- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.748
- 2.893
Yeni bir kariyer açasım var
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncellemeden sonra ben de Marsilya kariyeri düşünüyorum. Kadro hoşuma gitti.Biraz önde 2. Marseille kariyeri açtım sıfırdan. Hazırlık maçı öncesi save yapmayı unutmuşum, pc restart yapınca gitmiş bütün emekler. Biraz önce baktım başa dönmüş![]()
Güncellemeden sonra ben de Marsilya kariyeri düşünüyorum. Kadro hoşuma gitti.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellemeden sonra ben de Marsilya kariyeri düşünüyorum. Kadro hoşuma gitti.
Karabüksportakım öner
Karabükspor
Kadronun ortalama kalitesi ve takım reputasyonundan dolayı öyle oluyor yıldız değişimi.reis bu FM olayına yeni yeni ısınıyorum. bir kaç sorum olacak sana
Galatasarayda 20/20'lik bir gözlemci işe aldım (zor oldu gelmesi ama geldi sonunda) çoğu transferde bu adama gözlemlettim oyuncuyu. 2 sezon beraber takıldık, ŞL'de yarı final falan yaptım. Sonra Bayern'den geri çeviremeyeceğim bir teklif geldi ve oraya geçtim. Geçiş sürecinde değiştirmek istediğiniz çalışanlar var mı diye bölüm geldi. Orada Gs'ye aldığım gözlemci elemanı yanıma aldım. Bayern'e geldi benimle. Bayern'e geçtikten sonra devasa bir bütçe verdiler ve bildiğim topçuları almaya çalıştım. ilk hedefim tabi ki eski kulübüme kazandırdığım genç yetenekler oldu. Aynı gözlemciye bu adamları gözlemlettim bu defa düşük potansiyel çıkmaya başladı oyuncular. hal bu ki aynı adamları Galatasaray'a alırken yüksek potansiyel çıkıyordu. Bu neden oldu.
ikinci sorum alt yapı ile alakalı. Alt yapıda bazı oyuncularda yıldız rengi gri. bu ne anlama geliyor.
üçüncü sorum, tek forvet oynayan forvetler hangi yetenekte oluyor? Komple forvet mi? Yaratıcı forvet mi?
ve son soru kaç Antrenör bulundurmam lzm (Kondisyon Ant hariç)
kulüpten kulübe göre oyuncunun potansiyel özellikleri değişir bazı durumlarda. mesela bi genci akhisarda gözlemlersin gözlemci bunu alalım diye kudurur çünkü o kulübün seviyesindedir o oyuncu ve potansiyeli ancak aynı oyuncu için galatasaray gözlemcileri aynı raporu vermez futbolcu kulup seviyesi için yetersizdir. mesela bizde bir özgürcan vardı zamanında büyük potansiyel, olsada bzde var olamadı ancak yanılmıyorsam sakaryaya gitti gol krallığı yaşadı o yoklukta gibi.reis bu FM olayına yeni yeni ısınıyorum. bir kaç sorum olacak sana
Galatasarayda 20/20'lik bir gözlemci işe aldım (zor oldu gelmesi ama geldi sonunda) çoğu transferde bu adama gözlemlettim oyuncuyu. 2 sezon beraber takıldık, ŞL'de yarı final falan yaptım. Sonra Bayern'den geri çeviremeyeceğim bir teklif geldi ve oraya geçtim. Geçiş sürecinde değiştirmek istediğiniz çalışanlar var mı diye bölüm geldi. Orada Gs'ye aldığım gözlemci elemanı yanıma aldım. Bayern'e geldi benimle. Bayern'e geçtikten sonra devasa bir bütçe verdiler ve bildiğim topçuları almaya çalıştım. ilk hedefim tabi ki eski kulübüme kazandırdığım genç yetenekler oldu. Aynı gözlemciye bu adamları gözlemlettim bu defa düşük potansiyel çıkmaya başladı oyuncular. hal bu ki aynı adamları Galatasaray'a alırken yüksek potansiyel çıkıyordu. Bu neden oldu.
ikinci sorum alt yapı ile alakalı. Alt yapıda bazı oyuncularda yıldız rengi gri. bu ne anlama geliyor.
üçüncü sorum, tek forvet oynayan forvetler hangi yetenekte oluyor? Komple forvet mi? Yaratıcı forvet mi?
ve son soru kaç Antrenör bulundurmam lzm (Kondisyon Ant hariç)
alt yapıda gri renkli olan oyuncuların potansiyrlini gözlemciler tam olarak kestiremedikleri için öyle oluyor diye biliyorum ama emin değilim yıldızları siyah olanlarla karıstırıyor olabilirim ya da hiç bilimyirum
psnden oyun alak miNe cins adamlarsınız arkadaş. Turnuva yapalım turnuva.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
psnden oyun alak mi
17 oynuyorum. 17den başla farketmez son seriler ufak tefek farklılıklar dışında aynı
17 oynuyorum. 17den başla farketmez son seriler ufak tefek farklılıklar dışında aynı