- 19 Haziran 2009
- 9.967
- 17
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper, MC ve DMC oynayabilen biri lazım acil.
Stoper, MC ve DMC oynayabilen biri lazım acil.
Bütçe ne
bu arada Allah'ını seven Ross'a gol attırsın , kuponun kilit maçı , yüklenin beyler![]()
7-10M € civarı verebilirim.
Kara ve Anthony Annan iyidir aslında hocam ; ek olarak Simao var , Jorge Enriquez var.
Orijinal cd var bende iş yoğunluğundan oynamak nasip olmadı bu gün oyunu kurup oynayacağım bu steam dediğimiz olayı yüklemek zormu ve oyun yüklendikten sonra oyunu oynayabikmemiz için internet bağlantısı şartmı
Enriquez'i Benfica aldı. Annan'ı beğenmedim. Kara pahalıydı. Simao dediğin de bende zaten olan oyuncu sanırım. Sneichderlin'i aldım ben de ama ismini doğru yazdım mı bilmiyorum.![]()
Steam'i indirip kurmanız ve bir kullanıcı açmanız gerekiyor. Oynayabilmek için internet bağlantısı şart değil diye biliyorum ama oyunu yüklerken internet bağlı olmalı ki güncellemeleri yapsın. Daha sonra offline oynayabilirsiniz.
Schneiderlin süper :yenieek:. Southampton kariyerimde en cok sevdigim oyuncu oldu ve aşırı gelişti
Ben Dc,mc ve dmc hepsini aynı anda oynayabilen birini istiyorsun sanmıstım. Oyunda defansif orta saha denince aklıma ilk gelen isim oluyor. 2.9 m € ile başlayan fiyatı 3 sene sonra 15 m € oldu oyunda![]()