Murat KILIÇ
10 Numara!
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Steam güncellemesi degil attıgım turksportal güncellemesi editör
Steam güncellemesi degil attıgım turksportal güncellemesi editör
Douglas agır abi illa kornerden gol atıcaksan bi ayar cek drogbayı ön direge kostur her mac 2 tane:ayatollah:
Ağır dediğin herifi benim kariyerde ManU aldı. Sezon ortalaması 7.48 di. Ben de bir kariyerimde herifle oynadım ve çok az gol yedim. Hoş Türkiye liginde Sow'dan başka doğru düzgün gol atam yoktu![]()

isco muthiş ama fmde denemedim fifada liverpool kariyerime almıstım cok iyi topcu seymi yapsakki herhalde fm oynayanların oyunları orjinal steamdan grup kurup lig yapsak nasıl olur
Şuan varsa oynamak isteyen yazsın 6 maclık bi rekabet turnuvası yapalım:ayatollah:
ben isterim ama birazdan dışarı çıkacağım , ama geçen senelerde yaptığımız gibi online turnuva yada ufak bir lig yapabiliriz , çok keyifli olur bence.
Yiğido ne zaman sıkalacaksın la İskoç liginden?![]()
Murat sen hangi versiyonunu oynuyorsun , yama yükledin mi ?
ben oyunun orjinal haliyle oynuyorum , yamasız.
eğer online oynayacaksak hepimizin aynı versiyonu oynuyor olması lazım.
steam'ın son güncellemesi mevcut ekstradan turksportal yaması attım ama o etkilemez oyunu cunku editörden onu secmem sorun olmaz bence online yapalım tek basıma hic sarmıyor rekabet olmadan güzel satasmalar olmadan olmuyor be
bende şuan steam den güncelleme yapıyorum, uygun bir zamanda yapalım online bir şeyler , aslında bir lig seçip sonuna kadar 4-5 kişiyle oynamak çok keyifli olur ama işte onu bitirmekte ölüm olur![]()