Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.214
- 1.536
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam o yamayı bulamadım bana linkini atabilir misinValla iyi olur sevinirim kardeşim yardımcı olursan
FM 2020 CM 03 04 Yamasıhocam o yamayı bulamadım bana linkini atabilir misin
hocam orda verilen steam linkine basıp abone ol butonuna tıklican o dosya inmeye baslayacak. indikten sonra oyuna girip yeni oyun açacaksınFM 2020 CM 03 04 Yaması
Yama fmoyuncusu.com sitesinde

hocam orda verilen steam linkine basıp abone ol butonuna tıklican o dosya inmeye baslayacak. indikten sonra oyuna girip yeni oyun açacaksın
şöyle görünecek dosya ona tik atıp seçeceksin devam edeceksin gerisi normal zaten
Ekli dosyayı görüntüle 90585
oyun açarken biraz bekletiyor dosya boyutu fazla epey calısma var ( 10 dkdir falan bekliyorum da yeni oyunun açılmasını açılmicak gibi kral![]()
)
yuh şey yap kanka direkt 2002 brezilyayla falan oynaSabah yine yeni yeniden Tottenham kariyeri açılsın
Tottenham'ı alıp süper lige mi koyucam dedim EPL'de oynuyoruzyuh şey yap kanka direkt 2002 brezilyayla falan oyna
Premier ligasini kac sezona alırsınız Soner hoca
Premier ligasini kac sezona alırsınız Soner hoca
ub.mesaji

pl ye çıktıktan sonra doğru transferlerle 3 yılda alınabilir.O biraz zor.![]()

arnor sigurdssonu nasi aldin yavEkli dosyayı görüntüle 90736
Ekli dosyayı görüntüle 90735
Yaş ortalamamız 22 şu anda. ilk 11'de 8 wonderkidimiz var.
Sağ Bek , Sol bek , Stoper rotasyonu ve Sağ kanatta eksiklerimiz var.
Rafael (lyon satılığa çıkarınca 1.5m pounda aldım) ve Fabio biraderleri sezon sonu sepetleyince hem bi 10-15m pound getirisi olur + yaş ortalamasında 21 bandına düşeriz.
Arnor Sigurdsson ve Abdoulaye Dabo nun satışlarından ise tüm defolarımızı kapatacak bir bütçe getirisi bekliyoruz.
2. sezon için transfer hedeflerimiz.
Ekli dosyayı görüntüle 90734
erken sezon başlangıcı (1 Haziran) yaptığım için olabilir. 5m pounda taksitle aldım.arnor sigurdssonu nasi aldin yav
Biliyorum ama bu oyunda baya kötü çıkmış. Gouiri de kötü çıkmış ama hiç yoktan gideri var.bi de lyonda el hadji coly var iyi profil