Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolay gelsin rtaş. üstteki abimizin hileli kariyeri belki şevkini kırabilir ama başarılı olacagına inanıyorum

Sağol. Bakalım. Daha önce İngiltere alt liglerinden bir kaç kez takım alıp PL şampiyonu yaptım.

Ama çok vakit alıyor. Düzgün yapmaya kalkınca neredeyse sezon öncesi sezon kadar vakit alıyor. Antrenman programları, oyuncu arayışları bayağı vakit çalıyor.

Sen de Köln’de başlangıca göre iyi toparladın.

Sağol. Bakalım. Daha önce İngiltere alt liglerinden bir kaç kez takım alıp PL şampiyonu yaptım.

Ama çok vakit alıyor. Düzgün yapmaya kalkınca neredeyse sezon öncesi sezon kadar vakit alıyor. Antrenman programları, oyuncu arayışları bayağı vakit çalıyor.

Sen de Köln’de başlangıca göre iyi toparladın.
Daum hocamın da desteği ile toparladık evet. Ben idmanları asistana bırakıyorum, hiç ugrasamam usta. özel olarak ilgilenmem bi herif varsa onunkini alırım :D

bu transfer döneminden dolayı olsa gerek hayatımda ilk defa zengin güçlü kulüp kariyerine başladım 2 gün önce city ile paraya para dememek ne kadar güzelmiş

ulan konfederasyon kupasına kadar tatile gidelim dedik kaçırdığımız kawazakiye bak
1597781773469.webp
bu da psgye geçen yıl attığım transfer çalımı. 24milyon tlye patladı fakat verim dehşet
1597781808256.webp
hamdolsun komisyona doyduk
1597781846746.webp

3 İtalyan, 2 İspanyol, 2 Fransız ve hiç biri birbiriyle eşleşmedi...

asf.webp

Baylar rica ediyorum hazimsizligi bir kenara birakalim. Sizler portakalda vitaminken bizler cm de dunya futboluna hizmet ediyorduk.
Iyi forumlar.

Dunya kupasinda p grubu diye bi gruba dustum. Ulan p grubu bilmem kacinci harf honduras falan var grupta ipini koparan gelmis

FM 21'DE FENERBAHÇE KARİYERİ FİKRİ AKLIMDAN ÇIKMIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt