başka birine daha verdiysen indiremem oyunu steamden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt