Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FM 2020 CM 03 04 Yaması
Yama fmoyuncusu.com sitesinde
hocam orda verilen steam linkine basıp abone ol butonuna tıklican o dosya inmeye baslayacak. indikten sonra oyuna girip yeni oyun açacaksın
şöyle görünecek dosya ona tik atıp seçeceksin devam edeceksin gerisi normal zaten
Adsız.jpg

oyun açarken biraz bekletiyor dosya boyutu fazla epey calısma var ( 10 dkdir falan bekliyorum da yeni oyunun açılmasını açılmicak gibi kral :D :D )
valla kral halen bi yerden sonra gitmedi, o sayfada altta kayıtlı oyun dosyası var onu indirip ordan oynayabilirsin ama sonra da istediğin ligleri kaldırırsın oyunun içinde

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam orda verilen steam linkine basıp abone ol butonuna tıklican o dosya inmeye baslayacak. indikten sonra oyuna girip yeni oyun açacaksın
şöyle görünecek dosya ona tik atıp seçeceksin devam edeceksin gerisi normal zaten
Ekli dosyayı görüntüle 90585

oyun açarken biraz bekletiyor dosya boyutu fazla epey calısma var ( 10 dkdir falan bekliyorum da yeni oyunun açılmasını açılmicak gibi kral :D :D )

dediklerini yaptım 1 saat rahat bekledim ama açılmıyor😀

O tur islemlerde baya bekletiyior ya
Cebeli tarik ligi arnavutluk vs yuklerken benim pc son nefesini veriyordu

İkinci olup championship’e yükseldik.
4.8 milyon ile en az maaş veren takımız. En yüksek maaş veren 60 milyon, bizden sonra en az maaş veren takım 7.8 veriyor.
Küme düşmede açık ara favoriyiz.
Hadi hayırlısı. Yüksek tempolu, atak futboluna devam...

Sabah yine yeni yeniden Tottenham kariyeri açılsın

1598406746289.webp

1598405651180.webp
Yaş ortalamamız 22 şu anda. ilk 11'de 8 wonderkidimiz var.
Sağ Bek , Sol bek , Stoper rotasyonu ve Sağ kanatta eksiklerimiz var.
Rafael (lyon satılığa çıkarınca 1.5m pounda aldım) ve Fabio biraderleri sezon sonu sepetleyince hem bi 10-15m pound getirisi olur + yaş ortalamasında 21 bandına düşeriz.
Arnor Sigurdsson ve Abdoulaye Dabo nun satışlarından ise tüm defolarımızı kapatacak bir bütçe getirisi bekliyoruz.

2. sezon için transfer hedeflerimiz.
1598405502463.webp

Ekli dosyayı görüntüle 90736

Ekli dosyayı görüntüle 90735
Yaş ortalamamız 22 şu anda. ilk 11'de 8 wonderkidimiz var.
Sağ Bek , Sol bek , Stoper rotasyonu ve Sağ kanatta eksiklerimiz var.
Rafael (lyon satılığa çıkarınca 1.5m pounda aldım) ve Fabio biraderleri sezon sonu sepetleyince hem bi 10-15m pound getirisi olur + yaş ortalamasında 21 bandına düşeriz.
Arnor Sigurdsson ve Abdoulaye Dabo nun satışlarından ise tüm defolarımızı kapatacak bir bütçe getirisi bekliyoruz.

2. sezon için transfer hedeflerimiz.
Ekli dosyayı görüntüle 90734
arnor sigurdssonu nasi aldin yav
bi de lyonda el hadji coly var iyi profil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt