Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bugün aldım ben de ama Sneijder ve Drogba'sız şu an keyifsiz,sanırım ay sonunda geliyormuş güncelleme.Bir de 1.8 ghz işlemci,2 gb ram ile pek sağlıklı oynandığı söylenemez :D

classic mode da oynarsın , deneme maksatlı Motherwell kariyerini classic mode da açtım , bazı detaylar eksik ama yinede oldukça keyifli ve hızlı.

2017-18 sezonunda Trabzonspor, son maçta Orduspor'a son 10 dakikada yediği iki golle yenilerek dramatik bir şekilde küme düştü.

Gözüne çarpan eksiklikler neler mesela?

basınla ilişkiler min. seviyede hatta yok sayılabilir , zırp pırt haber bildirimi gelmiyor , bireysel training yok , menüler daha sadece ama daha şık ,

daha fazla farklılıklar var ama 3 aşağı 5 yukarı neredeyse normal modda olan her şey var aslında , kimisi aynı kimisi biraz kırpılmış basitleştirilmiş.

Anıl , aslında deneme maksatlı daha önce açmıştım classic mode ama bir kaç maç oynayıp bırakmıştım , şimdi sezon bitireyim acaba nasılmış dedim , baya sardı , bir kaç sezon daha oynadıktan sonra normal mod da yeni bir kariyer düşünüyorum ama bu kariyeri en zaman bırakırım bilmiyorum , Motherwell baya sardı.

Yiğido harbiden gündüz okuyorum kariyeri canım çekiyor iş yerinde. :D Bu arada her sene gruplarda Bayern var muhakkak :D

Yiğido harbiden gündüz okuyorum kariyeri canım çekiyor iş yerinde. :D Bu arada her sene gruplarda Bayern var muhakkak :D

adamlar geçen sezon baktı 6 puan garanti bu çerezlerden bu senede çekelim gruba dedi ama ellerinde patladı :D

selamun aleyküm FM yoldaşlarım.

Bana yarı amatör alt yapısı iyi olan takım önerilerinizi rica ediyorum.

Stade Rennais ile oynuyorum şu anda 2023-2024 sezonundayım biraz sıkıldım 1,5 trilyon euro transfer bütçesi var, takım da her bölgede en az 1 tane dünya yıldızı oyuncu mevcut ve takım yaş ortalaması 23-24 civarı. Para var huzur yok :D

Benim evde net yok güncellemek için geldim kayınvalideye :) Birazdan çıkacam. Bir başlık aç hacı P.tesi günü senin kariyer yazılarını okumak istiyorum.

basınla ilişkiler min. seviyede hatta yok sayılabilir , zırp pırt haber bildirimi gelmiyor , bireysel training yok , menüler daha sadece ama daha şık ,

daha fazla farklılıklar var ama 3 aşağı 5 yukarı neredeyse normal modda olan her şey var aslında , kimisi aynı kimisi biraz kırpılmış basitleştirilmiş.

Basınla ilişkilerin minimum olması güzel,haberlerin az gelmesi biraz sorun yaratabilir ama diğer özellikler hoş gözüküyor,birazdan açarım classic'te bir kariyer

Basınla ilişkilerin minimum olması güzel,haberlerin az gelmesi biraz sorun yaratabilir ama diğer özellikler hoş gözüküyor,birazdan açarım classic'te bir kariyer

aslında haberlerin az gelmeside güzel , banada ilk başta eksiklik , sorun yaratır gibi geldi ama , en azından Chelsea kazandı , C.Palace berabere kaldı , Rangers yenilmezlik serisi devam ediyor vs.. tarzı haberler pek olmadığı için oyun otomatikman 2 kat hızlanıyor.

Birde söylemeyi unuttum , oyuna başlarken sadece 3 lig seçebiliyorsun , eski cm modunda olmuş yani senin anlayacağın , çok aşırı detay yok ama bu sayede gereksiz detaylar da yok , sade ve akıcı.

aslında haberlerin az gelmeside güzel , banada ilk başta eksiklik , sorun yaratır gibi geldi ama , en azından Chelsea kazandı , C.Palace berabere kaldı , Rangers yenilmezlik serisi devam ediyor vs.. tarzı haberler pek olmadığı için oyun otomatikman 2 kat hızlanıyor.

Birde söylemeyi unuttum , oyuna başlarken sadece 3 lig seçebiliyorsun , eski cm modunda olmuş yani senin anlayacağın , çok aşırı detay yok ama bu sayede gereksiz detaylar da yok , sade ve akıcı.

Ben zaten büyük çoğunlukla sadece oynayacağım ligi seçerim,diğer türlü fazla yavaşlıyor,mesela sadece süper ligi seçip database'i büyük yaptım bilgisayar performansı 2ye düştü birden

selamun aleyküm FM yoldaşlarım.

Bana yarı amatör alt yapısı iyi olan takım önerilerinizi rica ediyorum.

Stade Rennais ile oynuyorum şu anda 2023-2024 sezonundayım biraz sıkıldım 1,5 trilyon euro transfer bütçesi var, takım da her bölgede en az 1 tane dünya yıldızı oyuncu mevcut ve takım yaş ortalaması 23-24 civarı. Para var huzur yok :D

ingiltere amatör ligler yada italya seria c liglerinden , yada iskandinav liglerinden herhangi birinin 2. lig takımları bence gayet zevkli olur.

takım ismi olarak aklıma çok fazla gelmiyor ama isveç 2. lig Brommapojkarna gayet keyifli olabilri hatta Motherwell kariyeri sonrası Brom. ile oynayabilrim.

ingiltere amatör ligler yada italya seria c liglerinden , yada iskandinav liglerinden herhangi birinin 2. lig takımları bence gayet zevkli olur.

takım ismi olarak aklıma çok fazla gelmiyor ama isveç 2. lig Brommapojkarna gayet keyifli olabilri hatta Motherwell kariyeri sonrası Brom. ile oynayabilrim.

Asya veya Kuzey Amerika Liglerinde hiç deneyimin oldu mu?

Asya veya Kuzey Amerika Liglerinde hiç deneyimin oldu mu?

hiç bulaşmadım ,

çok önceleri cm serisinde o ligler ekstra olarak oyuna eklendiğinde amerika denemiştim ama sezon ortasını bile görmeden bırakmıştım.

Yiğit Can Kaplan çok kısa bir göz attım,güzel gibi gözüküyor ama database ayarı yapılamıyor galiba ve oyuncu özelliklerini açma seçeneği yok sanırım

yakıcam takımı az kaldı, bi cabaye sakatlanıyo bi tiote sakatlanıyo yerlerindeki adamlar da dandik

13. sıradayım 11 hafta oldu kovulmayı bekliyorum :D

@Yiğit Can Kaplan çok kısa bir göz attım,güzel gibi gözüküyor ama database ayarı yapılamıyor galiba ve oyuncu özelliklerini açma seçeneği yok sanırım

database ayarı yok , gördüğüm kadarıyla database normal seviyesinde , oyuncu özelliklerini açmak yok ama ilk sezon sonunda bir oyuncum yılın oyuncusu biride yılın genç oyuncusu seçildi ve oyuncu özellikleri açıldı.

yani araya frp oyunlarındaki gibi questler sıkıştırmışlar :D

başarı elde ettikçe sana avantaj sağlayacak bazı özellikler açılıyor.

madem açtın sende görmüşsündür arka plan ve arayüz normal moddan daha şık değil mi ? :D

database ayarı yok , gördüğüm kadarıyla database normal seviyesinde , oyuncu özelliklerini açmak yok ama ilk sezon sonunda bir oyuncum yılın oyuncusu biride yılın genç oyuncusu seçildi ve oyuncu özellikleri açıldı.

yani araya frp oyunlarındaki gibi questler sıkıştırmışlar :D

başarı elde ettikçe sana avantaj sağlayacak bazı özellikler açılıyor.

madem açtın sende görmüşsündür arka plan ve arayüz normal moddan daha şık değil mi ? :D

Çok daha şık,özellikle oyuncu özellikleri harika :D

hiç bulaşmadım ,

çok önceleri cm serisinde o ligler ekstra olarak oyuna eklendiğinde amerika denemiştim ama sezon ortasını bile görmeden bırakmıştım.

isveç alt ligi aklıma yattı bir deneme sürümü açıp, düzgün devam ederse detayları paylaşacağım buradan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt