Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
yeni kariyer açacak arkadaşlara bir kaç tavsiye de benden
Motherwell'den işinize yarayabilecek oyuncular :
Shaun Hutchinson - stoper : hem genç hem dinamik hem istikrarlı ve seçtiğiniz takımın bütçesine göre gayet ucuz bir transfer olacağını düşünüyorum .
Tom Hateley - sağ bek (dm ve orta sahada oynayabilir) : genç , dinamik , güçlü , çevik , hücum özellikleride iyi yani hücumcu bek yada savaşan orta saha olarakta gayet faydalı ama asıl mevkisi sağ bek.
Stuart Carswell - orta saha : orta sahanın göbeğinde ve ön libero mevkileri için gayet iyi , 2.sezonumda takımın değişmezlerinden biri oldu.
Darren Randolph - kaleci : ilk sezon fazlasıyla işimi gördü ama 2. sezon kendini aştı kaleyi gole kapattı , Bayern , Marsilya , Atl. Madrid gibi takımlarla oynarken bile üst düzey forvetler karşısında %100 gollük pozisyonlarda inanılmaz kurtarışlar yapıp takımı kurtardı.
Tero Jylli - forvet : HJK dan transferim , wonderkid sayılabilecek bir transfer , 250bin'e transfer ettim , sanırsam bu sezon takımın en önemli parçalarından biri olacak , önceki sayfalarda profili var.
Danny Meng - forvet : Brondby'den ilk sezon sonunda bedelsiz aldım , hemen oyunun başında ufak bir bonservis ücreti ile takıma katılabilir 18 yaşında hali hazırda özellikleri üst seviye ve gelişime çok açık.
Allan Pedersen - orta saha : Brondby'den aldım , bir kaç seneye Motherwell orta sahasının ve Danimarka milli takımının değişmezlerinden biri olacak gibi gözüküyor.