Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan ne cm sinde ne fm sinde böyle bi olay görmedim ben? üstelik gs ile anlaştığımda bu açıklamayı yapması ve bu adamı milli takıma ilk benim alıp oynatmam medyada ve fb cephesinde olmadık dedikodulara neden olacak. kariyer ilerleyince oyun sapıttı biraz sanırım. neredeyse tüm stadlarda gökkuşağı bayraklarının olmasıda şimdi anlam kazandı

1597937220070.png

neyse fm20 si olan steam şifresini versinde delikanlı gibi oyun oynayak yav
eski günlerdeki gibi.

ulan ne cm sinde ne fm sinde böyle bi olay görmedim ben? üstelik gs ile anlaştığımda bu açıklamayı yapması ve bu adamı milli takıma ilk benim alıp oynatmam medyada ve fb cephesinde olmadık dedikodulara neden olacak. kariyer ilerleyince oyun sapıttı biraz sanırım. neredeyse tüm stadlarda gökkuşağı bayraklarının olmasıda şimdi anlam kazandı

Ekli dosyayı görüntüle 90070

eski günlerdeki gibi.
bende de kolombiyali bi herif olmustu yeni almistim iti ormanlardan cikarip getirdim burda escinsel oldu :mad: dusunsene abi aciklama yapiyomus hocamdan etkilendim ve kararim bu yonde oldu fln diyo
:)

bende de kolombiyali bi herif olmustu yeni almistim iti ormanlardan cikarip getirdim burda escinsel oldu :mad: dusunsene abi aciklama yapiyomus hocamdan etkilendim ve kararim bu yonde oldu fln diyo
:)
onu dese iyi gene dedim ya reis bu herifi milli takıma ben aldım oynattım ilk hiç olmıycak biyerde çıkıp ilk hocam beni milli etti dese al başına bela

Ekli dosyayı görüntüle 90070

eski günlerdeki gibi.
Hayirli isler reis. Özel antrenman programi uygulamissin belli ki.

bütün ligleri açıcaktım fakat oyun 125.000 oyuncuya kadar destekliyor singapur ve hindistan liglerini uçurdum bi kaç ligi de view only yaptım 123.000'de anlaştık.
ben 6 lig açınca bunalıyorum o kadar adamı ne yapacan üstat
5 büyük + oynican ligi aç yeter işte huge db ile de özelleştir tamamdır maks 45-50binlik oynarım

bakınıyorum ya öyle oyuna başlarken değişik ligleri ve takımları inceliyorum falan
takım öner üstat yeni kariyere baslicam dünden beri. köln iptal oldu biliyon :S
aklımda dinamo moskova var da kenarda tutuyorum. lig önemli değil ama güçlü takım olmasın yeter bana. underdog ekipler olabilir, heerenveen, guimaraes, bordeaux falan bu tarz (bunların hepsiyle oynadım :P )

takım öner üstat yeni kariyere baslicam dünden beri. köln iptal oldu biliyon :S
aklımda dinamo moskova var da kenarda tutuyorum. lig önemli değil ama güçlü takım olmasın yeter bana. underdog ekipler olabilir, heerenveen, guimaraes, bordeaux falan bu tarz (bunların hepsiyle oynadım :p )
Anket yap forum karar versin :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt