Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Steam güncellemesi degil attıgım turksportal güncellemesi editör

Birde gercek fikstür yaması bulsam ve suandan itibaren baslasam daha cok sarıcak diger türlü cok keyifli olmuyor

Douglas agır abi illa kornerden gol atıcaksan bi ayar cek drogbayı ön direge kostur her mac 2 tane:ayatollah:

Ağır dediğin herifi benim kariyerde ManU aldı. Sezon ortalaması 7.48 di. Ben de bir kariyerimde herifle oynadım ve çok az gol yedim. Hoş Türkiye liginde Sow'dan başka doğru düzgün gol atam yoktu :)

Ağır dediğin herifi benim kariyerde ManU aldı. Sezon ortalaması 7.48 di. Ben de bir kariyerimde herifle oynadım ve çok az gol yedim. Hoş Türkiye liginde Sow'dan başka doğru düzgün gol atam yoktu :)

Oyun mantıgıyla oynamıyorum abi ben reele bakarak transfer yapıyorum:) Reelde begenmedigim adamı oynatmıyorum almıyorum vs vs su oyunu kac zamandır oynuyorum bitiriciligi su bunu alıyım yok ortası bu bunu alıyım demedim cinslik bende galiba:asd:

Ya Forest kariyeri açayım dedim. Sonra Totthenam kariyeri ve parası cazip geldi :( Tekrar eski kariyere döndüm.

Bu arada İsco nasıl? Beğenir misiniz? Onu da almıştım en son :D

isco muthiş ama fmde denemedim fifada liverpool kariyerime almıstım cok iyi topcu seymi yapsakki herhalde fm oynayanların oyunları orjinal steamdan grup kurup lig yapsak nasıl olur

yeni kariyer açacak arkadaşlara bir kaç tavsiye de benden :D

Motherwell'den işinize yarayabilecek oyuncular :

Shaun Hutchinson - stoper : hem genç hem dinamik hem istikrarlı ve seçtiğiniz takımın bütçesine göre gayet ucuz bir transfer olacağını düşünüyorum .

Tom Hateley - sağ bek (dm ve orta sahada oynayabilir) : genç , dinamik , güçlü , çevik , hücum özellikleride iyi yani hücumcu bek yada savaşan orta saha olarakta gayet faydalı ama asıl mevkisi sağ bek.

Stuart Carswell - orta saha : orta sahanın göbeğinde ve ön libero mevkileri için gayet iyi , 2.sezonumda takımın değişmezlerinden biri oldu.

Darren Randolph - kaleci : ilk sezon fazlasıyla işimi gördü ama 2. sezon kendini aştı kaleyi gole kapattı , Bayern , Marsilya , Atl. Madrid gibi takımlarla oynarken bile üst düzey forvetler karşısında %100 gollük pozisyonlarda inanılmaz kurtarışlar yapıp takımı kurtardı.

Tero Jylli - forvet : HJK dan transferim , wonderkid sayılabilecek bir transfer , 250bin'e transfer ettim , sanırsam bu sezon takımın en önemli parçalarından biri olacak , önceki sayfalarda profili var.

Danny Meng - forvet : Brondby'den ilk sezon sonunda bedelsiz aldım , hemen oyunun başında ufak bir bonservis ücreti ile takıma katılabilir 18 yaşında hali hazırda özellikleri üst seviye ve gelişime çok açık.

Allan Pedersen - orta saha : Brondby'den aldım , bir kaç seneye Motherwell orta sahasının ve Danimarka milli takımının değişmezlerinden biri olacak gibi gözüküyor.

Kadroyu yazayım bari :)

------------------Ter Stegen-------------------

Kyle Walker---Kaboul----Kircchof---Rodrigez

------------Sandro---Ayew--------------------

Götze--------------Isco----------------------Bale

------------------Llorente-------------------------

Şuan varsa oynamak isteyen yazsın 6 maclık bi rekabet turnuvası yapalım:ayatollah:

isco muthiş ama fmde denemedim fifada liverpool kariyerime almıstım cok iyi topcu seymi yapsakki herhalde fm oynayanların oyunları orjinal steamdan grup kurup lig yapsak nasıl olur

Benim evde net olmadığı için ben katılamam sanırım. O yüzden arada buraya girip kariyer hakkında bir iki şey yazıyorum :(

Şuan varsa oynamak isteyen yazsın 6 maclık bi rekabet turnuvası yapalım:ayatollah:

ben isterim ama birazdan dışarı çıkacağım , ama geçen senelerde yaptığımız gibi online turnuva yada ufak bir lig yapabiliriz , çok keyifli olur bence.

ben isterim ama birazdan dışarı çıkacağım , ama geçen senelerde yaptığımız gibi online turnuva yada ufak bir lig yapabiliriz , çok keyifli olur bence.

Osman aga sen ben italya gibi yapmıstık cok zevk almıstım ama uzun soluklu olmamıstı osman aga inter ben lazio sen sampdoria:ayatollah:

bu sefer daha cok katılımlı bişey olabilir reis olmadı 2lide kapısabiliriz:)

Yiğido ne zaman sıkalacaksın la İskoç liginden? :)

Murat sen hangi versiyonunu oynuyorsun , yama yükledin mi ?

ben oyunun orjinal haliyle oynuyorum , yamasız.

eğer online oynayacaksak hepimizin aynı versiyonu oynuyor olması lazım.

Online yapsak harbiden çok iyi olur

Murat sen hangi versiyonunu oynuyorsun , yama yükledin mi ?

ben oyunun orjinal haliyle oynuyorum , yamasız.

eğer online oynayacaksak hepimizin aynı versiyonu oynuyor olması lazım.

steam'ın son güncellemesi mevcut ekstradan turksportal yaması attım ama o etkilemez oyunu cunku editörden onu secmem sorun olmaz bence online yapalım tek basıma hic sarmıyor rekabet olmadan güzel satasmalar olmadan olmuyor be

steam'ın son güncellemesi mevcut ekstradan turksportal yaması attım ama o etkilemez oyunu cunku editörden onu secmem sorun olmaz bence online yapalım tek basıma hic sarmıyor rekabet olmadan güzel satasmalar olmadan olmuyor be

bende şuan steam den güncelleme yapıyorum, uygun bir zamanda yapalım online bir şeyler , aslında bir lig seçip sonuna kadar 4-5 kişiyle oynamak çok keyifli olur ama işte onu bitirmekte ölüm olur :D

AW: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ben hep EA'in menajer oyununu oynardim. Sega'nin avantajlari hangileri ? Çünkü semester bitti ve yarin alip bir hafta oynamak istiyorum. Ibsan özlüyor :D

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

bende şuan steam den güncelleme yapıyorum, uygun bir zamanda yapalım online bir şeyler , aslında bir lig seçip sonuna kadar 4-5 kişiyle oynamak çok keyifli olur ama işte onu bitirmekte ölüm olur :D

4-5 kişi yaparız ama ilerlemede sıkıntı olur ama söyle bastan kural belirlersek mesela cogunluga uyan saat ve gün belirleriz sadece o günler icinde bulusup oynarız o gün icinde olmayan arkadasın takımı kendi oynar take a control yapmaz kimse ne gelirse bahtına:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt