Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

bu arada ilk mağlubiyetimi aldım :D

Celtic dedik düşüşte dedik , ne kadar rakip olasa da düşene bir el uzatmak lazım dedik , acımadı gevurlar :D

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yabanci sayisi dusuyor mu ilerde

{TT}

4. maç sonunda bitti bu iş :D tekrar son 16ya kaldım :D

bu arada Allah'ını seven Ross'a gol attırsın , kuponun kilit maçı , yüklenin beyler :D

Ross attı , beyler sizden ricam yüklenini Watford'un 3-2 bitmesi lazım , attırın Watford'a , ayrıca mümkünse Ross'a bir gol daha , handikap bitmesi lazım maçın , Allah rızası için :D

3000-3500 civarı para gitti ya la cesana 90. dk golü ve watford (2-0dan maç verdi lavuklar) yüzünden :mad:

Stoper, MC ve DMC oynayabilen biri lazım acil.

fm 2013 indirimleri bitmiş bende şimdilik fm 2012 yüklüyorum bir bank asya yapayım fena sarıyor. İndirim gelene kadar sezonu bitiririm. :cool:

Orijinal cd var bende iş yoğunluğundan oynamak nasip olmadı bu gün oyunu kurup oynayacağım bu steam dediğimiz olayı yüklemek zormu ve oyun yüklendikten sonra oyunu oynayabikmemiz için internet bağlantısı şartmı

Kara ve Anthony Annan iyidir aslında hocam ; ek olarak Simao var , Jorge Enriquez var.

Enriquez'i Benfica aldı. Annan'ı beğenmedim. Kara pahalıydı. Simao dediğin de bende zaten olan oyuncu sanırım. Sneichderlin'i aldım ben de ama ismini doğru yazdım mı bilmiyorum. :D

Orijinal cd var bende iş yoğunluğundan oynamak nasip olmadı bu gün oyunu kurup oynayacağım bu steam dediğimiz olayı yüklemek zormu ve oyun yüklendikten sonra oyunu oynayabikmemiz için internet bağlantısı şartmı

Steam'i indirip kurmanız ve bir kullanıcı açmanız gerekiyor. Oynayabilmek için internet bağlantısı şart değil diye biliyorum ama oyunu yüklerken internet bağlı olmalı ki güncellemeleri yapsın. Daha sonra offline oynayabilirsiniz.

Enriquez'i Benfica aldı. Annan'ı beğenmedim. Kara pahalıydı. Simao dediğin de bende zaten olan oyuncu sanırım. Sneichderlin'i aldım ben de ama ismini doğru yazdım mı bilmiyorum. :D

Schneiderlin süper :yenieek:. Southampton kariyerimde en cok sevdigim oyuncu oldu ve aşırı gelişti :)

Ben Dc,mc ve dmc hepsini aynı anda oynayabilen birini istiyorsun sanmıstım. Oyunda defansif orta saha denince aklıma ilk gelen isim oluyor. 2.9 m € ile başlayan fiyatı 3 sene sonra 15 m € oldu oyunda :)

Steam'i indirip kurmanız ve bir kullanıcı açmanız gerekiyor. Oynayabilmek için internet bağlantısı şart değil diye biliyorum ama oyunu yüklerken internet bağlı olmalı ki güncellemeleri yapsın. Daha sonra offline oynayabilirsiniz.

haftada 1 gün pazar günleri oynayabileceğim bir oyun evliyiz bir bebek var bu oyun tam bir hastalık 2001 yılından beri her sene azda olsa oynarım adamı boşandırır:)

yarın dediğin gibi yüklerim oyunu

Schneiderlin süper :yenieek:. Southampton kariyerimde en cok sevdigim oyuncu oldu ve aşırı gelişti :)

Ben Dc,mc ve dmc hepsini aynı anda oynayabilen birini istiyorsun sanmıstım. Oyunda defansif orta saha denince aklıma ilk gelen isim oluyor. 2.9 m € ile başlayan fiyatı 3 sene sonra 15 m € oldu oyunda :)

9M € civarında anca alabildim. Defansif özellikleri ve pas özelliği iyi olan biri lazımdı. Daha doğrusu bazen iki DMC ile oynarken bazen ise MC ağırlıklı taktikle oynuyorum. İki pozisyonda da oynamasını bilen biri gerekiyordu.

jycn4.jpg

jycnu.jpg

jycqg.jpg

İş yapar mı bu takım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt